Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

ברכב חדש שיוצא מהחברה ,צריך לעשות פוליש לפני יישום החומר ?

והאם אפשר לעשות את זה לבד ,או לתת לבעל מקצוע ?

תודה

פורסם

פלסטלינה ועדיף לעשות פוליש לפי מצב הצבע,אם המצב של הצבע טוב ללא סוורלים או שריטות תעשה רק FINISHING/JEWLING POLISH כמו למשל שול S40 וזהו.

אל תשכח לעבור עם PANEL WIPE לפני יישום הציפוי.

פורסם

אם יש לך מכונה בוודאי שכן,התוצאה לא תצא כמו אצל בעל מקצוע אבל תוכל להגיע לתוצאה יפה.

פלסטלינה זה ממש לא בעיה לעשות במיוחד אם יש לך כפפה.

ןPANEL WIPE תקנה ,זה חובה לפני היישום.

פורסם

כמה זמן להערכתכם לוקח התהליך הזה מתחילתו ועד סופו ?

והאם יש במקרה לינק וידאו של יישום התהליך ?

תודה שי

פורסם

תלוי ברמת הפוליש שאתה עושה. זה יכול לקחת יום שלם, או כמה שעות לפוליש פיניש בלבד.

מעבר לזה, אם אין לך ניסיון עם ציפויים? הייתי לוקח לאיש מקצוע שיעשה עבודה מקצועית. לאחר מכן משמר את הציפוי

על ידי תחזוקה נאותה.

פורסם
כן זה מה שחשבתי.יש בעל מקצוע מומלץ באזור השרון?ומבחינת עלויות כמה זה צריך לעלות.

תודה

יש לך את יעקב אלטר ושלומי אדרת - שניהם מעולים

קובי

:-)

פורסם
כן זה מה שחשבתי.יש בעל מקצוע מומלץ באזור השרון?ומבחינת עלויות כמה זה צריך לעלות.

תודה

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?667140-%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%96-%D7%A1%D7%93%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5

פורסם
פורסם

בוודאי,

זה אחד הייעודים של ציפוי. גם אם ישנו נזק נניח? הציפוי יפגע, לא הלכה המקורית של הרכב.

כמובן שחייבים להסיר כל מפגע של צואת בעלי חיים באופן מיידי ללא דחייה. ( חומציות של שלשלת בעלי חיים מעל לכה/צבע אוכלים ומשאירים נזקים בלתי הפיכים)

פורסם

רק מראה כמה סדנאות לא בדיוק אמינות ,נאמר לי לי שזה לא עוזר במניעת נזק של צואת בעליי חיים(ניסו לדחוף מדבקה )

פורסם

אולי לא הבנת אותם או אותי. שלשלת מכילה חומציות שחודרת לעומק הלכה ( בתלוי ברמת/חוזק הציפוי) אם הוא יישאר

מעל הרכב בצורה מוזנחת. כלומר, לחשוב שיש ציפוי אז לא צריך להסיר שלשלת כי הרכב מוגן הרמטית? זו טעות.

חייבים לבצע הסרת של כל שלשלת באופן מיידי. ( שיש ציפוי, זה נעשה בקלות יחסית)

נזק יכול להיגרם, רק שהוא לא יפגע בלכה המקורית, כמו שהסברתי - אלא בציפוי החיצוני.

וזו הרי המטרה שלנו. לדעתי זה מה שהם ניסו להסביר לך, אולי לא בצורה נכונה/מקצועית.

פורסם

אני חייב פאנל ווייפ או חומרים דומים מחברות אחרות או שה IPA יכול להספיק? הבעיה ב IPA היא שהוא יבש מאד, מתאדה מהר, לא מחליק על הצבע, ואז אני מרגיש שמעביר טלית על צבע יבש. איך אנשים פה מסתדרים עם ניגוב ב IPA לפני יישומים? ממש לא נוח לעבוד איתו.

• תוכן חדש...