Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון עבר עשיר מאוד ברכב כמו שלך, קנה חלק תחליפי איכותי וגש להחליף. העבודה לא אמורה לעלות מעבר ל-150-200 שח.

ב-C3 אם תשים כריות בולם מסוג סיני עלום שם אתה תחליף אותם כל 30 אלף, לכן עדיף לשים כריות בולם מסוג טוב ולשלם פעם אחת על העבודה.

אם תרצה עוד פרטים עלהארות, תקלות שונות ומשונות אני כאן, היה לי רכב כזה במשך כמעט 4 שנים

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית יש חליפי, ואיכותי, שנית גם תושבות מקוריות לא עולות כמה אלפים.

צריך לבדוק אם הרעש שאתה מתאר הוא מכריות הבולמים או מתושבות המנוע, וכמו שכתבו לך כאן, הג'יפה במיכל העיבוי ובמערכת הקירור נובע משימוש במי ברז במקום נוזל קירור.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקיפה ללא תשלום וקבלת הצעת מחיר שפויה.

אורן

פורסם
קודם כל נתחיל מזה שקיימים חלקים כאלה תחליפיים. הכל עניין של אינטרס. כשמחליפים כריות בולם, נהוג להחליף קיט שלם שכולל גם מייסבי החלקה. לא בעיה להשיג תחליפי.

תרשום או תשלח מספר שלדה ואבדוק לך מק"ט של מקורי ותחליפי.

תודה רבה ! זה בדיוק מה שאמרו לי במוסך ובגלל זה זה יצא כל כך יקר.

אשלח לך בפרטי

פורסם
תגיד, איך אתה יודע אם יש מים במיכל עיבוי ? המיכל מלא ג'יפה.

פותח פקק כל פעם ?!

מיכל דומה עולה בחול פלות מ ₪200 . מתחת לסף המכס. למשל פריט איביי

123452495322

או משהו דומה:

https://www.ebay.co.uk/itm/123449224818

המיכל גועל נפש אין לי מושג איך הוא הגיע למצב הזה. אני תמיד ממלא נוזל קירור. בשביל לבדוק אם יש מים אני פותח את הפקק ומכניס אצבע אם האצבע מגיעה למים הכל בסדר. אני צריך את המיכל יחד עם הצינור. אבל ממש אין לי העיה להזמין מחול אם זה יותר משתלם.

פורסם
מה שרואים בתמונה זה לא התושבות בולם אלא תושבת לאום המרכזית שאתה רואה מולך.

התושבת בולם נמצאת מתחת לכל זה.

אתה שומע נקישות בזמן נסיעה על פסי האטה וכו'?

הצינור שנכנס למיכל עיבוי עדין מאוד ומתייבש עם הזמן, צריך להיות זהיר איתו.

תרים טלפון לשירות לקוחות של לובינסקי ותברר מחירים לפי מספר שלדה.

תודה כן נקישה בזמן נסיעה

פורסם
בכל אופן, מקריאה בין השורות אני לא בטוח שפות"ש מעוניין להתחיל להתעסק כרגע במק"טים והזמנות באינטרנט, מה עוד שבכלל לא בטוח שהדיאגנוזה שקיבל במוסך המדובר נכונה או מלאה.

פות"ש, כמה ק"מ לרכב? האם הוחלפו חלקי מתלה אחרים בעבר (בולמים, משולשים וכו') ומתי?

נראה לי שהדבר הנכון עבורך לעשות בשלב זה הוא ללכת למוסך מתמחה ,לא מורשה, באזור הרלוונטי לך, ולקבל חוות דעת שנייה. (אין סיבה שתושבות בולמים יעלו אלפי שקלים. אולי בכלל התכוונו לתושבות מנוע?)

תודה על התגובה הרכב באזור ה 80,000 אבל עבר תאונות

בעיקרון אין לי בעיה להזמין אפילו מחול חלפים אם זה יוצא יותר משתלם במיוחד בנוכי למיכל עיבוי . כמו שאמרו קודם, במוסך אמרו שזה תושבות + קיט שלם שבא ביחד ושרק ככה מחליפים. אולי כי זה מוסך היבואן . אני אנסה ללכת למוסך יותר פשוט ולראות אם אפשר לסדר משהו יותר בזול.

פורסם
ראשית יש חליפי, ואיכותי, שנית גם תושבות מקוריות לא עולות כמה אלפים.

צריך לבדוק אם הרעש שאתה מתאר הוא מכריות הבולמים או מתושבות המנוע, וכמו שכתבו לך כאן, הג'יפה במיכל העיבוי ובמערכת הקירור נובע משימוש במי ברז במקום נוזל קירור.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקיפה ללא תשלום וקבלת הצעת מחיר שפויה.

אורן

תודה לכולם על התגובות ממש עזרתם

• תוכן חדש...