Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב עד 40 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אעתיק פה בקצרה חלקים מהאשכול שלי הקודם.

הייתה לי סובארו אימפרזה 2005 במשך הרבה שנים שהייתי מאוד מבסוט ממנה אבל מכה קטנה במעקה ובחברת ביטוח הכריזו עליה טוטאל לוס. אהבתי מאוד את המראה שלה ואת הנוחות (אוהב משפחתיות). חוץ מטיפול פעם בשנה לפני טסט לא הייתי צריך לעשות כלום ואף פעם לא הייתה איתה בעיה. החיסרון שלה היה אבל צריכת דלק די גבוהה.

בגדול רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות מבאר שבע לחיפה פעמיים בשבוע (נוסע בראשון מב"ש לחיפה וחמישי מחיפה לב"ש) ועוד נסיעות בין עירוניות בקטנה.

דרישות מהרכב:

-שיהיה נוח לנסיעה בין עירונית ארוכה

-לא ידני, הרבה פקקים וכו'...

-שיהיה יפה

-חסכוני בדלק (כמה שאפשר) מה שבטוח לא פחות מהסובארו שאכלה לי הרבה דלק.

-אמינות. עם הסובארו חוץ מטיפול שנתי לפני טסט במכון מורשה לא עשיתי משהו מיוחד ואף פעם לא הייתה לי בעיה.

-שנתון יחסית מתקדם

-טיפולים ותיקונים לא יקרים מידי

מה לא חשוב לי:

-שמירת ערך. לא אחד שמחליף רכב כל שנתיים ולא מתכנן למכור את הרכב בזמן הקרוב (מעדיף שישאר איתי למשך שנים רבות).

-סחירות, על אותו משקל.

-ביצועים מטורפים- מחפש משהו שיביא אותי מנקודה לנקודה בנוחות, לא חייב להאיץ מהר וכו'

נראה כי הc4 עונה פה על כל הדרישות. לא מוצא כאלה למכירה. הייתה אחת 90 קילומטר שנמכרה ב36 אלף :(

פיגו 308 לא מצליח להגיע למחירים האלה חוץ מלרכבים עם בעיות כאלה ואחרות כמו בדיקה עם משמעות גבוהה שילדה (יעלה תמונה אולי זה נסבל)

הצלחתי להגיע ל46-45 אלף לאחת עם 90 ק"מ, עם בדיקה טובה ובלי בעיות בבדיקה ומשמעות נמוכה בשילדה (לא בדיקה שלי אבל נראה טוב בתור התחלה)

שברולט קרוז 2015 מנוע 1.4 טורבו יכול למצוא שמורות עם 20 ק"מ ובקצת פחות מ40 אלף וחושב לעצמי למה לא בעצם

קיה ריו 2014 ב39 לפני התמקחות

מחר אנסה לעשות עוד סיבוב של בדיקות מחירים ואקסמפלים. מוזמנים להציע עוד דגמים, רעיונות וסתם המלצות באופן כללי.

פורסם

המשמעות הגבוהה היא לתיקון צבע בגג הרכב,

אני הייתי שואל ממה זה, לא ייתכן שהרכב התהפך כאשר לא נצבעו חלקים אחרים כמו דלתות וכו...

תבדוק מה פשר תיקון הצבע הזה, אם זה סתם שריטות או נזק מברד, אני לא הייתי חושש,

אם הבדיקה היא לא שלך, אני הייתי בודק את פשר התיקון בגג אם זה מה שציינתי הייתי קונה, במידה ולא, אז אל תסתמך על הבדיקה הזו שלהם, ותקח את הרכב לבדיקה מטעמך.

• תוכן חדש...