Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רטיבות בקיר מתחת לחלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחנתי ברטיבות בקיר מתחת לחלון באחד החדרים בבית. החלון הוא של "קליל" עם פתיחה פנימה וחלק תחתון קבוע (כמו בתמונה המצורפת), וכ-20 ס"מ ממנו בערך תריס (גם עם חלק תחתון סגור ועליון נפתח - בדומה לחלון). כל העסק הזה מונח על פלטת שיש כבסיס. אחרי מערכת הגשם האחרונה לפני שבועיים, עברתי על כל החריצים שחשבתי מהם יכולים להכנס מים עם חומר איטום (מסטיק), עשיתי שפכטל וצבעתי. מסתבר שזה פתר את העסק חלקית. שמתי לב לרטיבות שוב אחרי הגשם שהתחיל אתמול, ואני חושש שמא המים מתנקזים לקיר מפלטת השיש למטה. הקיר החיצוני של הבניין צבוע - מאמין שזה מה שנקרא "שפריץ". הבנתי שיש צבע מיוחד עם אפקט איטום במיוחד לקירות "שפריץ" - מישהו מכיר את זה או משהו דומה? בגדול השלב הבא יהיה לאטום את פלטת השיש בחיבור לקיר עם "מסטיק" כדי למנוע חלחול מים בחריצים ולנסות לצבוע את הקיר מבחוץ עם צבע האיטום שעליו דיברתי. אני טועה?

תודה רבה.

288845620081019124537.jpg

פורסם

יכול להיות שקדחו לפלטת שיש דיבל. לכיוון למטה.

ומשם מחלחלים מים.

תחפש את הבורג. תוציא. ובמידה ותצליח את הדיבל יותר טוב.

תכניס לתוך הדיבל סיליקון עם השפיץ. הכי עמוק שאפשר. ותחזיר.

תן לקיר לפחות חודש להתייבש. !

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

החלון נפתח לתוך הקיר.

תבדוק שם. חייב להיות קיבוע לרצפה. כי המסגרת מחזיקה למטה ולמעלה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• אחראי פורום
פורסם

חורף ראשון שלך בדירה?

לעיתים שיש פגום סופח אליו מים, צביעה שלו עם סילר (שקוף) אמורה לעזור לזה.

חבר שסבל מנזילות, ריסס על הקיר החיצוני חומר בשם ננו סטון, כרגע הוא מדווח על שיפור משמעותי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איטום צריך לבצע מבחוץ (לסגור חריצים בין המבנה לאלומיניום עם RTV) ולבדוק ולאטום את החריצים של האלומיניום בין המסילה התחתונה לבין הקורה (בחיבור יש לשים סיליקון עמיד במים כגון RTV שקוף).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בדרך חזרה מהעבודה היום רכשתי סילר שקוף אותו אני מתכוון ליישם על הקיר החיצוני באזור שמסביב לחלון.

מה שכן, מצאתי שבפינת פלטת השיש עם הקיר (מבחוץ) ישנו חור בעומק של כ-2 ס"מ, שהיה מכוסה בסיליקון ישן. לפי המיקום של הרטיבות בתוך הבית, אין לי ספק שזה מחלחל דרכו.

מה הדרך הנכונה לסגור אותו? מלט ושפכטל מעל עם סיום של סיליקון חדש בסוף?

פורסם

אצלי בדירה היה פחות או יותר אותו סיפור ( פתחתי שירשור לפניי כשבוע פלוס)

השתמשתי בחומר שנקרא פילקוט מבית יעקובי , חומר סיבי משחתי ומרחתי אותו עם

מברשת .

עד כה עומד יפה בגשם של היום וחצי האחרונים ...

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

שאלה אחרונה בהחלט - איך אני מפרק את החלון החוצה (מצ"ב תמונה של הציר)? אין לי גישה לברגים מבחוץ...IMG_20181221_122138.jpg

• תוכן חדש...