Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיין, זה פיג'ו ולא יונדאי קיה,

כך שמספיק שמועה פצפונית בשביל לשחוט את המחיר עוד יותר.

גל, זה שונה בשבילך, בשביל העדר זה עדיין פיג'ו,

שנית, אני מדבר כאן על שוק האוטומטיות, בקושי יש ידניות, וגם כך רוב הביקוש הוא לא עליהן.

כאשר ניסיתי למשל למכור את ה301, קיבלתי טלפונים, אך האנשים תמיד נתקעו על אינסוף שאלות לגבי הגיר, ולא בגלל שאיך הוא מתנהג, אלא בגלל האמינות, טוענים ש"שמעו" שיש הרבה בעיות עם הגירים האלה ובעלי רכבים כאלה משלמים הון ובלה בלה בלה, תכלס, אני מבין אותם, כי רוב דלי הדעת כאשר גיר ספציפי לא לשביעות רצונם רצים לספר על ההתנהגות ומוסיפים שטויות על אמינות בעייתית וכו.., אפילו שמעתי את זה במו אוזני,

בקיצור כנראה שעדיין יש תדמית בעייתית ושמועות שרצות על תקלות פה ושם לגבי רכבי פיג'ו החדשים, מה שלא ממש מחזק את הסחירות שלה ולא יעזור בשיפור התדמית.

אני לא טוען שלפיגו יש תמדית של לקסוס אבל אתה רץ רחוק רחוק לצד השני בגלל ששני אנשים התלוננו על בלאי מוקדם של רצועת תזמון..נו באמת

ולגבי הAL4,הגיר אמין בהרבה מהתדמית שלום ובכלל די אמין,היו לי 5 רכבים עם הגיר הזה,לא אחד.

פורסם
עדיין, זה פיג'ו ולא יונדאי קיה,

כך שמספיק שמועה פצפונית בשביל לשחוט את המחיר עוד יותר.

גל, זה שונה בשבילך, בשביל העדר זה עדיין פיג'ו,

שנית, אני מדבר כאן על שוק האוטומטיות, בקושי יש ידניות, וגם כך רוב הביקוש הוא לא עליהן.

כאשר ניסיתי למשל למכור את ה301, קיבלתי טלפונים, אך האנשים תמיד נתקעו על אינסוף שאלות לגבי הגיר, ולא בגלל שאיך הוא מתנהג, אלא בגלל האמינות, טוענים ש"שמעו" שיש הרבה בעיות עם הגירים האלה ובעלי רכבים כאלה משלמים הון ובלה בלה בלה, תכלס, אני מבין אותם, כי רוב דלי הדעת כאשר גיר ספציפי לא לשביעות רצונם רצים לספר על ההתנהגות ומוסיפים שטויות על אמינות בעייתית וכו.., אפילו שמעתי את זה במו אוזני,

בקיצור כנראה שעדיין יש תדמית בעייתית ושמועות שרצות על תקלות פה ושם לגבי רכבי פיג'ו החדשים, מה שלא ממש מחזק את הסחירות שלה ולא יעזור בשיפור התדמית.

התדמית גרועה למוכרים ומצויינת לקונים (שמבינים שהתדמית לאו דווקא תואמת את הדגמים החדשים) ובדיוק בגלל זה כדאי לחפש עסקה טובה בשוק הפרטי

פורסם
אחרי שהתחמק כמה פעמים ואמר תבוא תראה בסוף הוצאתי ממנו שמדובר ב1.6

העיקר גוררים אותך להגיע למקום בלי סיבה, לא יודע מה הם חושבים לעצמם.

אפשר לזהות לפי תמונות, מה שהכי בולט הם הפנסים האחוריים.

ה-1.2 טורבו קיים החל מסביבות אמצע 2015. בתמונה האחורה שלו.

IMG-20181113-WA0012.jpg

• תוכן חדש...