Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי, שגרה דיי רחוק ממני, ללא מחשב בבית והכלי היחידי שברשותה זה סטרימר של שיאומי שנתרם ממני באהבה למטרת צפייה בנטפליקס בחדר שינה, חובבת גדולה של סרטי מארוול. צפתה במה שנטפליקס יכול לספק.. המטרה שלי היא למצוא דרך יצירתית לארגן לה לצפייה את כל הסרטים של מארוול לפי הסדר כולל כתוביות. (כרגע כ-22 סרטים), מאחר וגודל של כל סרט הוא מעל 4 ג'יגה וחלקם מעל 6, זה עובר את ה120 ג'יגה של תוכן.

כפי שנאמר מחשב בבית אין, להעביר לה USB עם התוכן קצת בעייתי מאחר ומדובר בכמה נגלות שיקשו על הסיפור, אתר שמוכן לתת לי לעלות תוכן של 5 ג'יגה לצפייה ישירה לא מצאתי.. (אולי לא חיפשתי נכון?).

חשבתי על קודי אבל מסורבל מדי, לוקח זמן למצוא תוכן, לפעמים לא עובד והחלק שעובד לפעמים דורש כניסה לאתר מסויים לאשר צפייה.

חשבתי על פתיחת שרת דרך אפליקציות כמו VLC או MX PLAYER אבל גם פה זה דורש ממני מחשב פעיל 24/7 ובנוסף חיבור אינטרנט שיאפשר הזרמה נקייה מה שלצערי בארץ לא קיים כמעט.

רעיונות יצירתיים? :roll:

פורסם

קשיח חיצוני / כרטיס זיכרון של 128G+.

קיימים כאלה, ולמיבוקס יש חיבור USB.

אולי לא הרך הכי זולה, אבל הכי אפקטיבית.

פורסם
מאחר וגודל של כל סרט הוא מעל 4 ג'יגה וחלקם מעל 6,

רעיונות יצירתיים? :roll:

היא בחברה טובה, גם אני מאד אוהב את מארוול.

שמועה גונבה לאזניי שסרטים לא אמורים לעבור את הג'יגה וחצי. 22 סרטים אמורים להיכנס לדיסק-און-קי של 64 ג'יגה, שזה כבר סביר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הכי טוב שתציע לה חברות ותעברו לגור יחד.

אחרת לא הבנתי מה האינטרס שלך לדאוג לה עד כדי כך אם אתה לא מאוהב בה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ככה זה,לפעמים יש כאלה שמשקיעים בידידה יותר מבחברה ;)

ולענין - אולי תארגן לה מחשב יד 2 סביר? קצת חלקים ולדעתי גג 500-700ש"ח יספיקו (יותר טוב מכל פתרון ביניים)

הנה,אפילו יש פה אחד למכירה בפורום.. - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664859-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%99%D7%A9%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-i7-2600-8GB-DDR3

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ב-500 ש״ח קונים את כל הסרטים ב-dvd/בלו-ריי...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוא כתב שיש לה רק סטרימר,יעני גם נגן DVD פשוט אין

לטעמי אין תחליף למחשב (ולחבר לטלוויזיה)

DOK מחובר לסטרימר גם יעבוד - אבל קבצי התרגום \ הסרטים לפעמים בעייתיים בכל מיני סיטואציות (אלא אם כן אתה שם פיזית לראות מה קורה,ומתקן במקום)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

הדרך הכי טובה לארגן לה סרטים זה להיות הבנזוג שלה.

שזה טוב, כי אז גם אתה מקבל מלא סרטים, אז זה win win.

לנושא, דיסק קשיח חיצוני או פנימי עם קופסא. אפשר אפילו לפרק מתוך לפטופ ישן או דסקטופ. יש לי כזה שאני משתמש בו לגיבוי ועוד אחד שזרוק איפשהו ש"יוצר" מדיסק 3.5''.

אחסון היום עולה גרושים, לא צריך לשבור את הראש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה לכולם על התגובות :)

BeBest - תודה אבל האתר לא רלוונטי מאחר והוא נותן הורדה בלבד ולא צפייה ישירה ודרך הסטרימר זה פחות אפשרי..

ברווז - אכן ניתן להשיג את את הסרטים גם בגודל 700 מגה לסרט אבל כדי להנות מאיכות נורמלית צריך להוריד איכות סבירה, בעיקר בסרטים עטורי אפקטים כמו הסרטים של מארוול.

בנוגע לדיסק און קי יש לי 128 ג'יגה אבל הוא בשימוש תדיר אצלי ואני לא יכול לוותר עליו לתקופה ארוכה כזאת.. להגיד לה לקנות בשביל זה לא יקרה :)

בכל מקרה, חיייב להיות איזה אתר שיתן לי לעלות תוכן וידאו לצפייה.. הרי יש ים של סרטים ברשת..

פורסם

ידוע לך כמה זמן לוקח להעלות סרט בגודל נורמלי ? (1-2גיגהבייט?)

רמז - הרבה,שלא לדבר שזה חונק את החיבור (גם ב VDSL של בזק,וגם בכבלים)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

1000 מגה זה אחלה, השאלה היא מה מהירות ההעלאה.

בכל מקרה, אני לא מכיר אתר שמאפשר גם הרבה נפח, גם סטרימינג וגם חינם.

הפתרון הרצוי הוא התקנה של קודי דרך codicat הישראלי ועבודה איתו. כן, קצת מסורבל, אבל עובד.

ואם לא זה, אז בחייאת, הבחורה משלמת לפחות 40 שקל לחודש על נטפליקס ולא יכולה לשים עוד 30 דולר על DOK? אתה בטוח שאתה רוצה להיות חבר של אחת כזאת?

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...