Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה חושפת את ה3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנוע בנזין מבוסס דחיסה ראשון בהיסטוריה , מערכת מתלים חדשה , מערכת AWD , שידרוג איכות חומרים בפנים הרכב , עיצוב חיצוני חדש - סקירה עולמית

קארספורום - עזבו אותכם אין פה טורבו לא מעניין .

פורסם (נערך)

הוא לא ראשון בהיסטוריה אבל בייצור המוני כיום הוא יחידי. מרצדס ניסו פעם . כמו כל מנוע חדש צריך לחכות שנתיים+ ולראות איך הוא שורד .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כשהגיעה לארץ המרצדס A CLASS החדשה וכלמוביל נקבו במחיר, צחקתי בקול :lol:

בגלל שיש מזדה 3 האצ'בק הכי מאובזרת ומפוארת בכמעט חצי מחיר. ואין ביניהן הבדל ממשי.

היום הפערים בין "רכב עממי" למותגים יותר יקרים הצטמצם. לא מה שהיה בשנות ה-80.

לדעתי, יחסית למחיר, הרכבים של מזדה הכי יפים בשוק ונותנים תמורה מצויינת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כשהגיעה לארץ המרצדס A CLASS החדשה וכלמוביל נקבו במחיר, צחקתי בקול [emoji38]

בגלל שיש מזדה 3 האצ'בק הכי מאובזרת ומפוארת בכמעט חצי מחיר. ואין ביניהן הבדל ממשי.

היום הפערים בין "רכב עממי" למותגים יותר יקרים הצטמצם. לא מה שהיה בשנות ה-80.

לדעתי, יחסית למחיר, הרכבים של מזדה הכי יפים בשוק ונותנים תמורה מצויינת.

סלח לי, אבל התגובה כל כך הזויה שמראה שחוץ ממראה חיצוני אתה לא מבין כלום על הרכבים וכל מה כל אחד מביא בחבילה שלו.
פורסם

כן כן אני לא מבין כלום.

אבל לפחות תפרט לנו שכולנו נשכיל מהידע שלך.

סלח לי כמובן,

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין צורך להעלב ובטח שלא לנסות להעליב בחזרה.

מאזדה 3 זהו רכב מעולה ואני בטוח שגם הדגם החדש שלהם יהיה להיט מכירות, אבל מכאן ועד להגיד שאין הבדל ממשי בינה לבין מרצדס A קלאס זה פשוט בדיחה.

הוויכוח מי טוב יותר או פחות עקר מלכתחילה, הרי אמרת בעצמך "

הרכבים של מזדה הכי יפים בשוק ונותנים תמורה מצויינת".

עם טענה כזו קשה להתווכח, גם למותג כמו מרצדס.

פורסם
אין צורך להעלב ובטח שלא לנסות להעליב בחזרה.

מאזדה 3 זהו רכב מעולה ואני בטוח שגם הדגם החדש שלהם יהיה להיט מכירות, אבל מכאן ועד להגיד שאין הבדל ממשי בינה לבין מרצדס A קלאס זה פשוט בדיחה.

הוויכוח מי טוב יותר או פחות עקר מלכתחילה, הרי אמרת בעצמך "

הרכבים של מזדה הכי יפים בשוק ונותנים תמורה מצויינת".

עם טענה כזו קשה להתווכח, גם למותג כמו מרצדס.

אשמח אם תפרט איזה ערך מוסף יש לA CLASS חוץ מהסמל

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)
אשמח אם תפרט איזה ערך מוסף יש למאזדה 3 חוץ מהסמל?

-ההבדל העיקרי - מערכת תפעול קולית שלא קיימת באף רכב כיום

-מעט זריזה יותר (8 שניות ל100 כבר בגרסאת A200)

-מערכת מציאות רבודה

-המון אופציות לשינוי האווירה בתא הנוסעים - תאורה,ערכות נושא שונות ללוח המכוונים ומסך הקונוסולה.

-איכות חומרים והרכבה ברמה גבוהה ויוקרתית יותר

-המון מערכות בטיחות אקטיביות שלא קיימות במאזדה 3 (כאופציה)

-מיזוג בספסל האחורי

בנוסף.. יש המון דגמי משנה ודגמי קצה - את הA35 ראית?

מי שחובב טכנולוגיה יחווה את ההבדל בין ה3 לA טוב מאד... חוץ מהסמל

ואם אתה משווה לדגם הנוכחי ולא לדגם שישווק עוד שנה... בכלל יש פה רשימה שלא נגמרת

ואגב לדעתי המאזדה 3 יפה יותר מהA קלאס (אולי בצבע מיוחד ובגרסא הספורטיבית לא.. אבל ככה על הכביש ה3 החדשה יותר יפה לדעתי)

גם 142 כ"ס על איוניק לרגע לא נשמעים כ"כ גרוע. בפועל, הם מרגישים לכל היותר כמו 110, אפילו 115 אם אני אחרי ביקור בשירותים.

במרבית המקרים אין תחליף לתחושת המשיכה שתתקבל ממנוע מוגדש, אלא אם כן יש לך V8 אטמוספרי מתחת למכסה.

בגלל זה הדעה שלי לא הייתה נחרצת. לפי הדיווחים שלהם הם שיפרו את המומנט גם..

גם ככה היא הרגישה ספורטיבית אז אם עכשיו יותר זה אמור להיות מאד מספיק.

אבל אכן מכיר את ההבדל בין מה שעל הניר ומה שבפועל... אבל זה לא בהכרח בגלל הטורבו.

לי יש שברולט ספארק עם 100 כ"ס ולאבא שלי אוריס עם 140כ"ס ושלו מרגישה לי ממש עגלה.

דרך אגב, מתי כבר מאזדה יעשו גרסאת ביצועים? כמו נניח הi30N 308GTI ושאר החבורה..

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם
אשמח אם תפרט איזה ערך מוסף יש למאזדה 3 חוץ מהסמל?

אשמח אם תפרט, איזה ערך מוסף יש בסמל של מאזדה?

או כל רכב עממי אחר, בטח לעומת הסמל של מרצדס. לשאול שאלה בתמורה לשאלה זה לא הפתרון להכל ולא בהכרח תוציא אותך חכם יותר.

פורסם (נערך)

זה בסדר, יש אנשים שלא מרגישים הבדל ולא מבינים למה מרצדס יותר יקרה, כמו שאני לא מבין מה ההבדל בין סלולרי ב1000 שקל של שיאומי ובין אייפון ב5000 שקל. מרגיש לי אותו דבר, מצלצל, נכנס לאינרנט ומריץ אפליקציות. בסופו של דבר, כל אחד ומה שחשוב לו.

לשמוע ממישהו שאין שום הבדל בין המוצרים האלה, זה רק סמל, רק מעלה חיוך כי מדברים עם בן אדם שלא מבין ולא מתעניין בנושא.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם
-ההבדל העיקרי - מערכת תפעול קולית שלא קיימת באף רכב כיום

-מעט זריזה יותר (8 שניות ל100 כבר בגרסאת A200)

-מערכת מציאות רבודה

-המון אופציות לשינוי האווירה בתא הנוסעים - תאורה,ערכות נושא שונות ללוח המכוונים ומסך הקונוסולה.

-איכות חומרים והרכבה ברמה גבוהה ויוקרתית יותר

-המון מערכות בטיחות אקטיביות שלא קיימות במאזדה 3 (כאופציה)

-מיזוג בספסל האחורי

בנוסף.. יש המון דגמי משנה ודגמי קצה - את הA35 ראית?

מי שחובב טכנולוגיה יחווה את ההבדל בין ה3 לA טוב מאד... חוץ מהסמל

ואם אתה משווה לדגם הנוכחי ולא לדגם שישווק עוד שנה... בכלל יש פה רשימה שלא נגמרת

ואגב לדעתי המאזדה 3 יפה יותר מהA קלאס (אולי בצבע מיוחד ובגרסא הספורטיבית לא.. אבל ככה על הכביש ה3 החדשה יותר יפה לדעתי)

בגלל זה הדעה שלי לא הייתה נחרצת. לפי הדיווחים שלהם הם שיפרו את המומנט גם..

גם ככה היא הרגישה ספורטיבית אז אם עכשיו יותר זה אמור להיות מאד מספיק.

אבל אכן מכיר את ההבדל בין מה שעל הניר ומה שבפועל... אבל זה לא בהכרח בגלל הטורבו.

לי יש שברולט ספארק עם 100 כ"ס ולאבא שלי אוריס עם 140כ"ס ושלו מרגישה לי ממש עגלה.

דרך אגב, מתי כבר מאזדה יעשו גרסאת ביצועים? כמו נניח הi30N 308GTI ושאר החבורה..

ציטטת את התגובה שלי בטעות, אבל ברור שכל מה שרשמת זה חלק מרשימה ארוכה.

אני לא מוצא סיבה להשקיע ולרשום את כל ההבדלים כאשר השאלות ציניות.

זה בסדר, יש אנשים שלא מרגישים הבדל ולא מבינים למה מרצדס יותר יקרה, כמו שאני לא מבין מה ההבדל בין סלולרי ב1000 שקל של שיאומי ובין אייפון ב5000 שקל. מרגיש לי אותו דבר, מצלצל, נכנס לאינרנט ומריץ אפליקציות. בסופו של דבר, כל אחד ומה שחשוב לו.

לשמוע ממישהו שאין שום הבדל בין המוצרים האלה, זה רק סמל, רק מעלה חיוך כי מדברים עם בן אדם שלא מבין ולא מתעניין בנושא.

צודק ב100% יש אחד שיסתדר עם שיאומי ואחר שלא יתקרב, בסוף זה אותו מוצר שמשרת אותם מטרות.

מאזדה 3 זהו רכב מעולה ואני עצמי מחזיק בCX5 החדשה, אבל בטח שלא אשווה אותה לחברותיה הגרמניות, למרות שמבחינתי זה הגיפון הכי כדאי בארץ, אבל עכשיו עשיתי טעות ויפלו עלי אנשי 3008[emoji2359]

• תוכן חדש...