Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחר מכירת מיטו תלתן - מחפש להתקדם הלאה.

מה הכי הייתי רוצה?

גולייטה תלתן 2010-2011 שתיכנס בתקציב. אבל יש כרגע רק שתיים בלוחות. אחת במצב על הפנים (נסעתי לראות אותה) והשניה משופרת stage 2. אני מעדיף לקנות רכב סטוק.

אפשרות שניה - גולייטה 170 כ"ס. אותו מנוע של המיטו אבל יותר "רכב". לדעתי אם אתפשר על כזו אתחרט דיי מהר מהכוח שכן היא כבדה יותר מהמיטו וכאמור על אותו מנוע.

אפשרות שלישית - 159tbi.

כאן כבר יש מספר אקזמפלרים במצב לא רע. הבעיה? הם נמכרות 30-35 א"ש מעל המחירון.

המנוע דיי מוצלח ועם צריבת תוכנה קטנה אפשר להקפיץ את ההספק ל 255 כ"ס (מאוד דומה לגולייטה תלתן) שכן זה אותם מכלולי מנוע וטורבו.

אפשרות רביעית - 208gti.

כאן יש כמה אקזמפלרים לא רעים. העניין הוא, היא בסגמנט של המיטו. ודווקא מכרתי כדי להתקדם.

אוקי, היא חזקה יותר, מתנהגת, וחדישה. אבל עדיין, דיי קטנה. ואת העולם של הצרפתיות אני לא מכיר. שנים שאני עם מותגי פיאט\אלפא ודיי שוחה בקריזות שלהם, חנויות לחלקי חילוף, מוסכים וכמובן קהילה מפותחת בארץ.

לעולם של ואג לא הייתי רוצה להיכנס אלא אם יש משהו ידני ששווה את זה וכמובן שלא יכלול את מנוע טווין טורבו 1400 סמ"ק המקולל.

עוד רעיונות? מישהו?

תודה רבה ושבוע טוב,

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני חשבתי על ג'ולייטה תלתן כמחליפה עתידית (אם לא אצליח לקנות את ה- BMW שחולם עליה). יש לי איתה בעיה פסיכולוגית בגלל שהיא 5 דלתות ואני רוצה 3 כמו שיש לי עכשיו. דגם ה- 170 נשמע לי חלש, למרות שעל הנייר קצת חזק יותר משלי בכ"ס ובעל הרבה יותר מומנט. גם אני מפחד להתחרט עליה מהר. 159TBI גדולה וכבדה, לא יודע עד כמה מרגישים את 200 הסוסים שלה. נראה שהטובות נמכרות מעל למחירון.

חשבת אולי על רנו מגאן RS? אני מדי פעם חושב על כזו, אבל בסוף נשאר עם שלי וזהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

דווקא חשבתי על המגאן. הבעיה שהיא נדירה מדיי ואני חושש לגבי השגת חלפים. בקונצרן פיאט המכלולים חולקים הרבה דגמים אצל מספר יצרנים. מה שנותן מרווח נשימה לא רע בהשגת חלפים. בארץ ובחו"ל.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

פורסם

מילא רכב צעיר, עתיר מומנט וידני ב-70,000₪, לזה עוד אולי יש סיכוי. אבל אחד שגם יהיה נפוץ?? זה כבר גובל במדע בדיוני.

יש עכשיו ביד2 פיאסטה st, שאומנם מבקשים עליה 90, אבל אולי יש סיכוי לפשרה. נפוצה היא לא.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

חשבתי על אברת'. השאלה, האם ה 135 כ"ס באמת מורגשים כמו ברכב קצת יותר כבד עם 200 כ"ס למשל?

לגבי הפיאסטה - רכב מעניין. הבעיה עם רכבים מיוחדים היא - כשצריך לתקן תקלה, נדרש מאמץ רב הגוזל זמן יקר. וזה משהו שאני מעדיף להמנע ממנו.

לכן, אם צריך אפילו למתוח קצת את התקציב כלפי מעלה ע"מ למצוא רכב יותר מיינסטרים זה אפשרי מבחינתי.

מרגע לרגע אני מתחיל לפזול לכיוון הג'ולייטה תלתן TCT. למרות שלא מת על אוטומט אבל לא נראה שכוחות השוק מאפשרים משהו אחר...

פורסם

מרגע לרגע אני מתחיל לפזול לכיוון הג'ולייטה תלתן TCT. למרות שלא מת על אוטומט אבל לא נראה שכוחות השוק מאפשרים משהו אחר...

היא לא בתקציב...

יש לי אחת ואני מההארד קור של גיר ידני, דווקא סבבה-הגיר.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
גם אני חשבתי על ג'ולייטה תלתן כמחליפה עתידית (אם לא אצליח לקנות את ה- BMW שחולם עליה). יש לי איתה בעיה פסיכולוגית בגלל שהיא 5 דלתות ואני רוצה 3 כמו שיש לי עכשיו. דגם ה- 170 נשמע לי חלש, למרות שעל הנייר קצת חזק יותר משלי בכ"ס ובעל הרבה יותר מומנט. גם אני מפחד להתחרט עליה מהר. 159TBI גדולה וכבדה, לא יודע עד כמה מרגישים את 200 הסוסים שלה. נראה שהטובות נמכרות מעל למחירון.

חשבת אולי על רנו מגאן RS? אני מדי פעם חושב על כזו, אבל בסוף נשאר עם שלי וזהו.

Pavlik

תנסה להיזכר אם אי פעם ברחת ל TBi [emoji6]

ולפות"ש - בעניין השיקול, ה 159 זו מכונית מסגמנט גבוה, מבוססת על רצפה כבדה וזה מורגש בניהוג, אך לטובה. בהשוואה לג'ולייטה תלתן, ג'ולייטה מרגישה כמו קורולה מחוזקת מאוד (אין בכוונתי להעליב חלילה, אחלה אוטו, פשוט משתף מרשמים של נהיגה שלי בתלתניות) בעוד ב 159 יש תקשורת שכבר נדיר למצוא היום, וזאת אומרים גם כל החברים שהיגרו מ TBi לג'ולייטה תלתן.

לדעתי האישית, אין מה להתלבט בכלל, אך זה גם נורא עניין של טעם אישי ואין טוב מסיבוב על אחת כדי לגבש דיעה בעניין.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

האם התחזוקה של ה TBI סבירה? מבחינת עלויות ומוניטין אלפא שרב סרן שמועתי אוהב לברבר עליו בקפה של הבוקר...

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

כל אחד מחשיב סבירה בצורה אחרת אז זה סובייקטיבי.

עכשיו בלי להתפלצף, אצלי היא גילתה עד כה אמינות מרשימה מאוד ב 3.5 שנים שהיא אצלי,טפו טפו טפו.

2 מיכלי עיבוי == סדר גודל של 600 שח כל אחד.

צינורית שמן טורבו עכשיו נסדקה לי = 400 שח בהזמנה מחו"ל, הגיע אלי לפני ממש חצי שעה.

מעבר לזה.. צריכת דלק זהה לתלתנית, שמן יקר מאוד. חוץ מזה... 5 5 5.

אחזקה של בימרית או אודי בשנתון הזה כנראה היתה הרבה יותר יקרה

עריכה אחרונה על ידי ZvikH
פורסם
לדעתי עש גם 159 דיזל, חזקה וחסכונית נשמע לי כמו אחלה חבילה
הדיזל איטית בהרבה וכבדה מאוד בחרטום... הבדל שמיים וארץ עם גרסת האלגנטה של ה TBi לה יש מתלים של Ti.

מה שכן, הדיזל אחלה קרוזרית

• תוכן חדש...