Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה נכון גם לגבי השירוקו. אבל ראיתי גם שירוקו ידניות וגם לאון FR ידני 3 דל' 1.4 (122 כ''ס) בפחות מ-70K. כנס ליד 2. זה הרבה יותר "רכב" מאלפא מיטו, למרות שהמנוע קצת חלש יותר בכ"ס.

פורסם

מעדכן - כרגע המצב בשוק פקקט.

אין גולייטות נורמליות למכירה (לפחות לא תלתן ידניות)

בפז'ו 208GTI המצב דומה. יש כמה שעברו תאונות ועוד כמה מהשנתונים המוקדמים.

על ה 159tbi דורשים ה-מ-ו-ן מעל המחירון, לא היתה לי בעיה לשלם מעל רק אני לא כל כך שקט לגבי הביטוח. הרי אם קונים רכב ב 75 א"ש והמחירון רק 41 א"ש, זאת אומרת שבמקרה של תאונה (כי מי גונב אלפות?) יש מצב להפסיד מעל 30 א"ש, או אם משביתים לך אותה בגלל שהסף נמוך בהרבה המצב גרוע יותר...

האמת שמזג האויר החזיר לי געגוע לתחביב ישן - רכב שטח 4*4, אולי לנד קרוזר או משהו דומה.

בינתיים המצב על הולד.

תודה לכל המגיבים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מה לגבי סדרה1 1.6 טורבו? גם הזולות יותר עם ה136 כ"ס, מדובר באותו מנוע וטורבו שקיים בדגם ה170 כ"ס, עניין של תוכנה - משמע אם בא לך להשתולל אפשר לקחת את ה136 ובעזרת תוכנה להתקרב ל200 כ"ס עם הנעה אחורית ו"יותר רכב" מהמיטו, עם גיר אמנם אוטומטי אך מנסיון מדובר בגיר לא פחות מנהדר גם במצב הספורטיבי, אפשר למצוא גם ידניות... אך די נדירות, מפעם לפעם קופצת אחת ללוחות

עברתי לסקייטבורד

פורסם

ב. מ. וו, שמעתי יותר מדי סיפורי אימה על מחירי ביטוח ותחזוקה יקרה להחריד. מעדיף להישאר מחוץ למגרש הפרימיום.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...