Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקיף או רק צג ג׳ למאזדה 3 2010?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מתלבט אם להמשיך לעשות מקיף או להוריד רק לצד ג׳

כמובן שהפער הוא משמעותי ביניהם כ1500₪

הרכב הוא ספיריט ושווה בערך שוק כ40000₪

אשמח לעצות בנושא

תודה

פורסם (נערך)

אם מחר אתה עושה תאונה עצמית והלך לך הרכב, האם יש לך כסף בצד להוציא על רכב חדש?

אם כן - אז וותר על המקיף

אם לא - תעשה מקיף

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

אני אישית הייתי עושה מקיף לפחות בשנה-שנתיים הראשונות, לא הייתי מסכן 40k בשביל 1500 ש"ח.

אצלי כל רכב ששווה מתחת ל 20k מקבל חובה וצד ג.

פורסם

אל תשכח שמקיף זה לא רק טוטאל לוס, אם מחר מישהו גורם לך נזק של 10,000₪ ולא משאיר פתק, מקיף מכסה גם את זה. מעבר לתאונות באשמתך כמובן.

לרכב ששווה 40,000₪ הייתי עושה מקיף, אלא אם אתה כמעט לא נוסע, חונה בחניה פרטית סגורה, ויכול להסתכן בטוטאל לוס בלי שזה יהיה משמעותי מדי עבורך.

מתחת ל-20-15 זה כבר באמת מאוד גבולי, כי ההשתתפות העצמית + עליית הפרמיה כבר משמעותיות יחסית לשווי הרכב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני אישית הייתי עושה מקיף לפחות בשנה-שנתיים הראשונות, לא הייתי מסכן 40k בשביל 1500 ש"ח.

אצלי כל רכב ששווה מתחת ל 20k מקבל חובה וצד ג.

+1

אך אני גם לוקח בחשבון רכבים בעייתיים, עם ערך נמוך ולא ריאלי, כמו הפיג'ו 301 שיש לי, מדובר ברכב חדש יחסית, אך לא שווה ביטוח מקיף, מדובר ברכב לא גניב בכלל, ורכב לא מהיר, נהג מאוד זהיר, והרכב בקושי יסע,

וזה רכב שקשה למכור אפילו ב10, אז עדיף לי להשאיר אותו אצלי ולחסוך כל שנה את ה1500 ש"ח, עוד כ5-6 שנים, אחסוך לפחות 10K.

במקרה שלך, לא הייתי חושב פעמיים, יש לך רכב ששווה 40K שיכול להימכר קרוב מאוד למחיר הזה, וזה המון, וגם רכב גניב.

פורסם (נערך)

אני מפסיק את הביטוח המקיף כששווי הרכב מגיע לאיזור 15. ב40 לדעתי הסיכון גבוה ובנוסף הרכב חביב על גנבים.

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

העניין של ביטוח מקיף הוא לא רק עניין של גניבה (מאזדה 3 די מבוקש אגב ואני מכיר אחד שגנבו לו כזו). במידה וחלילה תאונה דרכים בינונית הרכב יכול להיות מורד מהכביש ואם אין לך ביטוח מקיף גם אם אתה לא אשם זה סיפור גדול כמה זמן ואם תקבל פיצוי. אם הרכב שלך היה עולה נניח 18000 ש"ח , הסיכון עוד איך שהוא הרבה פחות קריטי (לא שאני מזלזל בסכום שכזה). אני מניח ש40K לא בא בקלות.

פורסם (נערך)
אל תשכח שמקיף זה לא רק טוטאל לוס, אם מחר מישהו גורם לך נזק של 10,000₪ ולא משאיר פתק, מקיף מכסה גם את זה. מעבר לתאונות באשמתך כמובן.

לרכב ששווה 40,000₪ הייתי עושה מקיף, אלא אם אתה כמעט לא נוסע, חונה בחניה פרטית סגורה, ויכול להסתכן בטוטאל לוס בלי שזה יהיה משמעותי מדי עבורך.

מתחת ל-20-15 זה כבר באמת מאוד גבולי, כי ההשתתפות העצמית + עליית הפרמיה כבר משמעותיות יחסית לשווי הרכב.

10K נזק ע"פ הביטוח = לא שווה להפעיל מקיף.

1. בדוק מה עלות הנזק לאדם פרטי.

2. חשב כמה כסף תפסיד על העדר תביעות ב-3 השנים הבאות, זה יכול להיות סכום מאוד משמעותי כתלות ברכב שלך ובכמה רכבים מבוטחים על שמך...

בשביל נזק של פחות מ-20K ברוטו לא שווה להפעיל מקיף וזה בערך הגבול שאני אשקול בו אם לעשות מקיף או לא.

לפותח השרשור כמה רכבים אתה מבטח על שמך?

אם 1, במקרה שלך (בהנחה שאתה נוסע 10K+ עם הרכב) הייתי עושה מקיף, אם יותר זה כבר יותר גבולי (ההפסד שלך על היעדר תביעות מוכפל בכמות הרכבים שאתה מבטח על שימך).

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ברור שמקיף ! רק בגלל דוד מרפי(חוק מרפי)

נגיד הנזק 18 אלף .

תיקנת.

העלו פרמיה כמו שכתבו מעליי.

אז זה יהיה פחות משתלם ואז פשוט תוכל לבטל את המקיף.

ואל תשכח שאחרי תאונה כזאת לרכב יש ירידת ערך ואז יהיה

שווה פחות.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

• תוכן חדש...