Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבועיים קיבלתי מצלמת רכב ורציתי לחבר אותה בצורה נקייה אז קניתי מתאם שבעצם ממיר מתח מפיוז לטובת חיבור USB למצלמה (המתאם מגיע עם שני חיבורי USB). ההתקנה הייתה מאוד פשוטה עבורי, למרות שאין לי המון ידעי בחשמל, אבל עקבתי אחרי סרטונים ומצאתי פיוז ACC בעזרת מברג טסטר, עשיתי את החיבור, הסתרתי את הכבלים והכל עבד פיקס.

מאז שהתקנתי את המצלמה, כל דבר שקשור שהוא "accessory" ברכב שבק חיים: המוביילי לא עבד, החיישני רוורס לא עבדו, והקודן עובד אבל אחרי רבע שעה (הזמן שהוא מתאפס בעצם) באמצע נסיעה הוא מצפצף והרכב עדיין ממשיך לנסוע כרגיל ואז אני בעצם מקבל התראה מאיתוראן שיש ניסיון "פריצה".

היום היה לי זמן אז פתחתי שוב את תיבת הפיוזים. לקחתי את הטסטר וגיליתי שהפיוז של המוביילי והחיישני רוורס היה שרוף. החלפתי את שניהם, בזמן שהמצלמה עדיין מחוברת, המוביילי עבד אבל הופ - החיישני רוורס עדיין לא עובדים. הפיוז עוד פעם נשרף. הייתי בטוח שזה בגלל המצלמה, אז ניתקתי אותה לגמרי, החלפתי שוב פיוז לחיישני רוורס, שמתי ברוורס ועוד פעם, נשרף.

נשמע לי קצת לא הגיוני שברגע שאני מחבר את המצלמה החיישני רוורס מתחילים לקצר, ואם בכל זאת זה המקרה - איך ניתן לאתר את מקור הקצר? כי הם עבדו מעולה, ואין סיבה שהם פתאום יפסקו לשבוק חיים. כנ"ל לגבי המוביליי ביחד עם המצלמת דרך.

אם צריך עוד פרטים, משום שאיני מבין בחשמל יותר מדי - אספק, רק תגידו מה.

2016 BMW M235i.

פורסם

לי קרה לי גם בעיה חשמלית ברכב לא מזמן: מערכות מסומיות מתנתקות ומתחברות. גליתי שכבל מינוס שמשותף לכמה מערכות פשוט לא מהודק עם אום, היה הונח על הבורג. כך שבזמן הנסיעה הכבל זז ממקומו.

לפיכך, דברת רבות על חיבור הפלוס של המערכת, אך לא דברת על המינוס. הייתי ממליץ לך לבדוק את המינוסים של המובילאי (הוא צריך להיות מתחת לדשבורד). המינוס של מובילאי מוחזק בטבעת מהודקת.

פורסם

החיישנים מקוריים מהחברה? לא רוצה להלחיץ סתם אבל לי תמיד אמרו (הרי לי יש A3 2012) שברכבים האלה הכול זה מחשבים, ומספיק קצר אחד קטן ואתה יכול לגרום לנזק למחשב מסוים ברכב.

הפיוז נשרף בכל פעם שאתה משלב לרוורס עכשיו במידה ואתה שם אחד חדש תקין לפני (גם כשהמצלמה מחוברת לפיוז וגם כשהיא לא?)

פורסם

החיישנים אינם מקוריים. גם כשאני שם אחד תקין כשהמצלמה לא מחוחברת ,הוא נשרף. משמע כנראה יש בעיה בחיישני רוורס, אבל שוב, זה לא קרה לפני המצלמה. נשמע לי הזיה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...