Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לא עברתי טסט (טויוטה קורולה אוט 2004) בגלל שמנורת check engine נדלקה כמה ימים לפני , כשבדקתי עם engie כתוב היה שיש בעיה בממיר קטליטי ואחרי כמה דק של בדיקה חדשה כתב שיש בעיה בגה כוח :wink:

1. האם אפשר ע"י ניתוק המצבר לאפס את המנורה רק בשביל לעבור טסט ולטפל בזה אחר כך בלי לחץ

2. כמה בערך עולה להחליף ממיר קטליטי ?

המון תודה וחג שמח

פורסם

מוזר, אני עובר טסטים שנה אחר שנה עם מנורה דלוקה - מעולם לא בדקו אותה.

ניתוק המצבר מאפס את המנורה, אבל לא לזמן רב. ( לפעמים ימים, לפעמים חודשים,תלוי בכמה גורמים)

אני החלפתי ממיר קטליטי עלה לי בסביבות ה 1000 ש"ח. עדיין המנורה נדלקת עקב עדכון תוכנה שצריך לעשות שיעלה 50% מערך הרכב.

פורסם

לא מכיר את המונח "כיוון גלגלים שניתן לעשות בפנצ'ריה", אולי אתה מתכוון לאיזון שזה באמת ניתן לבצע בפנצ'ריה.

אני מניח שבטסט התכוונו לכיוון פרונט, לא רואה איך הם יכולים לדעת שהגלגלים לא מאוזנים בלי מכונת איזון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כיוון גלגלים ( לא כיוון פרונט ) עושים בכל מוסך מכונאות אחרי החלפת משולשים/ תפוחים ( היתה לך לאחרונה התעסקות כזאת ? ).

מדובר במין סרגל (באורך מטר בערך ) עליו מגלגלים את הרכב קדימה/ אחורה, רק את הגלגלים הקדמיים, כדי לראות שהם מכוונים ישר ולא הצידה ).

אני לא יודע האם לזה התכוונו בטסט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הבוחן בטסט מסתכל לך לתוך הרכב (למשל כדי לקרוא קילומטראז') אז הוא מין הסתם יכול לשים לב לכך שיש מנורות דלוקות ולתת את הדעת על כל אחת.

אפשר לאפס את הנורה גם עם כל אפליקציית OBD פשוטה ובקר OBD פשוט כזה Bluetooth שעולה באיביי 25 ש"ח או משהו כזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם יש תקלה P0420 - יעילות ממיר קטליטי נמוכה אז בקורולה מהדגם הזה עושים קומבינה - מאריך לחיישן חמצן האחורי שממקם את החיישן מחוץ לזרם הגזים הראשי ומאפשר רק לחלק קטן של הגזים להגיע לחיישן. הרכב עדיין יזהם יותר ממה שאמור להיות אבל לא ידליק תקלה.

כמובן בטסט צריך שהרכב הגזים יהיה בתקן, בשביל זה הממיר חייב לתפקד באופן סביר.

כיוון גלגלים זה כיוון התכנסות/התבדרות גלגלים toe in/toe out, לא כיוון פרונט מלא. בכיוון מלא בודקים ומכוונים עוד שתי זוויות: Camber ו Caster.

• תוכן חדש...