Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 ילדים שמקיאים בנסיעה, (מתוך ארבעה). יש מריבה תמידית על המושב הקדמי, האם ישנו פיתרון שכזה?

חשבתי על מולטיפלה, שבעצם פותרת את הבעיה עם מושב נוסף מקדימה, אבל לא מצאתי אחת יפה. ההונדה FRV יקרה ולא כל כך מדברת אלי. בדקתי ביואיק לה סייבר, (לא אכפת לי מצריכת הדלק, אוהב אמריקאיות) אבל הספסל האחורי לא מתקפל, והבגאז' לא מספיק שימושי לי בלי להשכיב את הספסל. מה שנשאר זה ג'מפי, טרנספורטר וכאלה. או השאלה בכותרת, האם יש רכב שהמושב האחורי מספיק גבוה? אולי ג'יפים כמו לנד קרוזר או טרופר? או אני זוכר שלפני 20 שנה היה מרצדס A CLASS שהרגישה לי מאוד מרווחת וסיטרואן קסארה פיקאסו.

התקציב שלי הוא 20+5 ליישור קו.

אני חדש פה, לא מצאתי התייחסות כל כך לזה...

תודה

פורסם

רנו סניק מ-2010/2011 תתאים לדרישותיך יש לה מנוע וגיר של ניסאן עם מוניטין טוב. צריכת דלק גבוהה במקצת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדקתי עכשיו זה גיר רציף. מנסיון עשיר בקטנועים, זה לא אמין במיוחד...

ראיתי שכל היפנים עברו לזה. לא עדיף משהו ידני או אוטומטי נורמלי?

פורסם

בתקציב הנתון - זה מה יש.

שברולט ויואנט 2008 תוכל לרכוש בפחות מעשיריה אם מעניין אותך.

אם תרצה להוסיף 10K תוכל לרכוש מאזדה 5 או טויוטה ספייס ורסו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שברולט ויואנט יכול לשים בכיס הקטן את כל הצרפתיות בכמות התקלות - לא הייתי נוגע ברכב הזה.

אין קשר בין קטנועים לרכבים. סניק 2000 סמ"ק 2011 זה רכב הכי טוב שהכסף שלך יכול לקנות לדרישות שלך. ידני זה רנו לוגאן, אבל לא הייתי קורא לזה מיני וואן עם ראות טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladcar אני לא יודע על סמך איזה נסיון אתה מדבר, על דגמי שברולט מאותן שנים אפשר להגיד הרבה דברים בחזית צריכת הדלק והתכונות הדינאמיות. היו ויש בסביבתי שברולטים מהשנים ההן. ככל שמטפלים בהן כמו צריך (והחלפים די זולים) הן אמינות בהחלט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני מבין מהתשובות שזה הסגמנט הנכון, כלומר שהילדים יושבים גבוה מספיק? ראיתי C4 פיקאסו , וזה לא היה נראה כך. לעומת זאת פאג'רו Q דווקא נראתה יותר נכונה מבחיחנת גובה הספסל האחורי.

פורסם

חבר טוב שלי פעם קיבל ויואנט בליסינג. במהלך 3 שנים הוחלף מנוע ופעמיים גיר. הרכב נתקע כל כך הרבה פעמים שקשה להאמין. והוא לא היחיד שאני מכיר שאכל מרור מהרכב הזה.

אני כבר לא מדבר על בטיחות ירודה וצריכת דלק גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
vladcar אני לא יודע על סמך איזה נסיון אתה מדבר, על דגמי שברולט מאותן שנים אפשר להגיד הרבה דברים בחזית צריכת הדלק והתכונות הדינאמיות. היו ויש בסביבתי שברולטים מהשנים ההן. ככל שמטפלים בהן כמו צריך (והחלפים די זולים) הן אמינות בהחלט.

הקרוז וישנם עוד דגמי שברולט שבתחזוקה טובה אכן אמינות באופן סביר,

אבל הויונאט יוצאת דופן אצילנו בליסינג בזמנו שברו את החוזה והחזירו את השברולטים האלו, משני ידידים שניסו להחזיק את הרכב הזה ושבעו ממנו מרורים, בקיצור גם לדעתי הרכב הזה לא אמין ולא בטוח באופן חריג.

פורסם

טוב. אז הלכתי לראות סניק. הישיבה מאחור מאד מרווחת. אבל אני מצאתי שהשאלה כאן לא היתה ברורה. רציתי לדעת אם ישנו רכב שיושבים בו כמו בקולנוע. שהישיבה מאחורה גבוהה מהמושבים הקדמיים?

פורסם

היחיד שאני מכיר הוא השברולט ויואנט שהוזכר פה כמה פעמים. היה לחבר בליסינג הוא אמר שהילדים מאוד נהנו לשבת גבוה והוא מאוד סבל מרכב גרוע לנהיגה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אולי בדיסקברי מהדורות הראשונים, אבל נראה לי שעדיף לחלק שקיות הקאה לפני כל נסיעה ולנקות פספוסים מדי פעם מלתחזק דיסקברי ישן.

בסוף זו אולי בעיה שכדאי לבדוק מבחינה בריאותית, לא מבחינת רכב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כנ"ל ביונדאי מטריקס שגם לא הייתה כ"כ מוצלחת מבחינת אמינות,

יש תרופא טביעית שעוזרת מאוד (מנסיון אישי של ילדי אבל זה היה מזמן לפני שנים...).

• תוכן חדש...