Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50 גוונים של אושר- חוויותיי עם הQ

AK21
שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נסיעת עבודה/ביקור מקדים לפני המעבר לארה"ב.

נוחת בדאלאס וניגש לאסוף את הרכב שילווה אותי ב5 ימים הבאים- טויוטה קורולה/ניסן סנטרה/מאזדה 3/יונדאי כלשהי. מתפלל שתהיה מאזדה זמינה במלאי. אין. בד"כ בנסיעות האלו אני תמיד בודק אצל הנציג האם יש משהו מעניין שניתן לשדרג ובאיזו תוספת. הולך עם הנציג לרחבה ורואה כל מיני SUV גנריים וכמה פרימיום ואז בפינה הרחוקה קולט q60 וq50 מחייכות להן. עכשיו לq60 יש לי איזשהי משיכה מטורפת כבר תקופה. הרכב הזה פשוט מטמטם אותי ומבחינת מראה נטו לגמרי נמצא אצלי ברשימת ה"הלוואי ויום אחד הרכב הזה יחנה אצלי בגראז'". שואל את הנציג כמה יעלה התענוג? 20 דולר נוספים ליום לQ60 ו15 דולר נוספים ליום לQ50 לאחר הנחה. שואל אותו מה עוד יש או מתפנה בקרוב. מוכן לחכות קצת בשביל משהו מעניין והוא עונה לי : "יש מצב לקאמרו SS או צ'אלנג'ר S ... " ולפני שהוא מסיים את הSRT - כן כן כן!!! תבדוק את זה!

לאחר כ10 דקות של בירורים כשתוך כדי התור מתחיל להתארך ואני כבר מדמיין איך אני מרים אותו על הכתפיים ועושה איתו סיבוב ניצחון לפני שאני לוקח את הקאמרו , הוא חוזר ובמבט מתנצל מסביר לי שלבסוף הן לא זמינות וגם הQ60 מוזמנת מראש. באסה. בלי שאמרתי מילה, כדי לרכך קצת את הנחיתה מהחלום הוא אומר לי שלאחר שדיבר עם המנהל הוא ישחרר לי את הQ50 ב11 דולר נוספים ליום. טוב, אאלץ לבלוע את הגלולה המרה ולשדרג את גברת קורולה לגברת Q.

ניגש לרכב, מניע ומצפה לנהמה(6V למרות הכל)-נאדה. הרכב כאילו מסמן לי " אני פה בכלל בשביל רוברט, רואה חשבון בן 57 שרוצה קצת אינטיריור איכותי ולא רוצה להתבלט יותר מידי". יוצא מהחניון ומחכה לאיזה קטע שניתן קצת לזוז , לוחץ על הגז ו-וואו! הרכב מושך לא רע בכלל! מגיע לכביש המהיר שקצת יותר פנוי, מנסה עוד פעם ואז חיוך בלתי נשלט מתחיל לטפס לו. אני ממשיך ללחוץ עוד והחיוך הופך לצחוק מתגלגל.

לדבר הזה יש מנוע שההגדרה הכי נכונה לו היא-בן של זונה! מנוע 3.0 טורבו שמתנהג כמו אטמוספרי ישן וטוב, אני מגיע ל5000 סל"ד ואומר לעצמי שזה מהיר, יפה אבל טורבו כמו טורבו, כאן כנראה זה נגמר. ממש לא! הוא ממשיך לסחוב ל7000 סל"ד והכול הופך לברוטאלי הרבה יותר. המשיכה והסאונד המשכר שפתאום נכנס לקבינה שעד כה הייתה שקטה להפליא. מסיים את הנסיעה שלוותה בלא מעט פקקים ומחכה כבר למחר לבדוק קצת יותר לעומק.

ביום הבא אני מתחיל לשחק קצת עם המצבים(ספורט ורגיל בעיקר) ושם לב שכל פניה שאני מסיים ויוצא עם לחיצה קצת יותר בריאה על הגז – הזנב מתחיל לקשקש עד שהבקרה נכנסת לפעולה. זה הזמן לציין שאני לא נהג מספיק טוב והרכב הזה גדול עליי ב10 מידות אז אני נוסע למקום רגוע יחסית ולפני הפניה לפרסה מנתק את בקרת היציבות

q50.jpeg

עריכה אחרונה על ידי AK21
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שנהנת [emoji4]

אני הייתי לוקח את הקאמרו SS על פני Q50 ללא היסוס אגב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לקחת אחת פעם הבא סתם בשביל ההשוואה, ותבין שבQ50 נהנת מהמנוע בעיקר ולא הרבה מעבר לזה. יש לקאמרו איכויות שלא קיימות באינפיניטי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משום מה רק עכשיו ראיתי שההודעה נקטעה לי באמצע.

המשך:

זה הזמן לציין שאני לא נהג מספיק טוב והרכב הזה גדול עליי ב10 מידות אז אני נוסע למקום רגוע יחסית ולפני הפניה לפרסה מנתק את בקרת היציבות ������ – "בואי נראה אותך" .ממש בוגר ואחראי מבחינתי. סיבוב של ההגה, לחיצה חזקה על הגז והזנב יוצא לטיול שבקושי רב הצלחתי להשתלט עליו לפני המדרכה. וואו! איזה מכת אדרנלין. אחרי החוויה הזאת הלכתי לחפש חניון נטוש כדי לשחק במקום בטוח יותר. מצאתי משטח העמסה של טריילרים מאחורי איזה מפעל קטן שהיה פתוח ,נגיש ובעיקר שומם(יום ראשון). התחלתי לבדוק את המצבים ולנסות יציאה מפניות עם מכת גז חזקה והחיוך לא ירד לי מהפנים עד עכשיו. עם בקרה מנותקת הרכב פשוט "זורק" בכל הפניה חדה של ההגה .

אנשים מדברים על הגה לא מתקשר וכו'- זה ממש לא הפריע לי והאמת לא עניין אותי. הרכב הזה נכנס ויוצא מפניה במהירויות מפחידות. הגיר והמנוע במצב ספורט מרגישים גסים .העברת ההילוכים מלווה לפעמים בחבטה קלה וזה ממש מוסיף לכייף ולכל החוויה המטורפת עם הרכב הזה! הרכב הזה מצד אחד יכול להיות הדבר הכי נינוח בעולם,אבל לא באמת ,כי כשמתחילים ללחוץ קצת הרכב הזה מכניס אותך לPunk Mode וכאילו מתגרה בך-"זה הכל?, תן עוד!"

למי הוא מתאים? למי שאוהב רכב. למי שיודע להעריך מנוע מדהים והנעה אחורית. לא מפרט פה על שאר הדברים כי באמת שהם לא עניינו אותי. הכל בנוי טוב ונראה מכובד ונותן תחושה של רכב יוקרה אבל באמת שזה לא האישיו פה(לפחות מבחינתי).

עכשיו מה שנותר לי זה לנסות להסביר לבוס שלי למה כדאי לו שזה יהיה רכב ה"ליסינג" שלי( אם כי לא יהיה חדש והדגמים הקודמים מגיעים עם 3.7 אטמוספרי).

q50 2.jpeg

עריכה אחרונה על ידי AK21
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק תבדוק אם לחיה הזו יש גיר שיקוץ של ניסאן או גיר מוצלח של ניסאן

לסדרות הG והM יש גיר מוצלח לגבי הQ לא בדקתי - לא בטוח שהייתי רוצה אותה בחניה אם הגיר שלה הוא לא פלנטרי.

זה רכבים מדהימים והם בנסיעה על כביש רק מתעוררים כשאתה כבר הרחק צפונה מעבר לגבולות החוק או במידה ואכן אתה לוקח אותן לשטח ניטרלי ומבטל בהן בקרות.

שמונה שעות נהיגה על M35X של הדוד שלי (שהיא הנעה כפולה) מניו ג'רזי לאית'קה נתנו לי להבין עד כמה זה רכב נוסעים משובח מצד שני - וחיה רעה אם לוחצים מעבר לנקודה בה הדוושה מפסיקה להיות רכה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שראיתי לq40 שהיא בעצם הg37 בשנת 2015 יש גיר אוטומטי 7 הילוכים. לq50 שזה בעצם הדגם החדש יותר זשווק החל מ2015 יש את אותו גיר אוטומטי 7 הילוכים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...