Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 האצ'בק (ספיריט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב שלי מהדור השני מודל 2010.

אצלי הרכב נוסע נסיעות ממש קצרות בערך 10-15 דקות נסיעה לכל כיוון ולכן אני מניח שחלק גדול מהזמן הרכב קר ולכן הוא צורך יותר דלק אבל אני לא חושב שצריכת הדלק תישתפר באופן דרסטי בנסיעות יותר ארוכות.

יש דרישה להאצבק בדיוק כמו לסדן, אני אישית חיפשתי האצבק כי הוא יותר יפה (לטעמי) וגם יותר פרקטי.

אין קשר בין הביקוש להיצע. המחירים יכול להיות גבוה השאלה אם יש מי שמוכן לשלם.

הכוונה למחיר השוק לפי יד2 ומחירון לוי יצחק, הרכב יותר יקר באופן ניכר משאר דגמי ה3 ובכלל מכל שאר הרכבים בקטגוריה שלו

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם

קשקוש, אחד הרכבים הכי סחירים שיש בשוק.

הביטוח לא יקר מדי, אני שילמתי 3800 מקיף + 1000 חובה לרכב חדש.

והחלקים יח

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

ב 2005-אמצע 2009 הגיר האוטומטי הטיפש 4 הילוכים היה רכב שתיין.

אי שם באמצע 2009,היתה מתיחת פנים גם בצורה וגם בהוספת הילוך 5 לגיר האוטומטי והצריכה השתפרה מעט.

2013 והלאה אילו דגמים שהכניסו בהם עוד שיפור בצריכת הדלק בדמות מערכת עצור וסע.

את שנתונים 2013 ומעלה לשנתונים 2012 ומטה אין כלל למה להשוות,פרט לעובדה שברור,שבנסיעות קצרות הרכב יצרוך יותר דלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אפשר גם לציין שמקדם ההנאה מנהיגה שנתן הדור הראשון ירד במרוצת דורות הדגם, באם זה מעניין מישהו.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...