Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל החברה שמייעצים לו ללכת למשטרה , לפנות לבית משפט לתביעות קטנות , מה לדעתכם יצא לו מכל זה ?

ברור שזה יטרטר את המוכר אבל בו בזמן זה גם יטרטר את הקונה.

עכשוו נשאלת השאלה המרכזית , מה הוא הולך להשיג מבחינה כלכלית מהמהלכים האלו ?

אתם מאמינים שיבטלו לו את העסקה והמוכר יחזיר לו את הכסף או שאתם מאמינים שהוא יקבל איזה פיצוי כספי ? ואם כן יקבל, איזה סכום אתם חושבים שהוא יקבל ?

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוריס ילצ'ין: לא כל דבר נמדד בכסף!! אפילו אם ישלם פיצויים של 500 ש"ח לפות"ש , הסוחר הזה כבר ילמד את הלקח ,וכבר לא ינסה לעבוד על מישהו אחר ,אנחנו ניצא נשכרים

פורסם

אכן , אבל אם הייעוץ לפותש לפתוח במהלכים האלו , הם מסיבות של שירות לציבור , לפחות לציין זאת. שלא יחשוב או יפתח ציפיות שהוא יקבל פה איזה פיצוי משמעותי , זה הכל.

פורסם

אם המחיר שפות"ש שילם על הרכב היה נמוך משמעותית ממחיר המחירון הרי שיתכן שבעיני בית המשפט המוכר כבר "פיצה" אותו ויהיה קשה לקבל פיצוי נוסף משמעותי. ראיתי לא מעט כתבות כאלה בעיתונות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

באמת אין טעם לפתוח בהליכים על מנת לקבל פיצוי זעום.

ההפרש הכספי בין הערך של 2 מכוניות דומות עם ק"מ שונה זה לא העניין כאן, אלא חוסר גילוי נאות.

יש טעם לתבוע ביטול העיסקה, השבת הרכב למוכר וקבלת כל הסכום ששולם חזרה בתוספת פיצוי על ביזבוז הזמן וטיפולים כלשהם שנעשו על ידי הקונה.

זה מה שהייתי עושה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
אין שום הבדל בין 200 ל230 אלף(לפחות לפי בדיקה שערכתי ביד 2), כמו שאמרתי, השופט יידחה את התביעה, אבל אני בטוח שתוכל למצוא עו"ד שישמח לקבל את התיק תמורת תשלום, לפחות משהו יצא מזה עם כסף.

רימו אותו, אבל אין לו נזק, על מה יפצו אותו?

לפי המחירון לא נגרם לו נזק, על מה השופט יפצה אותו?

אמ;לק

יש פה כמה בעיות (מי שזוכר את הרכב שקניתי לגיסי, אותו סיפור, אבל שם היה 100K שינוי ולא 30K).

א. מתחיל בבנאדם: שילמת על רכבX, בעוד שיכולת לקנות רכב אחר במחיר אחר. לא משנה כרגע מה מו מי. היתה אפשרות לקבל מחיר אחר בנסיבות האמיתיות;

ב. יש בעיה עם מכון הטסטים שאישר את העניין: היה שם בוחן שממש רימה את המערכת - הזין ק"מ נמוך יותר בזדון. לא מדובר כאן בתקלה. לכן, על המשטרה לחקור ולהעמיד לדין באמת דיווח כוזב וזיוף מסמך רשמי;

ג. יש כאן עוגמת נפש רבה, שכן אני מצפה לא' ומקבל ב'.

עם הרכב של גיסי, סגרתי את זה פשוט: או שתשלם עכשיו, או שתקבל דרישת תשלום אחר כך. גבוהה הרבה יותר. תחליט. הוא שילם כמו גדול.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש כאן כמה שאלות שלא קיבלנו תשובה.

1. כמה זמן היה הרכב אצל הבעלים הקודם.

2. מי העביר את הרכב טסט ב 3-4 שנים האחרונות (אותם בעלים. התחלפו? )

3. ומה הופיע בלוח מכירה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

1) תחסוך את הזמן של ללכת למשטרה. לך תקנה מנה שווארמה במקום.

2) לגבי הגשת תביעה, אם אין הסכם כלשהו שבו יש הוכחה ונכתב בפירוש "לא הוחלף לוח שעונים ולא נעשה שינוי בקילומטרג'", אזי אין לך עילה לתביעה.

במידה וכן היה הסכם כזה ושניכם הייתם חתומים עליו, היית צריך להוציא מהמוסך מכתב רשמי שבו הם מציינים שברכב שלך הוחלף לוח שעונים ונעשה שינוי בקילומטרג'.

פורסם

שמעתי על הקומבינת סוחרים הזאת. -לא יודע אם זה המקרה.

אבל ממה ששמעתי לא באמת מחליפים - זאת השיטה כדי להוריד את הקילומטראז במכון רישוי - כביכול הוחלף לוח שעונים ואז ניתן לרשום מספר אחר שעובר למשרד הרישוי ולרשיון החדש. בלוח שעונים עצמו רק משנים.

פורסם

לא צריך שום קומבינה - מה שאומרים לבוחן בטסט / מה שהבוחן רואה על לוח השעונים, זה מה שנרשם לטסט הבא. לא שואלים שאלות. היו כאן בפורום כמה לחוצים לפני הטסט כי נרשם להם בטעות מספר אחר ברישיון הרכב - שום דבר לא קרה בטסט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שמעתי על הקומבינת סוחרים הזאת. -לא יודע אם זה המקרה.

אבל ממה ששמעתי לא באמת מחליפים - זאת השיטה כדי להוריד את הקילומטראז במכון רישוי - כביכול הוחלף לוח שעונים ואז ניתן לרשום מספר אחר שעובר למשרד הרישוי ולרשיון החדש. בלוח שעונים עצמו רק משנים.

מעניין - בהחלט אפשרות במקרה הזה. עצוב שיש כל כך הרבה רמאים אבל זה המצב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מי שמספר שהחליף לוח שעונים, שיתכבד ויציג קבלה מהמוסך. אם זה רק במילים, שיספר סיפורים לילדים שלו לפני השינה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני החלפתי לוח שעונים ברכב שלי, שיש לו ק"מ נמוך יחסית.

בלוח שהגיע (מפירוק), היה ק"מ גבוה יותר. שילמתי אקסטרא 300 ש"ח + מעמ, כדי שישלחו את הלוח החדש למכון, שיעדכן אותו לק"מ המתאים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כמו שכתבתי פה כמה הודעות מעל, ברנו קנגו שהייתה לי הוחלף פעמיים לוח שעונים ופעם אחת בוצע עידכון ק"מ בלוח הקיים מכיוון שהוא התאפס. בקבלות לא רושמים ק"מ אבל מכון ספידומטרים שמחליף, יעדכן את הק"מ למה שהלקוח מבקש. הלקוח יכול לבקש לרשום כל מספר שבא לו.

איך קבלה יכולה לעזור פה?

פורסם

אם אתה קונה רכב ומבקש לראות את כל הקבלות על כל הטיפולים אתה יכול לראות כמה ק"מ היה בכל טיפול (במוסך רציני שרושם, אצלי הרכב עם 230000 ק"מ וכל טיפול רשום כמה ק"מ הוא עבר) ככה שאתה יכול לראות אם זה הגיוני הק"מ אם למשל אתה רואה ששנה אחת הרכב לא נסע כלל ובשנים הקודמות נסע המון, זה צריך להדליק נורה אדומה.

• תוכן חדש...