Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי היה בסנטוריני?

GOLF
שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הזמנו חופשה לשבוע בחגים. אומנם יש עוד זמן עד אז, אבל מעניין אותי לדעת איך המחירים שם? האם כדאי לשכור רכב או שאפשר להתנייד בדרכים זולות יותר?

כל טיפ יתקבל בברכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האי קטן מאד ויש שירות אוטובוסים יעיל אבל השאלה אם אתם מוכנים לעמוד בשמש בתחנות (הלא מקורות)?

אם כל הכוונה היא לטייל במקומות המוכרים (העיירות אויה, טירה וכיו"ב) ובשעות פעילות האוטובוסים, אין באמת צורך ברכב.

האי מלא (אבל ממש מלא) בסוכנויות פרטיות להשכרת רכבים ובעיקר טרקטורונים, התחרות רבה ואני מניח שאפשר למצוא במחירים נוחים. אני שכרתי רכב מראש עם ביטוח ביטול/החזר השתתפות עצמית ולקחתי את הרכב כבר בנמל התעופה הקטן...

מה שחשוב, לשכור את הרכב הכי קטן שיספק אתכם, פה ושם בעיקר בתוך הכפרים יש כבישים צרים מאד, במקומות המתויירים יש בעיית חניה.

האי מקסים ותושביו נחמדים... להיכנס ל-MODE של סבלנות וסלחנות, הכל יסתדר לטובה שם...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היינו שם בלי רכב. היו רגעים שהצטערתי, בעיקר בהמתנה לאוטובוס. אבל בד"כ כבר במהלך הנסיעה ובטח שעם ההגעה ליעד הצער התחלף בהקלה על כך שאיננו עם רכב. הכבישים צרים, הנהגים לא סבלניים ומקומות החנייה אינם רבים.

בכל מקרה, הביקור באי מומלץ בחום. הנוף מרהיב והאוכל טעים ובמחירים סבירים.

ממליץ להימנע מלקחת מזוודה גדולה ולהסתפק בטרולי. שדה התעופה קטן והתורים לצ'ק אין ולשליחת המזוודות ארוכים מאוד מאוד. מאוד. מי שנוסע רק עם טרולי בלבד מדלג על השלב הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

מקפיץ,

ממה שהבנתי אין הרבה מוניות באי והמחירים לא זולים. גם הדרך הכי טובה וזמינה זה באמצעות רכב קטן (כ-600 שח בהזמנה מרנטלקארס). השאלה מה לגבי ביטוח מורחב, זה כבר מקפיץ את המחיר לאזור האלף ש"ח...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שילמתי בשיא העונה בסנטוריני על טרקטורון 450 סמ"ק כולל ביטול השתתפות 185 יורו. האי מדהים ונהדר. כדאי להתאזר בסבלנות בשדה התעופה, הוא קטן ועמוס במיוחד בעונה. המוניות לא זולות וכדאי לשכור רכב כבר מהשדה. לגבי העצה מזוודה או לא זה לא באמת יעזור לך איתנו היו כל אלה שעברו ודילגו על הבידוק וחיכו במקום בתור למזוודות בגייט עד שכולם עשו הכל ורק אז הגיע שאטל למטוס. הטיסה שלנו התעכבה במשהו כמו שעה וחצי בגלל שהיה עומס מטורף על השדה.

האי עצמו מדהים ומהנה נופים וחופים מדהימים נקי מאוד, והאנשים מאוד שירותיים.

אם עשיתם קניות באי כדאי שתקחו בחשבון שהמקום לזיכוי במס נמצא במרכז העיר ת'ירה.

טיסה וחופשה נעימה!

התענוג שמוביל אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...