Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש רכב יד שניה, ברישיון רכב רשום שעבוד לחברת מימון.

לבעל הרכב נותר לשלם לחברת המימון את הסכום שהוא דורש ממני עבור הרכב.

נניח נשאר לו לשלם 50k וזה בדיוק הסכום שאני משלם לו עבור הרכב.

השאלה שלי היא כיצד בעל הרכב יוכל להסיר את השעבוד בצורה הכי בטוחה ומהירה כדי שנבצע את העברת בעלות עם כמה שפחות סיכונים.

נצא מנקודת הנחה שלבעל הרכב הבנק לא יאשר לו לבצע הלוואה לסגירת המימון על הרכב, והסכום הדרוש נמצא ברשותי.

האם נוכל לפנות ישירות לחברת המימון ביחד ושאני ישלם את הסכום שנותר ורק לאחר מכן לבצע העברת בעלות?

או לחליפין מהיא הדרך הנכונה והבטוחה משום שאינני מעוניין כלל להסתבך או להיקלע למצב ששילמתי כסף ואתקע בלי בעלות על הרכב על שמי ללא שעבודים וכו.

לא אני ולא המוכר מבינים בנושא זה כל כך.

מצפה להדרכה.

תודה

פורסם

אתה צריך שהמוכר יסכם עם חברת המימון כי יכינו מסמכי סילוק משכון שימסרו לידיך עם סילוק החוב

אם מדובר בחברת מימון גדולה ייתכן שהיא מסוגלת לבצע זאת בפעולה בין המחשב שלה למחשב משרד הרישוי.

היה ולא, יחד עם מסמכי הסילוק חיש קל קופצים למשרד הרישוי מסירים את המשכון והיידה לדואר לבצע העברת בעלות.

לדאוג להסרת המשכון גם ברשם המשכונות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכי טוב

תוודא שהמשכון הוסר גם ברשם המשכונות ולא רק במשרד הרישוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש