Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ BMW VS A3/A4 סדרה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין, באותה שנה גם יצא הדור החדש עם ה stronic הבנתי שהוא יותר טוב מבחינת אמינות לא?

האמת..זה לא אישי,וברור לי שזה מחוסר ידע,אבל זאת בדיחת השנה !! ,DSG אמין...

פורסם

לא אמרתי שהוא אמין כגיר בכללי, אמרתי שלפי מה שקראתי הוא נראה יותר יציב מהמולטיטרוניק הרציף או שאני טועה? כי ל dsg יש את הבעיות עם הקלאצים למרות שהרבה אומרים שמדובר בדורות הראשונים של ה dsg7 ושעשו מאמצים לסדר את זה בשנתונים היותר חדשים 2015+ לא יודע אם זה נכון, בכל מקרה לגבי המולטיטרוניק יש מלא דיווחים של אנשים על בעיות אלקטרוניות חמורות, ועל.החלפת הגיר אחרי 20k קילומטר נשמע מפחיד לא יודע על מה כדאי ללכת

פורסם

ב-A4 ב שנתונים שאתה מחפש משודך DSG6 (עם מצמדים רטובים) בלבד, שהוא אמין מאד ולא רגיש לבחירת המצמדים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לא אמרתי שהוא אמין כגיר בכללי, אמרתי שלפי מה שקראתי הוא נראה יותר יציב מהמולטיטרוניק הרציף או שאני טועה? כי ל dsg יש את הבעיות עם הקלאצים למרות שהרבה אומרים שמדובר בדורות הראשונים של ה dsg7 ושעשו מאמצים לסדר את זה בשנתונים היותר חדשים 2015+ לא יודע אם זה נכון, בכל מקרה לגבי המולטיטרוניק יש מלא דיווחים של אנשים על בעיות אלקטרוניות חמורות, ועל.החלפת הגיר אחרי 20k קילומטר נשמע מפחיד לא יודע על מה כדאי ללכת

מה שניסיתי להגיד לך שזה לבחור בין הפח לפחת,יש אופציות מוצלחות יותר,כמו הב.מ.וו למשל.

פורסם
תיבה רציפה, אבל עובדת יופי.

אם היא מתקלקלת, עלות התיקון יקרה מאד.

היתה לי A4 3.0 מודל 2002 עם גיר רציף שהיה האוטומט הכי טוב שהיה לי אי פעם. לקראת 300 אלף ק"מ הגיר התחיל לזייף, במוסך רון בוצעה החלפת מוח גיר (לא יודע מה זה בדיוק אומר) בעלות של כ 2000 והוחלף שמן גיר (מאוד יקר, כ 200 ש"ח לליטר כפול 5 או 6 ליטר) אבל זה כל הסיפור.לא עלות מטורפת והגיר מאוד יעיל ומהנה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Audi A4 3.0

פורסם

בזמנו, אם היה הולך מחשב גיר במולטיטרוניק, בצ'מפיון היו מבקשים כ-19K ש"ח, לכן זכור לי שמחיר התיקון היה מאד יקר. סביר להניח שבמהלך הזמן וההיכרות של המכונאים עם הגיר, הם למדו לתקן אותו במחיר הרבה יותר שפוי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מה שניסיתי להגיד לך שזה לבחור בין הפח לפחת,יש אופציות מוצלחות יותר,כמו הב.מ.וו למשל.

ב bmw לפי מה שאני יודע עם ה 8 הילוכים אין משהו מיוחד אבל יש בעיות אחרות ב bmw 316/318

• תוכן חדש...