Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ BMW VS A3/A4 סדרה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה מעוניין לרכוש BMW סדרה 3 בין השנתונים 2013 -2015 או Audi A3 2015-2016

או A4 2014-2015 התקציב עומד על115 אלף (תקציב מאוד לחוץ לרכבים האלה אני יודע אבל אני מנסה) וראיתי שיש רכבים בלוחות בטווח הזה, השאלה שלי היא ממה כדאי להיזהר כשרוכשים את את הדגמים האלה? מה המחלות של הרכבים האלה? והאם באמת האמינות שלהם ירודה כל כך עד כדי כך שאי אפשר למצוא רכבים שמורים שיתנו לך ראש שקט לפרק זמן סביר של שנה וחצי פחות או יותר?

תודה מראש

פורסם

האמינות אינה ירודה, אבל תיקון תקלות אינו זול. חשוב לשמור בצד איזו עשיריה ליום שחור.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

באודי יש אכן תקלות בגירים DSG,פלסטיקים,הגה,מתקלפים,בכלל עמידות תא הנוסעים ברכבים האלה {לא בבימר} זה נושא כאוב.

פורסם
איפה שמעת שהאמינות שלהן ירודה כלכך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

הדבר הראשון שאומרים לך כשאתה מעלה את השם BMW או אאודי לפחות בסביבה הקרובה אצלי, השאלה אם יש חיה כזאת להביא שנתון 2012-2015 ולא לפשוט את הרגל?

פורסם
הדבר הראשון שאומרים לך כשאתה מעלה את השם BMW או אאודי לפחות בסביבה הקרובה אצלי, השאלה אם יש חיה כזאת להביא שנתון 2012-2015 ולא לפשוט את הרגל?

אני הבאתי שנתון 2013 ולא פשטתי את הרגל (עדיין...). סתם... בכל אופן, אמנם הרכב אצלי לא המון זמן (3 חודשים), אבל טפו טפו פרט לחלפים יקרים לא מכיר בעיות אמינות גם מחברים שיש להם רכבים דומים. למזלי המוח גיר הוחלף במסגרת האחריות לפני כשנתיים, אז זה כאב ראש אחד להתעסק בו.

חשוב לראות שיש לך בנוסף לרכב עם התקציב הגבולי כסף לאחזקה שוטפת.

אני אישית הייתי מביא את ה-A3 (ואני לגמרי אובייקטיבי! :roll:)

2016 BMW M235i.

פורסם

חפש לקסוס is300h ,תקבל הרבה שקט מתיקונים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
חפש לקסוס is300h ,תקבל הרבה שקט מתיקונים.

ראיתי את ה is300h אופציה לא רעה בכלל, אבל בשנתון 2013-2015 ניתן להשיג אותם ב 130 - 150 אלף יקר לי

מה לגבי ה G37? בשנתון דומה?

פורסם

את הa4 אפשר להביא במחיר כמו של a3 לפעמים. לגבי אמינות חפש רכב שנסע כמה שפחות ואין מנוס כי vag זה יותר טכנולוגי וגם קצת פחות אמין אין מה לעשות. יד 2 מוצף בa3/4

לגבי לקסוס/ אינפיניטי - אני תמיד חשבתי שבתור יצרניות רכב שהן לא פרימיום ומקימות חטיבות יוקרה שמתיימרת להיות כזו אז אני באופן אישי פחות מקבל את זה כיוקרה וניתן לראות זאת בלא מעט מהדגמים של לקסוס או שפשוט אין על הגרמנים.

פורסם
את הa4 אפשר להביא במחיר כמו של a3 לפעמים. לגבי אמינות חפש רכב שנסע כמה שפחות ואין מנוס כי vag זה יותר טכנולוגי וגם קצת פחות אמין אין מה לעשות. יד 2 מוצף בa3/4

לגבי לקסוס/ אינפיניטי - אני תמיד חשבתי שבתור יצרניות רכב שהן לא פרימיום ומקימות חטיבות יוקרה שמתיימרת להיות כזו אז אני באופן אישי פחות מקבל את זה כיוקרה וניתן לראות זאת בלא מעט מהדגמים של לקסוס או שפשוט אין על הגרמנים.

אני יותר בכיוון של הסדנים A3/4 אפשר למצוא אותם בקלות רבה כמ שאמרת, למרות שיש איזו 31 316 2014 שקורצת לי מה אומרים על הרכב?

פורסם
G37 אחלה רכב עם אופי {להבדיל מהלקסוס}.מנוע בריון,תא הנוסעים פשוט ולא איכותי כמו של ב.מ.וו.
זה באמת רכב יפה, אבל אין אותו הרבה בשוק צריך לחפש טוב, לגבי ה A4 לא הבנתי למה בשנתון 2014 2015 הם באות עם מנוע 1.8 120 כס וגיר Multitronic? מה הסיפור של התיבה הזאת מישהו יודע?
פורסם

תיבה רציפה, אבל עובדת יופי.

אם היא מתקלקלת, עלות התיקון יקרה מאד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...