Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

 

אני מחפש פיתרון לכך שמגן שמש בפולו (2013 אם זה חשוב) קצר מדי וכאשר מעבירים אותו לצד של הדלת איננו סוגר את כל החלק העליון של הדלת ושמש ממש מחממת את הפנים, צוואת וכתף מצד משאל.

 

אני שמתי קרטון ש״מאריך״ את מגן השמש אבל אולי יש פיתרונות יותר יפים.

 

בתודה.

פורסם

לחלונות הקדמיים: ציפוי שקוף חוסם UV או השחרה עדינה (דרגה 1 או 2).

כמובן מהחברות המוכרות (3M, לומאר, חניתה).

פורסם (נערך)

לחלונות הקדמיים: ציפוי שקוף חוסם UV או השחרה עדינה (דרגה 1 או 2).

כמובן מהחברות המוכרות (3M, לומאר, חניתה).

 

 

תודה על המידע, יש לך קישור לדוגמה כלשהי? זה מדבקה או משהו אחר?

עריכה אחרונה על ידי Langer
פורסם

יש באיביי חברה בשם WeatherTech אם אני לא טועה שמייצרת מגני שמש מותאמים ספציפית לרכב שלך בחתך מדוייק. מחיר קצת יקר (150-200 ש״ח) אבל חוסך התעסקות.

 

פתרון נוסף הוא ציפוי ננו קרמי (מצחיק שדחפו את הטכנולוגיה הזו לכל דבר אפשרי). זה ציפוי מיוחד שמונע קרינה וחום בצורה משמעותית, מוסיף כהות של 20%. קיבלתי הצעה אז לשמשה קדמית וחלונות קדמיים ב-900 ש״ח בערך. טרם ניסיתי, לא יודע כמה עוזר.

2016 BMW M235i.

פורסם

שלום

ציפוי הננו עוזר מאוד.

רכב שני כבר שאני מצפה חלונות קידמיים

ויש אותו גם בגוון שקוף.

המחיר שלו לפני שנה היה 800 לחלון.

לדעתי אין תחליף לחומר איכותי שמונע את העברת החום אל הגוף בזמן שנימצאים ברכב.

×
×
  • תוכן חדש...