Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהרבה חנויות לתיקון תקרים ולמכירת צמיגים (פנצ'רמכרים) יש ג'נטים מוצגים בפתח החנות ובכלל בחנות עצמה. אפשר להבין שהם מוכרים. תעשה סיבוב תראה אם תמצא משהו שמוצא חן בעיניך.

אישית אני מעדיף ג'נטים מקוריים מהחברה, ולא אולטימטיביים. הייתי מת לג'וינטים של GL לDL שלי...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

www.mih.co.il פיט סטופ, יש להם מבחר הכי גדול בארץ אם איני טועה של ג'נטים ברוב הגדלים. גם יכול להיות שלחברי האתר יש הנחה לפריטיהם.

וכמו שאני רואה יש לך רכב מסוג פולקסווגן, לרכבים כאלה יש מומחה. "צחי מערכות" כתובת האתר שלו מסובכת לכתיבה (משהו סגנון ZTAHI-SYSTEM) והוא לא זכור לי כעת אז תחכה שמישהו יביא את הכתובת

פורסם

באותו איזור של פיטסטופ שבאמת מחזיקים מבחר מרשים ביותר , קצת יותר פנימה ברחוב הקטן יש את פורטל , שגם מחזיקים תצוגה יפה של ג'אנטים

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תתקשר לצמיגי כחלון ראשל"ץ 03-9419033

קניתי מהם לפני כחודשיים סט צמיגים וג'אנטים גם באיכות גבוהה ובמחיר נמוך בהרבה מאיפה שאני גר.

פורסם

יש את האתר הזה

http://www.gmportal.co.il

התרשמתי לטובה מהמבחר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לדעתי תחפש בלוחות ג'נטים מקוריים של 16V.

לא חסרים אנשים שהלכו ושפכו כסף על החלפה לג'נטים אחרים...

לפי מה ששמעתי, מקומות כמו פורטל ואלו שהוזכרו מעלה יקרנים בטירוף.

אולי כדאי לפני כן לחפש בפנצ'ריות קצת פחות ידועות. אולי תמצא שם ג'נטים מקוריים.

אל תשכח לבדוק חופשים של הג'נט על הנאבה לאחר ההתקנה, היתה לי בעיה כזאת פעם.

נ.ב. ראיתי לא רחוק מהבית שלי לפני חודש , פולו בצבע כמו שלך עם ג'נטים שחורים/אפור כהה מטאלי (היה קצת חשוך) נראה מ-ד-ה-י-ם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צחי סיסטמס עושים בארץ טיונינג של HAMANN?

כן

הוא מתעסק גם עם חברות שיפורים מוכרות אחרות.

ולפותח הת'רד - נסה גם אצל צחי

יש לו מגוון די רחב.

מחירים? לא יודע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ולא אולטימטיביים...
מה קשור אולטימטיביים ?

"פנצ'ריית אייזק" איזור התעשייה קרית גת

איזה ג'אנט יש על האסטרה אחת לפני אחרונה? (אפור בהיר\שניה משמאל)

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...