Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • חודשיים מאוחר יותר...
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך בדיוק עושים את ההחלפה של הסים וההגדרות? יש לי i30 עם המערכת קונקטד של יונדאי שגיל קאר התקינו.

פורסם
או מחובר מאחורה עם דונגל או בחזית המכשיר.

בi20 זה היה מקדימה.

 

אתה יכול להתקשר לגיל קאר ולשאול - אני לא יודע איפה זה בi30

 

למי שמעוניין לדעת, הסים נמצא במערכת עצמה שנמצאית איפשהו מתחת לדשבורד או משהו כזה. בקיצור, צריך ללכת למרכז שירות של יונדאי בשביל להחליף סים.

 

הזוי :shock:

 

מה שמעצבן :mad2: שאין שום דרך לספק אינטרנט למערכת עצמה (למרות שבמערכת המקורית של הרכב יש בעזרת wifi) או לנתק אותה לבד בלי ללכת למרכז שירות שככל הנראה יצריך לריב איתם.

×
×
  • תוכן חדש...