Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לדמי הבראה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

החודש 07/18 קיבלתי דמי הבראה ויש לי שאלה

אני מתאריך 04.01.17 עובד במקום העבודה שלי (מגזר ציבורי) והשנה ולראשונה קיבלתי דמי הבראה. כאמור בשנה הקודמת לא קיבלתי דמי הבראה כי לא מלאה לי שנת עבודה.

בתלוש השכר קיבלתי דמי הבראה על תקופה של שנה בלבד ולא על תקופה של שנה וחצי כמו שמובן לי שאני צריך לקבל. במשאבי אנוש אומרים שההבראה משולמת מינואר עד דצמבר. השאלה היא מתי אני אראה את הכסף של חצי שנה שמגיע לי ? זה יוצא סוג של "פקדון" חצי שנת הבראה שנשארת במקום העבודה.

פורסם

נמצא שהנך צודק - אתה צריך לקבל 6 ימים (5 בעבור שנה מלאה ועוד יום אחד בעבור החצי שנה).

ראה להלן דוגמא מאתר זכות

צרפתי צילום מסך משם של הדוגמא שבמקרה מתאימה כמעט לתיאור שלך.

* אני מציע שתפנה בצורה נעימה שוב למשאבי אנוש- אל תבוא בגישה של תראו אני צודק ואתם טועים. תסביר בצורה עדינה שבררת את החוק ושתשמח אם הם גם יבררו. ואם תקבל מענה שלילי תוכל להציע לינק לאחד מאתרי הגוגל השונים.

הבראה.JPG

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

זה בדיוק מה שהסברתי להם ואפילו הראתי להם את הצילום מסך שבעצמך הראית (גם אני ביקרתי באותו אתר).

הם אומרים שברגע שאני מסיים את העבודה(מתפטר/מפוטר) אז רק מגיע לי לקבל את דמי ההבראה. הגיוני?

פורסם

לא, לא נכון.

גם הסיפור של ינואר עד דצמבר לא נשמע הגיוני.

דמי הבראה משלומים בסביבות החודשים האלה של השנה יולי-אוגוסט וכך גם הם נצברים, בתלוש שכר יד מונה ימי דמי הבראה, כאשר הם משולמים המונה מתאפס ומתחילה צבירה מחדש.

למעשה מגיע לך דמי הבראה בדיוק כמו בצילום שצורף כאן, 8 ימי הבראה.

לא השתכנעו, יש בין דין לעבודה.

גם לי היה פעם מהעביד "חכמולוג" שכזה, הבאתי לו מכתב מעו"ד, הבן אלף הזה חרבן קוביות והשלים לי את דמי ההבראה במיידיית.

פורסם (נערך)

בסדר. .תמתין בסבלנות עד גיל 67. ואז תזכיר למנהלת משאבי אנוש שלא תשכח את ה 378 שקל של היום הבודד שהיא חייבת לך מלפני 30 שנה :-)

ועכשיו ברצינות - זאת גם אפשרות - כי אם אתה תתפטר אז אכן תוכל לדרוש את אותם 378 ש"ח. השאלה מה מידת הסבלנות שלך?

לגבי האם זה הגיוני - צריך לבדוק מה החוק אומר. אני לא בקיא בפרט הזה.

עדיף שתשאל איש מקצוע מוסמך.

*בכל מקרה לא הייתי רץ להגיב במכתבים של עורכי דין וכיו"ב - תמיד תשמור על נעימות ורוח טובה.

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...