Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

לאחר התרחבות המשפחה והצורך במושבי בטיחות לילדים במושב האחורי נאלצתי למכור את הסופר מיני שהחזקתי עד כה.

אני מחפש רכב עם מרווח גדול במיוחד במושב האחורי כך שאוכל לנהוג ברכב גם כשמותקן במושב שמאחוריי כסא בטיחות לתינוק, חשוב לציין שהגובה שלי מתקרב ל1.90 ולזה אפשר לצרף קצת בעיות גב כך שאני לא יכול להתפשר על תנוחת הישיבה שלי במושב הקדמי.

התקציב עד 140K למרות שאני מעדיף פחות כמובן, אופציית יד שניה בהחלט עומדת על הפרק, כמוה גם אופציית 0 ק"מ

תודה מראש!

פורסם

לסקודה סופרב יש מרווח רגליים עצום במושב האחורי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

סיטרואן C4 פיקאסו קצרה (לא הגרנד).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מבדיקה שלי בפועל:

אוונסיס, אוקטביה, מרווח רגליים ממוצע.

c4 פיקאסו קצר, מרווח רגליים קטן (רוחב המושב גדול).

טויוטה קורולה, פולקסווגן טיגואן, טויוטה ראב 4, מרווח רגליים אחורי גדול במיוחד. גם בקיה ספורטג' מרווח רגליים אחורי גדול מאד, אולי טיפה פחות מהנ"ל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לפני 4 שנים בחרתי קורולה בליסינג מסיבה דומה , אבל לא היה אפשרי כל מכוניות המנהלים.

בקורולה יש ויתור מסוים של הנהג לטובת המושב האחורי ולכן חובה לבדוק זאת היטב.

פורסם

הונדה סיוויק 4 דלתות.

קיה נירו

שברולט קרוז

שברולט מאליבו

ניסאן סנטרה

ניסאן אלטימה

מיצובישי אאוטלנדר אשר לרכוש חדש 5 מקומו מ-0 ק"מ בחריגה קלילה מהתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הונדה ג'אז - לא ממולצת לגבוהים (מושב נהג ליפנים נמוכים בלבד),

קורולה צפופה במושב הקדמי עקב מסילה קצרה.

קיה נירו - מושב אחורי בינוני.

c4 פיקאסו קצר - כנ"ל המסילה לא זזה מספיק אחורה, כסא מפנק אבל מרווח רגלים מלפנים בינוני.

אוטלנדר - מושב נהג נוח בצורה מפתיע, יחסית מרווח טוב גם מאחור, אבל מנוע וגיר קצת עצלים.

סופרב - מדהימה במרווח הפנים שלה.

אוקטביה - סה"כ מרווחת אבל מושב נהג צר יחסית.

• תוכן חדש...