Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגי שעונים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון פצצה של אוטו. דבר שני- שעונים זה דבר שמושך את העין,לא בריא למשוך עין בסובארו 87...

אהה כן, זאת פעם ראשונה שאני רואה כזה רכב והוא לא ניראה הכי ערסי בארץ... מברוק

תודה רבה על המחמאה תמיד כיף לשמוע

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

מצחיק לראות שלסובארו מהשנים האלה יש שעון דיגיטלי לשעה, אבל אין שעון טורים למנוע.

כנראה שזה היה ברוח התקופה...

בכל פעם שאני רואה את הסובארו שיש בחו"ל, כל הסטיישן 4X4 טורבו 1900, ואני רואה את מה שיש לנו כאן בארץ באופן מכריע, DL 1600\1300 אני מקנא בכל פעם מחדש... :?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מצחיק לראות שלסובארו מהשנים האלה יש שעון דיגיטלי לשעה, אבל אין שעון טורים למנוע.

כנראה שזה היה ברוח התקופה...

הפתעה!

בDL משנת 1980-1984 היו שעונים עם מחוגים(!) שתפסו מקום של כבוד בצדו השמאלי של לוח המכוונים.

השעון הדיגיטלי בלאונה חולק גם עם המיצובישים של אותם שנים. תורת הקונספירציה? :wink:

שעון טורים...

בלאונות מהדור השלישי, שרובם המכריע היה אוטומטי, אין צורך בשעון טורים. בכלל בכל רכב אוטומטי. זה מיותר ולא הכרחי (לדעתי).

וגם, הרכבים האלה כאלה פשוטים, ככה שמחליפים הילוך מתוך אינטואציה ורגש ולא בגלל ששעון אומר לך (שמעטים הפעמים שבכלל מסתכלים עליו) :-)

אבל אם שעון טורים זה מה שעושה לך את זה: כמה מאות שקלים, כמה חורים בדשבורד וגם אתה תוכל להנות ממחוג "מטפס" בלחיצות של 6,000 סל"ד. :-P

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

***עריכה, גם תגובה ששוללת את הרעיון המקורי אפשר להעביר בצורה טיפה יותר ידידותית למשתמש***

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם
***עריכה, גם תגובה ששוללת את הרעיון המקורי אפשר להעביר בצורה טיפה יותר ידידותית למשתמש***

*** עריכה, ביקורת בונה על מדיניות העריכה, הנעילה וחסימת המשתמשים יש להעביר בהודעות פרטיות למנהלים ולא ללכלך בזה שרשורים שגם כך לא מספיק נקיים ***

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

• תוכן חדש...