Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול לומר לך על בלו סקאי שמול לב המפרץ - אחלה שירות. אבל חובה לבדוק את הרכב לפני, במיוחד אם הם מביאים לך אותו מסניף אחר. אתמול הביאו לי רכב שרציתי לראות מסניף אחר. כמו שאומרים פה - יצא לימון. בכל מקרה, רק מהגודל והנראות של המגרש ויחס העובדים אולי כן כדאי להיכנס לבדוק. חבר'ה די רציניים שם לעומת הרבה מגרשים באזור.

פורסם

הרבה מגרשי רכב באזור נראים כמו משחטות ברזל ולא מגרשי רכב למכירה, קצת מתרחקים מהמבנה של הנציגים והכל קורי עכביש, רכבים שבורים ומוזנחים עם סיכוי למצוא מטבעות זהב מהתקופה הביזנטית.

לנסיוני קרסו טרייד-אין בחוצות המפרץ הם בסדר גמור - רק אין צורך בנציג שילווה אתכם.

ממליץ שתתרשמו לבד מההיצע בקומה השנייה, וכשתחליטו שיש משהו שמעניין אתכם, תפנו לנציג.

המחיר שכתוב על הרכבים הוא תיאורטי בלבד. לעשות שיעורי בית, אפילו YAD2 בטלפון, ולראות מה המחירים הריאליים שהרכב שאתם מעוניינים בו נמכר בחוץ.

פורסם

אני רכשתי פעם שנייה מאוטו סנטר- הכל תלוי בסופו של דבר בכמה דברים:

א. עם איזה רכב באים לטרייד אין (סחיר/לא סחיר, נתונים של ק"מ ויד- אולי בכלל שווה למכור בחוץ.

ב.באיזה רכב אתם מעוניינים- סוג/שנתון/תקציב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תודה לעונים!

יש לנו מאזדה 6 2005 ורוצים לעשות טרייד אין על טויוטה/ הונדה שנתונים 09/10

בעייתי בסכומים האלה.

זה רכבים שלא קיימים במגרשים לרוב כי ישנים מידי.

למכור לבד ולקנות רכב מבעלות פרטית

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...