Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פולו 2003

מחפש מוסך מומלץ ומקצועי לטפל אצלו ברכב (לא מורשה)

מחפש מוסך שמחבר את הרכב למחשב ולא חאפר אבל גם לא מאלה שייגבו 200 שקל לחיבור של שניה לראות תקלות.

מכיר את מוסך רון מחפש עוד אופציות

עדיפות לאיזור ת"א אפשר גם באיזור השרון.

פורסם

ברכב שלך יש שתי רצועות טיימינג ועוד כמה מותחנים. לא יודע איזה טיפול אתה צריך, אבל ממליץ לבדוק מתי הוחלפו לאחרונה. ההחלפה שם לא פשוטה בכלל (היו בבעלות המשפחה 3 פולו עם מנוע כזה שאחת מהן עדיין בבעלות המשפחה ועוד 2 סיאט קורדובה עם המנוע הנ"ל) ולכן חשוב שמישהו מקצועי יבצע את ההחלפה במידה וצריך.

ההחלפה חשובה מאוד כי אם הרצועה תיקרע, הנזק יהיה עצום.

פורסם
ברכב שלך יש שתי רצועות טיימינג ועוד כמה מותחנים. לא יודע איזה טיפול אתה צריך, אבל ממליץ לבדוק מתי הוחלפו לאחרונה. ההחלפה שם לא פשוטה בכלל (היו בבעלות המשפחה 3 פולו עם מנוע כזה שאחת מהן עדיין בבעלות המשפחה ועוד 2 סיאט קורדובה עם המנוע הנ"ל) ולכן חשוב שמישהו מקצועי יבצע את ההחלפה במידה וצריך.

ההחלפה חשובה מאוד כי אם הרצועה תיקרע, הנזק יהיה עצום.

ביצעתי החלפת טיימינג לפני כ-25-30 אלף ק"מ אצל רון. אם לזה התכוונת. זה כולל החלפת מיכל נוזל הקירור אם אני לא טועה.

בכל אופן אשמח למידע על מוסכים נוספים פרט לרון

תודה לכולם

פורסם

אני לא טיפלתי אצל רון אבל יצא לי להתייעץ עמו כמה פעמים והוא מאוד עזר לי ללא תשלום.

ההורים שלי מטפלים בפולו שלהם במוסך ברע"מ בבאר שבע משנת 2002 ומאוד מרוצים.

מוסך מורשה יבואן שלוקח מחירים סבירים ברוב המקרים ונותן שירות מעולה.

• תוכן חדש...