Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה הופתעתי לגלות שטויוטה החליטו לשים את המערכת מולטימדיה המוזרה בעולם בקורולה..

התברר לי לא מזמן שיש דרך לעשות שיקוף מסך לפלאפון אבל זה רק לגלאקסי 3 שזה משהו שלא ניתן להבין כלל וכלל.

האם יש איזשהי דרך שאוכל לשים וויז במסך שלי ואם לא מה האופציות העומדות בפניי?

פורסם
לעשות מה שהיבואן של טויוטה עושה, מתקין מחשב אנדרואיד על המסך המקורי, או לחלופין להחליף לHU אנדרואידי.

מה היית ממליץ? חבל לזרוק את היוניט הנוכחי לפח לא? הציעו לי החלפה של כל הHU לאנדרואיד 7.1 מסך 10.1 ב2500 שקלים.

פורסם

ללכת עם האופציה הראשונה, אולי לברר כמה עולה המערכת של היבואן אצל המתקין שלו.

החוסר תמיכה באנדרואיד בטויוטות חדשות נובע מעקב חשש של טויוטה לחדירה לפרטיות המשתמשים ברכב.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

היבואן רוצה דרך גיל קאר 4,000 שקלים בשביל מערכת האנדרואיד הסגורה שלהם (שלדעתי היא 4.2 ~), בנוסף לא אוכל להוסיף אפליקציות שאני מעוניין בהן (כגון Spotfiy) ובעצם אקבל את המערכת עם WAZE פנגו וYOUTUBE (שלפי מהבנתי לא עובד אם אני לא בפארקינג).

• תוכן חדש...