Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.0 או 1.4 - הפערים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני עסקת ליסינג, ניסית לחפש בפורום ולא יצא לי מספיק ברור,

מהם ההבדלים בין המנועים והאם הגיר שונה?

תודה!

יונדאי I20

פורסם

הגיר זהה, הפרשי הכח הרבה יותר מרשימים על הנייר מאשר בפועל, אם מדובר בגירסת האמבישיין הבסיסית האוקטביה 1.4 מגיעה עם ג'אנט מגנזיום, הקטנה עם טסות שעפות יופי ונראות לא משהו, בגדול זהו.

פורסם (נערך)

ה1.0 נוסעת היטב, ואין חוסר כוח גם לא בעליות עם מזגן, אבל עודף הכוח של ה1.4 מורגש בהחלט ומאוד מהנה.

שני הרכבים שקטים מאוד, ונוסעים בנינוחות בכל המהירויות (לפחות כרגע שהגיר תקין :) )

כמו שנאמר הגיר זהה, וההבדל בין נתוני המנועים הוא (מהזיכרון, אין לי כ"כ זמן לבדוק) בערך 30 כ"ס יותר ו5 קג"מ לטובת ה1.4.

אגב מנוע ה1 ליטר הוא בעל 3 בוכנות, אבל אני אישית לא שמתי לב לשום תופעות לוואי כמו רעידות בסרק וכו' האופייניות למנועים כאלה.

(ההתנסות שלי היא מאוקטביה 1.0 של אחי, ו1.4 רכב שהוא רכב שירות בעבודה).

אחי בדיעבד טיפה מתחרט שלא לקח את ה1.4.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

את ההתלבטות הזאת עברתי כבר, סיימתי עם 1.4, נסעתי בשניהם, במקרה שלנו (שווי מס וכו) ההפרש הוא מזערי, מבחינת נסועה אתה תרגיש את ההבדל במנוע רק ברף הגבוה של המהירות ומעלה (120-140).

הרכב עצמו מבחינת פרקטיקה לא יותר טוב או פחות טוב בגלל המנוע, המנוע החלש סוחב יפה כל עליה או עקיפה.

מה שכן המנוע החזק יותר גורם לך גם לנסוע לרוב מהר יותר, ולעיתים קרובות יותר (עד שלומדים את ההדוושה) אתה פשוט מפרפר בגלל אובר כוח בסלד נמוך, אבל שוב זה עניין של למידה וריסון עצמי.

כמו שציינו מלבד המנוע ן"גאנטים" הרכב זהה.

פורסם

תודה לכל המגיבים!

זה היה השיקול שאם אין הבדל משמעותי, אקח את ה1.0 בגרסת סטייל.

מה ההבדלים בין האמבישן לסטייל?

יונדאי I20

פורסם

אני כבר 5000 קמ עם אוקטביה 1.4 מליסינג הרכב עם מגנזיום וככה כמעט כל הסקודות אצלנו.

לגבי המנוע, אני לא יודע להשוות. רק חייב לציין שה1.4 מאוד מהנה, הרכב מטוס אף פעם לא חסר כוח, אם אתה אוהב "ללחוץ" או נוסע הרבה בכבישים הרריים לדעתי תלך על ה1400 יש הפרש של 35 כ"ס ביניהם לטובת ה1400 כמובן.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
1.4 בסיסית מגיעה עם טסות גם כן.

חידשת לי. במפרט היבואן מופיע במפורש כי לכל הדגמים ברמת גימור אמבישיין ( האיבזור הבסיסי כזכור שרווח מאוד בציי הרכב ), חישוקי מגנזיום, למעט דגם 1 ליטר. כדאי שגם הוא יתעדכן אצלך.

פורסם

הכל תלוי בפער התשלום החודשי (כולל שווי מס) בין השתיים. מנוע ה-1.0 פשוט מצויין ואין לו שום בעייה של מחסור בכוח, כך שאם הפער בתשלום הוא משמעותי עבורך, אתה יכול להסתפק ב-1.0 ללא חשש.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גם עד כמה שאני מבין ה- 1.4 מגיע עם חישוקים קלים ולא טסות.

בכל אופן, בגרסת הסטייל ומעלה יש אנדרואיד אוטו ואפל קארפליי. ניתן לחבר את הטלפון ולקבל ווייז על המסך.

פורסם

ה1.4 באיבזור הבסיסי ביותר (אמבישן) מגיע עם "גאנטים" בוודאות, ה1.0 מגיע עם טסות. לגבי מה יש ברכב אני מבין שהאבזור יכול להשתנות מחברת ליסינג, אבל במקרה שלנו יש מצלמת רוורס וחיישנים, כמו כן מחשב עם וויז פנגו וכו.

את הדעה שלי על המערכת כבר רשמתי בתרד אחר..

• תוכן חדש...