Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרסאות של hyundai i10 ידניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בבלאגן של דגמי i10 ידניות?

כרגע כל מה שגיליתי זה שקיימות שלוש גרסאות (insight, inspire, instyle) ואין לי מושג מה ההבדל ביניהן.

אני יודע שאחת מהן היא גרסאת הבסיס ללא חלומות חשמל אחוריים וללא מראות מתכווננות חשמלית.

אני דווקא מעוניין בגרסה הידנית המאוברת יותר, שכוללת את החלונות אחוריים חשמליים ומראות חשמל - איזה מהן עליי לחפש? יש עוד הבדלים בין הגרסאות?

כמו כן, האם למישהו יש מושג כמה עולה להוסיף ל-i10 ידנית את המערכת המצוינת של כלמוביל Connected car עם מצלמת רוורס?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם

insight -רמת גימור בסיסית והיחידה שנמכרת נכון לעכשיו עם תיבה ידנית:

2 חלונות חשמל וכנראה עם חלונות ידניים והיא החליפה בשלב כלשהוא את האינסטייל.

inspire זו הגרסה המאובזרת עם 4 חלונות חשמל וכיוונון מראות חשמלי ואותה אתה רוצה.

קח בחשבון רק שהפסיקו למכור אותה ב2014 , אולי יש יחידות בודדות מ2015 אבל אני לא יכול לדעת את זה בוודאות.

לקונקד קאר תצטרך כנראה ליצור קשר עם גילקאר שמתקין את המערכות האלה לכלמוביל.

• תוכן חדש...