Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני בן 20 ואני מחפש רכב חדש שמתאים לצעירים אני מעדיף מהקטגוריה של הסופר מיני

רציתי את הפולו והיא לא מגיע לארץ כבר תקופה .. הבנתי שאת האיביזה FR אין גם בארץ וכרגע נתקעתי בלי אפשרויות אני לא כזה מבין ברכבים אבל אני מחפש רכב טוב שיש לו טיפה כוח ונראה טוב ואשמח לעזרה וייעוצים כי אני כרגע לא יודע.

פורסם

אם אתה מחפש רכב מעוצב הייתי בודק גם את הסיטרואן c3, היא פחות דינמית מהאיביזה אבל נוחה יותר.

כמה זמן אספקה יש על הfr?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אופציה נוספת אבל עכשיו מעט מיושנת ה הפולו GTI, תקבל ביצועים מעולים ברכב שמאוד דומה לאיביזה החדשה. האיביזה החדשה, דינמית תהיה מאוד מהנה לנהיגה גם אם מנוע 1.0 115 כס, כמובן יש לך את ה- 1.5 150 כס, זה יהיה ממש כיף.

פורסם

לא הייתי מתאר את האיביזה כמהנה לנהיגה, אלא אם כן אתה רק נהנה מכוח זמין.

אם שמים דגש על כוח, אין תחליף לואגיות בסגמנט הסופרמיני וכרגע האיביזה היא האופציה הכי משלמת מבינהן.

מה התקציב?

• תוכן חדש...