Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קניתי אאוטלנדר למרות שרציתי יותר קודיאק - ורק בגלל השרשורים השליליים כאן על צ'מפיון.

לקוח אחד הם בטוח הפסידו.

תודה לפורום על השירות

קנית רכב נחות יותר בגלל אשכול הזוי של מישהו שלא קיבל את חווית השירות של צ'מפיון בגלל התקנת תוכנה בניגוד להוראות ייצרן. יופי לך ותתחדש.

איזה כייף לי :)

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^

צ'מפיון קנו את השם שלהם בפורום ביושר, ומהניסיון שלי - גם מחוצה לו.

להתמרכז רק בשרשור הנוכחי בשביל לטעון ש-tinoki עשה החלטה שגוייה זה, איך לומר, מנותק מהמציאות.

פורסם
קנית רכב נחות יותר בגלל אשכול הזוי של מישהו שלא קיבל את חווית השירות של צ'מפיון בגלל התקנת תוכנה בניגוד להוראות ייצרן. יופי לך ותתחדש.

מר תינוקי קנה את האאוטלנדר הרבה לפני שהאשכול הזה נולד.

פורסם

ברור, כי חוץ מהשרשור הזה הפורום מלא בשרשורי הוקרת תודה לצ׳מפיון.

פורסם

נכון ,בגלל זה הם יצרן מס 1 בעולם. כי כל הפורומים העולם "מפרגנים" להם.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בארה"ב הקונצרן נותן 6 שנות אחריות , אנגליה ואוסטרלה 3 שנים ואופציה להאריך עד 5 שנים , ניו זילנד 3 שנים אחריות ו5 שנות אחריות על גיר DSG .

במדינת ישראל שנתיים אחריות ואופציה להאריך ל3 , ומעדויות של לא מעט אנשים שירות לא הכי אדיב.

אולי בעולם היצרן הזה מתנהג בצורה קצת יותר יפה עם הלקוחות שלו , לפחות מבחינת אחריות הוא נותן יותר.

פורסם

פולקסוואגן בליסינג (ליסינג אפס ק"מ למשל) - שנתיים אחריות. סקודה וסיאט בליסינג - לא ניתן להאריך אחריות. לא יודע לגביי אאודי.

זה נשמע מוזר - אבל ראיתי ניתוח שאחוז רכבי ה-DSG7 היבשים שנמכרו בישראל הוא גבוה באופן מפתיע. באירופה הרבה ידני והרבה מונעים חזקים עם גירים אחרים. בסין הכריחו אותם לתת 10 שנות אחריות והם עברו לגירים אחרים. בארה"ב רוב המנועים חזקים מידי ל-DSG7 והגירים אחרים.

בנוסף, ישראל היא מדינה חמה, וחום לא עושה טוב לגירים האלה. ישראל היא גם מדינה פקוקה. פקקים לא עושים טוב לגירים האלה.

לא מפתיע אם כן - שרבות מהתלונות מגיעות מכאן. למרות שהן קיימות גם במקומות אחרים בעולם.

פורסם
בסין הכריחו אותם לתת 10 שנות אחריות והם עברו לגירים אחרים.

רק בישראל שהיא מדינת העולם השלישי בתחום התחבורה והרכב,

ממשיך היבואן לתת שרות גרוע ואחריות קצרת מועד.

פורסם
ברור, כי חוץ מהשרשור הזה הפורום מלא בשרשורי הוקרת תודה לצ׳מפיון.

לא שמעתי לא קראתי ואינני זוכר.

איזה כייף לי :)

פורסם

^

קח, הנה שלושה שאני זוכר בשלוף:

מס' 1;

מס' 2;

מס' 3.

האחרון חביב עלי במיוחד, מפני שלאחרונה נפגשתי אחרי הרבה זמן עם ה-Q3 של אחותי, וראה זה פלא- גם שם יש סדקים במקומות האמורים. והיא היתה לקוחה שבוייה של צ'מפיון, שהחליפה VAG אחת בשנייה. ברחה ללקסוס.

חברי הפורום מוזמנים להוסיף עוד דוגמאות, למי שזוכר יותר טוב ממני.

פורסם
נכון ,בגלל זה הם יצרן מס 1 בעולם. כי כל הפורומים העולם "מפרגנים" להם.

יש לי גם רכב מהקונצרן... אבל אני אובייקטיבי עדיין ;)

פורסם

אתם מדברים פה על כמה ? על 10 מקרים? מתוך מיליוני רכבים בעולם. עדיין הסחורה שלהם הכי מתקדמת והכי איכותית . פאשלות יש תמיד רק שאתה הראשון כל העולם פותח עליך עיניים. לפורד וולוו הלכו גירים ומנועים אקובוסט על ימין ושמאל. טויוטה הרגה אנשים . גיר של קיה מתחמם ויש בעיה על בלמים. מישהו טחן את הנושאים האלה למרות שזה אותם כמויות של תקלות. הייטרס ,הייטרס דיי.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...