Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אבל אם הזכרת יבואן מול יצרן : הריקול השקט על התיבה של DSG הוא הכי גדול בהיסטוריה של VW מאז 78. מיליוני גירים רק ב 2013. היבואן לא השכיל להחיל/לבקש אותו גם בארץ...עד שהגיעה תביעה יצוגית וכל השאר: היסטוריה.

זה לא שהיבואן האוסטרלי, אמריקאי או הסיני התנדבו לתקן. גם שם נדרשו הרשויות לכופף אותם.

דווקא יבואן פורד בארץ "מייבא" קריאות שירות מחו"ל יחסית מהר .גם בלי עורכי דין.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היבואן הזה הפסיד אותי לפני שש שנים, אחרי שלושה רכבים, ומאז רכשתי כבר 4 מכוניות מיבואן אחר.

אני מחבב את רכבי פולקסווגן, אבל קשה לי עד מאוד לרכוש מצמפיון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

^^^

בדיוק כמוך.

לא שאצל יבואנים אחרים הכל תמיד ורוד, אבל לאחר שנים עם שלל רכבי היבואן (כפי שניתן ללמוד גם מהפורום), גם במשפחתנו נדדו ליבואנים אחרים, בדיוק כמוך.

וחבל, גם אני הייתי מאוד מחובר למוצרים עצמם.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

קצת קשה לי לקבל את מה שרשמת. אני לא רואה אלטרנטיבה לרכבי וואג החזקים. הם אולראודרים מושלמים. אז נכון שיבואן בעייתי , אבל בגלל זה להפסיד מוצר טוב?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני מכיר 3 אנשים שונים שאמרו בדיוק אותו דבר. אמרו שרמת האמינות נמוכה, החלפים יקרים והיבואן מערים קשיים גם בתקופת האחריות והם לא יקנו יותר את התוצרת הזו. שלא לדבר על הצניחה במחיר הרכב (לא רק במחירון. במחיר תכלס שמוכנים לתת על הרכבים).

זה מה שהם אמרו וזה גם מה שהם עושים- לא קונים יותר התוצרת. ובנימה אישית- אני לא הייתי ממליץ (וגם אמרתי לאבא שלי חד משמעית בזמנו) לא לקנות ואג. אדם מבוגר שאומנם אוהב רכבים אבל רוצה שקט נפשי וכזה שלא אכפת לו מביצועים לא צריך את הסיכון של לקום בבוקר ולגלות תקלה כלשהי ואז ללכת ראש בראש מול מישהו עקשן במוסכי היבואן.

פורסם
קצת קשה לי לקבל את מה שרשמת. אני לא רואה אלטרנטיבה לרכבי וואג החזקים. הם אולראודרים מושלמים. אז נכון שיבואן בעייתי , אבל בגלל זה להפסיד מוצר טוב?

לאיזה רכב חזק שלהם אין תחליף?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מכיר 3 אנשים שונים שאמרו בדיוק אותו דבר. אמרו שרמת האמינות נמוכה, החלפים יקרים והיבואן מערים קשיים גם בתקופת האחריות והם לא יקנו יותר את התוצרת הזו. שלא לדבר על הצניחה במחיר הרכב (לא רק במחירון. במחיר תכלס שמוכנים לתת על הרכבים).

זה מה שהם אמרו וזה גם מה שהם עושים- לא קונים יותר התוצרת. ובנימה אישית- אני לא הייתי ממליץ (וגם אמרתי לאבא שלי חד משמעית בזמנו) לא לקנות ואג. אדם מבוגר שאומנם אוהב רכבים אבל רוצה שקט נפשי וכזה שלא אכפת לו מביצועים לא צריך את הסיכון של לקום בבוקר ולגלות תקלה כלשהי ואז ללכת ראש בראש מול מישהו עקשן במוסכי היבואן.

לי היו 3 ואגיות ולעולם לא נתקתי ביחס מזלזל , גם בזמן טיפולים וגם בזמן תקלות בתקופת אחריות.

Bar72 - בעיניי אין תחליף לפולו גיטיאי ,או טיגואן 2.0 ליטר וגם לא לקופרה. אני שונא אלפא.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לי היו 3 ואגיות ולעולם לא נתקתי ביחס מזלזל , גם בזמן טיפולים וגם בזמן תקלות בתקופת אחריות.

Bar72 - בעיניי אין תחליף לפולו גיטיאי ,או טיגואן 2.0 ליטר וגם לא לקופרה. אני שונא אלפא.

שמח מאוד בשבילך! באמת!אבל הם קיבלו. והם גם לא קונים יותר התוצרת. בדיוק אחד קנה השבוע רכב לאמא שלו. מאזדה 2. כשחבר אחר הציע לו פאביה הוא פשוט צחק ואמר "לעולם לא".

פורסם

אין תחליף לפולו GTI? קליאו RS טרופי? 208GTI? קופרS? לא חסר.

קופרע, גם לא חסר, לדוגמה 308GTI

פורסם
אין תחליף לפולו GTI? קליאו RS טרופי? 208GTI? קופרS? לא חסר.

קופרע, גם לא חסר, לדוגמה 308GTI

בתור מי שהחזיק רכב ספורטיבי צרפתי וגם גרמני, אני מסכים עם 98סיביק: הגרמניות הספורטיביות הרבה יותר טובות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אז נכון שיבואן בעייתי , אבל בגלל זה להפסיד מוצר טוב?

כן. אפילו אם המוצר הוא מתת האלים הישר מהאולימפוס.

זה לא פלאפון שאפשר לייבא מהצד או להגניב עם איזה חבר שחוזר מאמריקה.

מדובר במוצר גדול ויקר מאוד שאי אפשר להפריד אותו משרשרת האספקה, הטיפולים והתיקונים.

יבואן בעייתי עם שירות בעייתי, וזה ידוע גם מחוץ לפורום - היחידים שלא מודעים לכך הם הלקוחות שנהנו במקרה מאמינות טובה ולא הזדקקו לשום שירות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...