Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב הייבריד ההתלבטות היא בין :

1. טיוטה קאמרי גירסת בסיס .(175 אלף)

2. יונדאי סונטה לימטיד. (180 אלף)

3. קיה אופטימה פרמיום ( 175 אלף)

הכי חשוב לי זה איכות הנהיגה , פחות חשוב לי 0-ל 100 וכל השטויות האלה.

אשמח לשמוע את דעתכם תודה רבה לעוזרים :-)

פורסם

תגדיר איכות נהיגה, כי זה לא בדיוק ברור.

נהגתי בקיה, וישבתי ביונדאי, וקראתי את המבחן על היונדאי נראה שבידוד הרעשים עדיף אצלה על פני אחותה.

פורסם
לא נראה לי לי שמשהו נהג בטויוטה, אם היית מחפש רק אתמול פורסם מבחן לקיה, תקרא.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

חיפשתי! וקראתי! וגם הגבתי באותו אשכול מדובר ,אפשר להגיד שקראתי כל מבחן דרכים שנעשה בחצי שנה האחרונה , אבל אף אחד לא רושם מי עדיף על מי לכן אני עדין מתלבט.

יואב איכות נהיגה מבחינתי זה איבזור , בידוד רעשים כמו שציינת, איכות ונוחות המושבים וכדומה...

פורסם (נערך)

בידוד כמו שכתבתי, בין היונדאי והקיה לטובת היונדאי

לשתיהן אותה איכות חומרים בינונית ועד כמה שראיתי אין הבדל ממשי באבזור.

הנוחות בקיה מספקת בהחלט, והיא נוחה בנסיעה עירונית ובין עירונית ומגהצת שיבושים בצורה טובה.

מישיבה ביונדאי המצב דיי דומה.

אבזור צריך להשוות מפרט מול מפרט ,אבל גם פה הן דיי קרובות אחת לשנייה.

בנוגע לטויוטה , מלבד לקוות שאחד אלו שקנו אותה מייבוא מקביל בחודשיים האחרונים , תצטרך לקוות שמישהו ירים את הכפפה ויעשה מבחן השוואתי, או שמישהו כאן שבחן את היונדאי או הקיה יבחן גם אותה.

מבחינת אבזור אתה יכול לפתוח את המפרטים באתרים השונים ולהשוות בין שלושתן.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

נהגתי רק בסונטה. מחזק לגבי בידוד הרעשים והנוחות (למרות זאת, תבדוק אם היא נוחה לך). יכול להוסיף שהיא גם מרווחת, קלה לתפעול ומתקדמת יפה בתנועה.

פורסם

לדעתי הטויוטה תשמור קצת יותר טוב על ירידת ערך,

אם זה מעניין אותך,

מצד שני את הקוראניות אפשר להשיג ב 0 ק''מ בהנחה מאוד משמעותית.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

הדעה שלי היא לא הדעה שלך והטעמים של כל אחד הם אחרים. אתה הולך להוציא סכום משמעותי ולכן אין תחליף לנסיעת מבחן בכל אחד מהמועמדות, בה אתה תוכל להחליט מה מתאים לך

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את הסונטה לימיטד תוכל אחרי התמקחות לרכוש ב 170, אני מאמין שאת הקיה אפילו בפחות.

טויוטה לא מוכנים להוריד שקל בדר"כ.

לדעתי, עדיף סונטה לימיטד ב 170 על גרסת הבסיס של הקאמרי (אין כמו מושבי עור מאווררים!)

פורסם (נערך)

החלטתי בסוף לרכוש את הסונטה לימטיד גם בגלל ביקורות מצוינות גם בארץ וגם בחול וגם אחרי שראיתי אותה בלבן פנינה והתאהבות בשילוב של הלבן עם הגג הפנורמי השחור , אגב 170 זה כולל אגרת רישוי?, אני הגעתי איתם ל -173,000 כולל אגרת רישוי ומערכת הגנה אקטיב פוינט שזה שווה 1500 שח.

עריכה אחרונה על ידי tal33999
פורסם

בחרת בחירה מצוינת

יש לי את הסונטה 2017, באותו צבע עם הגג הפנורמי.

רכב נהדר, שקט חזק חסכוני ואמין.

אבזור מפנק ויש לו נוכחות על הכביש.

דגם 2018 אמור להיות אפילו טוב יותר מ2018 מבחינת בטיחות ואבזור.

ואחריות 5 שנים פגוש לפגוש זה בהחלט משמעותי .

תתחדש

• תוכן חדש...