Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שיש נקודות שיש בהן מתח כשהסוויצ׳ סגור

ויש נקודות שיש בהן כשהסוויצ׳ פתוח

אני צריך נקודה שיש בה מתח רק כשהאוטו מונע

האם יש דבר כזה?

ואם לא איך אפשר ליצור נקודה כזו?

תודה לכולם

Sent from my iPhone using Tapatalk

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

ברכב המודרני יש גם חוטים שמעבירים בהם תקשורת מחשבים וכמובן שאסור להתחבר אליהם.

כלל חשוב בחשמל רכב הוא "דע מה מגיע, מאיפה ולאן", כדי להמנע מקצרים ופגיעות ברכיבים

ממוחשבים ואלקטרוניקה.

לרוב הכי פשוט ונכון זה לאתר נקודה מתאימה בתיבת הנתיכים (פיוזים) לפני נתיך או אחרי נתיך

בתלות בצרכן שמחברים וכו'.

להערכתי לפחות כשליש מתקלות החשמל ברכב נוצרות בידי יד אדם (ולפעמים גם ע"י "מקצוענים")

בברכה - רפי לין

פורסם

פתח בית פיוזים ותבדוק עם probe.

במידה ואתה מתכנן למשוך חשמל מבית פיוזים בתא הנוסעים,

קח בחשבון שאתה רואה את החלק החיצוני. אם תסיר את כיסוי ההגה התחתון תתקל בכל הקומבינות של "ההתקנות המקומיות", ואז אתה תראה כמה התעלקויות יכולות להיות על פיוז שחשבת למשוך ממנו חשמל.

פורסם

היי בוקי

יש לי 307 2007

איזה מאוורר פנימי אתה מתכוון?

של המזגן?

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

כן של המזגן. בכל הפיז'ואים הוא מתחיל לעבוד רק אחרי שהמנוע מונע. לא מקבל מתח כשהסוויץ' ב ON אבל המנוע לא מונע.

אפשר לשאול לאיזה מטרה אתה צריך את זה?

פורסם

יש לי מערכת גז ברכב

היא הפסיקה לעבוד פתאום

בבדיקה שעשיתי במקום היחיד בארץ (שאני מכיר) שעוד נותן שירות למערכת שלי (e-gas) הוא זיהה נקודה שהמחשב לא מקבל מתח משום מה.

לפתוח את הכל ולהתחיל לנבור הוא לא מעוניין כנראה והציע להחליף מחשב (משומש כי אין חדש) ושבעתי כבר מלהחליף מחשב במיוחד שהאוטו כבר עבד המון.

לכן אילתרתי

וחיברתי לנקודה הזו חשמל ע״י שלט 1ch ואני מפעיל את המערכת ידנית כל פעם עם השלט.

איפה נמצאת הנקודה של שהמאוורר מזגן שאפשר למשוך ממנה?

פורסם

ומה הבעיה לחבר לנקודה הזאת חשמל אחרי הסוויטש?

לא רואה צורך דווקא שהרכב מונע.. הרי כל שאר הנקודות בחשב מקבלות חשמל מייד בפתיחת סוויטש

בהצלחה

רמי

פורסם

הבעיה היא שלפעמים הגז מזייף לי ובמקרים מסויימים האוטו אף נכבה במצב עמידה.

ומה שקורה זה שאני חייב מיידית לנתק את המערכת עם השלט כי אם לא המערכת ממשיכה להוציא גז ולוקח זמן להניע שוב.

לכן אני מחפש נקודה שיש בה חשמל רק כשהאוטו מונע

שאם יקרה שהאוטו נכבה אז גם המערכת לא תקבל חשמל.

אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה מה יש כרגע

• ספונסר פורום
פורסם

ממה שאתה כותב נראה שאין לך ידע מספיק בתחום, מערכת גפ"מ היא מערכת מסוכנת לחובבנים, ביחוד שאתה כותב שיש תקלה שגורמת לזרימת גז חופשית לאחר דימום המנוע, תחום הנפיצות של גז הוא בין 2-6 אחוז, עשה טובה לעצמך ולסובבים, לך לבעל מקצוע מומחה לבדיקת המערכת ותיקונה.

פורסם

האם בדקת עם ערן וייס האם הוא מטפל במערכת כזו?

הוא עובד במוסך מרכבת המשנה בבאר שבע ונחשב מהמובילים בארץ בתחום הגפ"מ.

• תוכן חדש...