Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברכב יש מובילאיי והיא בסדר גמור.

90% מהצפצופים זה על סטייה מנתיב/מעבר בלי איתות(ירידה מכביש ליציאה נניח).

ה10% הנותרים זה "אי שמירת מרחק"-לפעמים בצדק ולפעמים לא.

עקיפות/חיתוכים צמודים היא ממש לא אוהבת.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

לא יודע מי עדיפה, אבל חסכת לי פוסט, בדיוק הבוקר קרה לי מקרה מלחיץ. פיאט טיפו + mobile eye.

אני חייב לציין, שבכל פעם שהתבטאתי בנושא mobile eye, זה היה בצורה שלילית. דברים כגון מיותר, חרטה, קומבינה וכו' וכו'.

אז כמו שאמרתי, בבוקר, בדרך לעבודה אני מאיץ בנתיב ימני במלוא המרץ (עם כל 109 הסוסים האימתניים שבאורווה), בכדי להשתלב נתיב אחד שמאלה. הראש שלי תקוע במראה השמאלית במשך כמה שניות, ופתאום צפצוף חזק מאוד של המערכת.

באינסטינקט אני מביט קדימה, וקולט רכב שפשוט שעצר באמצע הכביש בפתאומיות. הספקתי לבלום בצורה חצי דרמטית. בלימה נחושה עם מרווח סופי של כ1.5-2 מטר.

אם המערכת לא הייתה מתריעה 99 אחוז שהייתי מתנגש ברכב שעצר.

גם אם רוב הזמן המערכת מיותרת, עובדה שהיא הצילה לי את הישבן היום. אני עם חיצי הרעל הפסקתי. מהיום או שותק או ממליץ.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

רכב אחר היה פשוט מפעיל את הבלימה האוטונומית גם אם לא היית שם לב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ואם הייתי נוסע בטנק לא הייתי צריך לבלום בכלל :)

בכל אופן, העניין הוא שברכבים פשוטים (במיוחד בארץ) זה עדיין לא סטנדרט. וזאת מערכת שאפשר להתקין בכל רכב.

יעברו עוד הרבה שנים עד שייעלמו מהכביש רכבים ללא מערכות אוטונומיות. עד אז מערכות מוביל איי ודומיהן תהיינה רלוונטיות.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תודה רבה על התגובות. לא היו פה נציגים של המתחרים כל כך. אבל בכל זאת אלך על הבחירה "הבטוחה" - מובילאיי. ואקווה שזה לא ישגע אותי יותר מידי :oops:

נסיעה בטוחה לכולם... :-D

לא יודע מי עדיפה, אבל חסכת לי פוסט, בדיוק הבוקר קרה לי מקרה מלחיץ. פיאט טיפו + mobile eye.

אני חייב לציין, שבכל פעם שהתבטאתי בנושא mobile eye, זה היה בצורה שלילית. דברים כגון מיותר, חרטה, קומבינה וכו' וכו'.

אז כמו שאמרתי, בבוקר, בדרך לעבודה אני מאיץ בנתיב ימני במלוא המרץ (עם כל 109 הסוסים האימתניים שבאורווה), בכדי להשתלב נתיב אחד שמאלה. הראש שלי תקוע במראה השמאלית במשך כמה שניות, ופתאום צפצוף חזק מאוד של המערכת.

באינסטינקט אני מביט קדימה, וקולט רכב שפשוט שעצר באמצע הכביש בפתאומיות. הספקתי לבלום בצורה חצי דרמטית. בלימה נחושה עם מרווח סופי של כ1.5-2 מטר.

אם המערכת לא הייתה מתריעה 99 אחוז שהייתי מתנגש ברכב שעצר.

גם אם רוב הזמן המערכת מיותרת, עובדה שהיא הצילה לי את הישבן היום. אני עם חיצי הרעל הפסקתי. מהיום או שותק או ממליץ.

• תוכן חדש...