Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה בפיגו 107 אני רוצה להוסיף עוד תאורה גם בבגז שפשוט לא קיימת וגם עוד תאורה נוספת בגג למישהו יש רעיון איך?

פורסם

רעיונות יש הרבה, רק תגיד מה מתאים לך,אבל לפני הכל שווה לבדוק עם יש הכנות באוטו לדבר הזה.

1.לך לחשמלאי רכב/מתקין מערכות והוא יעשה כל מה שתבקש.

2.עושים לבד- קונים גוף תאורה של 12V, ואז צריך לחשוב כמה חכם רוצים לעשות את התאורה עם פתיחת הבגז' או ידנית.

פורסם

לתא מטען, במקום לחבר חוטים וכו' תנסה דבר פשוט - תזמין תאורת LED על בטריות עם חיישן תנועה ומספק ON/OFF, חבר אותה עם סטצ'ים בתא מטען וזהו.

פורסם

לא רעיון שלי, זה מופיע ברשת.

בכל מקרה אני מעדיף לא למשוך חוטים ולא להתחבר למערכת החשמל של האוטו. צריכת חשמל של תאורת LED מאוד נמוכה. הבטריה תספיק לכמה שנים.

מקסימום קונים יחדת תאורה רגילה עם בטריות ובלי חיישן תנועה ומתקינים מתג לחיצה Normally close כך שיהיה לחוץ כשתא המטען סגור.

• תוכן חדש...