Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי היום העברתי את הרכב שלי טסט, כמובן שנסעתי בידיעה שיש להחליף לוחית רישוי אחורית בסופו של דבר החלפתי את שניהם מהסיבה שגם הלוחית רישוי הקדמית החלה לדהות למרות שבמכון עצמו ביקשו שאחליף רק את האחורית.

לאחר ההחלפה נזכרתי שהשארתי את הלוחיות זיהוי הישנות במקום שבו החלפתי אותן.. יש ממה לחשוש שהן נשארו שמה?

בנוסף כל הסיפור עלה לי 100 שח הרגשתי ששילמתי יקר מדי.. זה המחיר?

(לאחר ההחלפה גם גליתי שאם רכב לא עובר טסט בגלל לוחית זיהוי ניתן להחליפן ללא עלות. אבל כבר שילמתי אז הבלגתי)

פורסם

100 זה בדיוק המחיר ששילמתי ברכב הקודם עבור זוג מספרי רישוי.

יש 5 שנים אחריות על המספר, היית יכול לבקש שיעשו זאת תחת אחריות.

במידה והיו מסרבים / הבן שעושה לא נמצא / תירוצים אחרים.

אתה יכול לחתום מאחורי הרישיון, יש סעיף שאומר "אני מתחייב להחליף את הלוחיות תוך 48 שעות" משהו כזה שפותר את המכון מאחריות לנושא - ולחזור אחרי יומיים כש"הבחור שעושה מספרי רישוי" נמצא. תחת אחריות כמובן.

פורסם

לא שמת לב מה הוא שאל בכלל, זה לא נושא המחיר או האחריות או הלוחיות.

הוא השאיר את הלוחיות הקודמות שלו, במכון.

פורסם
החלפת לוחיות זיהוי, יש ממה לחשוש?

זה לא מעביר מחלות, ואם הוא היה עם כפפות אין שום בעיה. 100 ש"ח בחצר, מאחורי המכון זה מחיר סביר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• אחראי פורום
פורסם
היי היום העברתי את הרכב שלי טסט, כמובן שנסעתי בידיעה שיש להחליף לוחית רישוי אחורית בסופו של דבר החלפתי את שניהם מהסיבה שגם הלוחית רישוי הקדמית החלה לדהות למרות שבמכון עצמו ביקשו שאחליף רק את האחורית.

לאחר ההחלפה נזכרתי שהשארתי את הלוחיות זיהוי הישנות במקום שבו החלפתי אותן.. יש ממה לחשוש שהן נשארו שמה?

בנוסף כל הסיפור עלה לי 100 שח הרגשתי ששילמתי יקר מדי.. זה המחיר?

(לאחר ההחלפה גם גליתי שאם רכב לא עובר טסט בגלל לוחית זיהוי ניתן להחליפן ללא עלות. אבל כבר שילמתי אז הבלגתי)

המחיר בסדר גמור ואפילו זול קצת, יש מכונים שלוקחים 60 ללוחית.

אם השארת את הלוחיות הישנות במכון, הם אמורים להשמיד אותן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האם המספרים צרים כמו בלוחיות של ה8 ספרות? או שיש עוד מקומות שמטביעים בגודל ה"הרגיל" של ה7 ספרות?

זה ממש מכוער ולא מתאים :cry::shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הם תמיד מבקשים להשאיר את הלוחיות הפסולות.

ובטח שמת לב שיש להם שם מכונה שמדפיסה לוחיות,

אז זה לא שהם ממש צריכים את הלוחיות הישנות שלך על מנת לשכפל את הרכב.

• תוכן חדש...