Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הייתי עכשיו בחנות חלפים ורציתי לקנות סט בלמים(רפידות וצלחות) אחורי וקדמי.

רפידות קנית רמסה עלה 129 לזוג.

צלחות קדמיות ברמבו 247 לזוג.

ואחוריות אמר שיש לו רק AMC ואין לו עוד חברות.

לקחתי הכל חוץ מצלחות אחוריות.

מישהו יש לו ניסיון עם החברה הנ"ל?

יודע עליהם משהו?

רכב מדובר בהונדה אינסייט שנת 2009 שעברה 150K

פורסם

קניתי AMC לפני כמה שנים לקוואליר שהייתה לי, לא היה שום דבר חריג במשך 20K בערך שנסעתי איתם עד שהרכב נמכר.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בגלל שמדובר בצלחות אחוריות אישית לא הייתי מיתרגש לשים משהו זול וגם סיני לא יהרס כל כך מהר מאחורה...מרבית כוח הבלימה משפיע יותר על החלק הקידמי ועל זה לא הייתי מיתפשר. אני חותם על זה שצלחות קידמיות גם איכותיות ייתבלו מהר יותר מאשר ה amc מאחורה.

פורסם

"אורגינל חלפים" עוסקים גם בחלפים מקוריים ותחליפיים למכוניות הונדה ולפי מס' שילדת הרכב בדוק איתם

או טלפונית ב 03-6310828 או עם צילום רשיון הרכב בווטסאפ החנות 058-5617001.

בברכה - רפי לין

פורסם

אוקיי בבדיקה עם כמה חנויות חלפים ברחבי הארץ יש רק סיני או מקורי.

למקורי זה 350 שקל לצלחת זה גם המחיר שמאיר דורשים.

אני כרגע בודק הזמנה מחול מצאתי ברמבו ב127 דולר באמזון כלומר כולל מיסים והכל.

האם ידוע על בעיות כלשהם בהזמנת חלקים כאלה?

פורסם

מיותר לחסוך בשביל צלחת שתחליף כל 90 אלף ק"מ מינימום.

תעשה חישוב כמה יעלה כל חודש אם היית מחלק לתשלומים של כמה זמן ייקח לך לעשות 90 אלף ותגיע למסקנה שזה עולה לך אולי פחות מעשר ש"ח בחודש

פורסם

האמת אני לא מחפש לחסוך אם הייתי מחפש לחסוך הייתי קונה את הAMC הבעיה שלא מצאתי הרבה חלופות וכרגע אני מתלבט בין להזמין צלחות REMSA ב121 דולר לבין להזמין צלחות BREMBO ב127 כולל מיסים כמובן.

השאלה שבאמת מעניינת אותי זה מה בקשר למכס האם אני אצטרך אישורים למיניהם?

פורסם

מכיוון שמדובר בחלק בטיחותי ייתכן וייתקע במכס. לא הייתי לוקח סיכון. ושוב..באחורה לא הייתי חושש לשים חליפי אבל כמובן אתה זה שתקבע מבחינת שיקול כלכלי. מקורי יקר מאוד.

פורסם

כפי שאמר מאור, אם זה יעצור במכס ידרש מאמץ לא קטן לשחרר את זה, כיוון שמדובר בחלק בטיחותי

יום טוב גם לך

פורסם
היי הייתי עכשיו בחנות חלפים ורציתי לקנות סט בלמים(רפידות וצלחות) אחורי וקדמי.

רפידות קנית רמסה עלה 129 לזוג.

צלחות קדמיות ברמבו 247 לזוג.

ואחוריות אמר שיש לו רק AMC ואין לו עוד חברות.

לקחתי הכל חוץ מצלחות אחוריות.

מישהו יש לו ניסיון עם החברה הנ"ל?

יודע עליהם משהו?

רכב מדובר בהונדה אינסייט שנת 2009 שעברה 150K

אפשר לדעת באיזה חנות מדובר?

• תוכן חדש...