Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עידן+

ד ו ד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הממיר אצלנו שתומך T2 קולט 6 ערוצים, 10 11 12 13 23 99 ,ולא את הערוצים 20 24 33 שאמורים להקלט לפי מה שכתוב באתר רשות השידור.

האם ההגדרה שהממיר תומך T2 אמורה לספק, או שיש עוד פארמטרים הכרחיים לקליטה של כל הערוצים.

מענין כמה ערוצים אתם קולטים , שישה או תשעה.

פורסם

ראשית תודה על ההפנייה ללינק. חשבתי ששינו ערוץ וביצעתי סריקה אוטומטית מס' פעמים והממיר לא זיהה, למרות שעוצמת הקליטה היא מעולה.

שוב , תודה רבה עכשיו הכל תקין.

פורסם

יש ברשותי ממיר DVB-T2, הערוצים שיש לי כאן, 11HD, קשת, רשת, ערוץ המורשת, 10, חינוכית וערוץ הכנסת, מכאן (33).

ערוץ 24 המדובר לא מופיע לי.

גילוי נאות: עשיתי את הסריקה לפני מספר דקות.

פורסם

גם אצלי לא קולט שום דבר בתדר ה-HD. לפי הבנתי זה שאין מספיק קליטה טובה וחזקה ל-HD כי אין ערוצים בזה מלבד כאן11.

היה דיון כאן על זה בעבר.

פורסם

גם אני עברתי לקודי, לצערי ערוץ 10 לא ניתן לצפייה, השידור האינטרנטי מתנתק אחרי דקה - שתיים.

• תוכן חדש...