Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק ביטול אזעקות הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד מהרכבים החונים בקירבת מקום מגוריי מותקנת אזעקת רכב,

ולא סתם אזעקה, אלה כזו שמחוברת לצופר, מידי כמה ימים הוא כניראה "שוכח זאת" ופותח

את הרכב והאזעקה מתחילה לצרוח. ידוע לי כי קיים חוק האוסר ואף נאמר בו בפירוש כי רכב שעדיין

מותקנת בו אזעקה נידרש לנתקה לאלתר.

הבעיה שזה קורה בשעות הכי לא שיגרתיות ובהחלט מהווה מטרד.

למי ניתן לפנות בעיניין זה? עירייה או משטרה?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אם המשטרה תסכים לטפל בזה אני אהיה מאוד מופתע. מניסיוני הם ממש לא ממהרים לטפל בבעיות שנחשבות בעיניהם לא חמורות.

כמובן שלא יזיק להתלונן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפני כשנתיים רכב שחנה קרוב לבניין שלי סבל מבעיה בהזעקה, כל שעה בערך היא הייתה מצפצפת למשך כ5 דקות. סיוט..

כשנמאס לי לסבול פניתי למשטרה ולהפתעתי הגיעו די מהר, התקשרה אלי השוטרת והודיעה כי ישנה בעיה ברכב והבעלים יטפל בה בימים הקרובים.

"סליחה?? אם ככה אז שיפנה את הרכב לרחוב אחר!"

הופתעתי אבל באמת הכריחו אותו להחנות ברחוב אחר.. טוב נו משטרת ישראל :lol::brickwall:

פורסם

התהליך שהיה אמור לקרות לאחר מכן זה שהוא מפנה את הרכב לרחוב אחר, שם מתקשרים למשטרה, אומרים לו לפנות את הרכב לרחוב אחר, וזה חוזר שוב לרחוב שלך.

V5

• תוכן חדש...