Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי מזדה לנטיס 2003 ,הרכב התחיל לפני כמה חודשים לקרטע בנסיעה עד שהגיע למצב שבו ממש קשה לו לסחוב ...חייב לציין שכשהרכב קר ממש בתחילת הנסיעה הוא מגיב מצוין ורק לאחר שהרכב מתחמם מתחיל הקרטוע .

המוסכניקים שלי שאני מאוד מעריך חשדו ב-2 סיבות לתקלה והתחילו עם החלפת מכסה אטם שסתומים שלטענתם דוולף שמן לפלאגים ופוגע בהצתה עם הדלק. לאחר החלפת המכסה והחלפת 4 פלאגים הרכב אכן נסע חלק ...אבל למשך חודש וחצי בערך ושוב אותה תקלה חזרה בכל הכוח.

לאחר מכן החליפו לי כוהל אם אני לא טועה אבל זה לא פתר את הבעייה...אני אובד עצות כי הוצאתי מספיק כסף על התקלה הזו וממש לא בא לי להוציא עוד כסף על הרכב הזה.

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?

תודה מראש לעוזרים!

אסף

פורסם

גם לי יש לאנטיס 2003

בדרך כלל זה הקוילים, שניהם הולכים, זאת מחלה של הלאנטיסים.

תחבר סורק OBD II למחשב של הרכב

אם יש תקלה 0300 כנראה זאת הבעיה.

2 קוילים וחוטי הצתה גרמניים - עלו לי 600 ש"ח כולל עבודה

פורסם

עידכון:

היום הרכב שלי הוכנס למוסך על הבוקר...הוחלף הכוייל השני (הראשון הוחלף בשבוע שעבר) אותו דבר. ניסינו להחליף maf - חיישן אוויר -נאדה . אותו דבר ואפילו גרוע יותר ממקודם. עד היום יכילתי איכשהוא להתנייד עם הרכב אפילו עם הקרטוע המעצבן הזה אבל עכשיו אי אפשר בכלת לנסוע איתו...הרכב רועד ולא עובר את ה- 40 סמ"ק.. אני כבר עובד עצות וגם כבר לא סומך על המכונאי שלי... באסה כבר הוצאתי יותר מ 1000 שח על התקלה הזו והיא רק הפכה גרוע יותר ממקודם וגם אין לי רכב כל הסופ"ש!

אופפפ מעצבן למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות? המכונאי אמר שביום ראשון הוא יבדוק את המשאבת דלק ואני מפחד שדוב הוא טועה ואני שוב אשלם סתם כסף על כלום

פורסם

אני לא מבין למה אתה משלם על איבחון והחלפת חלקים שלא לצורך? שם לך סלילים וחיישן שלא פתרו את הבעיה אז שיחזיר את הישנים ולא תצטרך לשלם. בשביל זה קיימת אחריות של בעל מקצוע...ואל תתבייש בעניין הזה מולו. גש למישהו שמבין שייבדוק את הרכב מקרוב ושייתפוס את התופעה על חם. זה בהחלט ייתכן בעיה במשאבת הדלק אבל צריך לבדוק זאת באמצעות שעון לחץ לפני שמחליפים.

פורסם

מאור אני יכול לדרוש מהמכונאי לא לשלם על החלפים והעבודה שהוא עשה למרות שהוא לא פתר את התקלה? אני מבין שהוא שגה אבל מבין גם שלפעמים קשה לדעת בוודאות מה גורם לתקלה...

לא נעים לי למרות שכן איפשהוא בפנים אני כועס ומתוסכל מהזמן והכסף שאבדו לי סתם.

מקווה שביום ראשון הוא כבר יעלה על התקלה

פורסם

אתה צודק...לפעמים נידרש ניסוי ותהייה על תקלות מסויימות אבל מתוקף האחריות של בעל מקצוע הוא לקחת בחשבון שאם תקלה לא ניפתרת פשוט לזכות...בשביל זה הוא בעל מקצוע בעל עסק מורשה ובמיקרה שלך גל עוד התקלה לא ניפתרת אתה לא צריך לשלם על חלקים שהוחלפו ולא פתרו את הבעיה. אני בהחלט מקווה שהבעיה תיפתר בצורה הטובה והזולה ביותר.רק חשוב שייבדוק לחץ דלק שהתקלה קורית לפני שמחליף משאבה שלא לצורך.

• תוכן חדש...