Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שהייתי הולך עם החבר והסוזוקי, כמה חודשים תסתדרי איתו על

תשלום נזקים ואחזקה. אחלה פיתרון.

הג'יפון קצת איטי וקופצני ולא חסכוני, אך לך יכול להתאים לחודשים הבאים.

פורסם (נערך)

כשאני מדבר על צרפתיה, אני מדבר, למשל, על רנו מגאן דור ראשון, מ 2001-4 (עם עדיפות ל- 5 דלתות).

אי אפשר למכור רכב כזה כי יש לו סטיגמה מפה ועד הודעה חדשה, אבל הוא מצויין (החזקתי אחת כזו, אוטומטית, 5 שנים). (מבחינה בטיחותית, וזה באמת חשוב, הוא שם את האיגניס בכיס הקטן, וכך גם מבחינת הנוחות).

העניין הוא שבגלל שהרכב כזה טוב ואין לו שוק, יש לא מעט אנשים שהחזיקו אותי הרבה שנים וטיפלו בו באהבה.

רכב כזה שמור, אפשר לקנות במשהו בין 2,000 ל- 4,000 ש"ח (זה עבור בונבוניירה אמיתית). ואם תשמרי עליו גם תוכלי למכור אותו, כי תמיד יש מי שיודע להעריך כאלה.

לא להתפשר לגבי מצב הרכב. תיקון גיר או החלפת רצועת תזמון עולים כמו הרכב או חצי ממנו, ולא כדאי לעשות. אבל בקילומטראז' שאת מדברת, לא הייתי מחליף רצועת תזמון - מכסימום מוכרים את האוטו לפירוק ב400 ש"ח.

לא להגיד שום דבר למוכר, אם יגיד שמדי פעם הגיר נותן מכה - זה משהו שאפשר לחיות איתו הרבה זמן!

יש עוד אופציות טובות מאוד כאלה. ממליץ לשקול את העניין.

עריכה אחרונה על ידי דב קרדו

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...