Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על רכב סוזוקי איגניס שנת 2004 אוטומט, מנוע 1300, עשה 130 אלף קמ. יד ראשונה פרטי.

רשום שיש טסט לשנה וארבעה צמיגים חדשים

kleber

וטיפול הכנה לטסט במוסך מורשה.

אני לא יודעת לגבי מצב תאונות עבר.

המטרה שלי - רכב זמני לשנה עד שאני אהיה יותר סגורה על הצרכים שלי מבחינת מרחקים, צפיפות חניה, קילומטראז' וכו.

האם הרכב הזה אמין? בטיחותי עד כמה שאפשר (ברור לי שזה לא רכב 2018 עם איבזור בטיחות אקטיבי)? האם סחיר ויהיה קל למכור עוד שנה? מה המחיר הריאלי שלו (נניח שאין תאונות) וכמה כסף אפסיד אם אמכור נניח גם עוד חצי שנה?

האם זה רכב גבוה יחסית? (סוזוקי נוטים לרכבים גבוהים, ודווקא אהבתי את זה).

איך הרכב בהשוואה לאיזו קיה פיקנטו ישנה?

פורסם

סוזוקי אגניס הוא רכב אמין מאוד. אם הוא שמור ויפה, זו יכןלה להיות קניה טובה.

המחיר הסביר לרכב כזה היא משהו בסביבות 7,000 ש"ח.

האיגניס, וגם רבות מהיפנית האחרות מהשנים האלו רחוקות מלהיות בטיחותיות, בוודאי בהשוואה לאירופאיות, אפילו משנים קודמות.

לא ציינת מה יהיה אופי נסיעותייך.

אם את רוצה אוטו בטיחותי לחצי שנה, אני ממליץ לך לחפש צרפתיה, כמעט לא חשוב איזו, יד ראשונה ושמורה במיוחד.

יש פה ושם כאלו, והן נמכרות באלפים בודדים ממש, ןגם זה בקושי.

מכונית כזו הרבה יותר בטיחותית, חסכונית ונוחה מכל יפנית מקבילה.

אם היא שמןרה, היא גם תהייה אמינה מאוד!

בהצלחה!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כמה כסף רוצה המוכר על הסוזוקי?

רכב סטודנטים/יות, זריז ואמין מאוד, קופצני ובפנים

מרגיש כמו פחנוע דל מאוד ומרגיש זול(זה מה שהוא!). יעשה עבודתו מצוין.

אין מה להשוותו לפיקנטו, הפיקנטו מאובזרת ונעימה יותר לנסיעה, מרווחת יותר

במושב האחורי ומתנהלת בנסיעה בצורה טובה,נעימה ובטוחה יותר.זריזה עם מנוע

ה 1.25 ליטר (מנוע ה1.0 ליטר עצל וחסכוני יותר), אחד הרכבים הנמכרים

יותר בארץ, כי הוא עושה את עבודתו מצוין ברוב התחומים ואמינותו טובה מאוד.

פורסם

אופי הנסיעה שלי רגוע. נהגת יחידה ללא נוסעים איתי.

מבחינת קילומטראז צפוי - ב3-4 חודשים קרובים קליומטראז נמוך (כמה קילומטרים בודדים כל יום), אחכ יכול להישאר ככה או יכול לעלות ל30 קמ הלוך ו30 קמ חזור ביום - ובמצב כזה אזדרז מאוד בקניית רכב חדש ונוח ובטיחותי.

עוד לא דיברתי עם המוכר, מחירון יד2 הראה 10800, ואחרי שיקלול יד ראשונה והקילומטראז זה עלה ל11800 (ברור לי שהמחירון רחוק מהמציאות).

עם אוטו צרפתי אני מפחדת שלא אוכל למכור מהר. אם כי גם אם בסוף לא אמכור, ואפסיד 7000 שח, או אחכה לגריטה, לא יקרה כלום.

מה דעתכם על ג'יפ סוזוקי ג'ימני שנת 2006? חבר מציע להשאיל לי אותו לכמה חודשים במחיר סימלי עליו עוד לא סיכמנו

פורסם
כמה כסף רוצה המוכר על הסוזוקי?

רכב סטודנטים/יות, זריז ואמין מאוד, קופצני ובפנים

מרגיש כמו פחנוע דל מאוד ומרגיש זול(זה מה שהוא!). יעשה עבודתו מצוין.

.

למה סוזוקי זה "פחנוע"?

הפח של הצרפתיות עבה יותר? זה בכלל משנה או מה שמשנה זה השילדה בתאונות גדולות?

כל הסוזוקים הם פחנוע? גם הSX4 למשל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מרגיש פחנוע כי הרכב ריק מפינוקים ומאביזרים, איכות הפנים לא משהו (עמיד מאד אבל קשיח וזול) קופצני ולא נח. גם לא כזה חסכוני למנוע 1.3 בגלל גיר אוטומטי 4 הילוכים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה מרגיש פחנוע כי הרכב ריק מפינוקים ומאביזרים, איכות הפנים לא משהו (עמיד מאד אבל קשיח וזול) קופצני ולא נח. גם לא כזה חסכוני למנוע 1.3 בגלל גיר אוטומטי 4 הילוכים.

+1

רכב מאוד מאוד אמין, לא הכי נעים לנהוג בו...

מרגיש קצת כמו טרקטור על הכביש...

הג'ימיני הוא אחלה, אבל שוב, גם כן מרגיש כמו טרקטור על הכביש...

פורסם

מה דעתכם על ג'יפ סוזוקי ג'ימני שנת 2006? חבר מציע להשאיל לי אותו לכמה חודשים במחיר סימלי עליו עוד לא סיכמנו

לא חוקי לשכור רכב מאדם פרטי אבל אם מדובר על 3 חודשים תחשבי על השכרת רכב קטן מחברת השכרה. יעלה כ 2500 ש"ח בחודש. זה לא הפתרון הכי זול אבל זה פתרון שלא מצריך התעסקות בקניה, מכירה, טיפול, רישוי וכו'.

פורסם

ג'ימני הוא בדיוק ההיפך מבטיחותי. הוא מעולם לא עבר מבחן ריסוק, מצוייד בשתי כריות אוויר בלבד וללא esp (אולי אפילו ללא abs בשנתונים האלו), ומעבר לכל זה הוא רכב שטח אמיתי, כלומר עם מרכז כובד גבוה מה שהופך אותו לפחות יציב בכביש.

אם את לא מחפשת רכב שטח (ששם הוא מעולה), ג'ימני הוא לא תשובה טובה לכלום.

אם את לא מפחדת להמר, פיג'ו 307 (לדעתי אחרי מתיחת הפנים היא קצת יותר בטיחותית, איפשהוא באזור 2007), סיטרואן c4 עד 2010, קליאו דור 3 או אולי אפילו מגאן מ-2009 אפשר לקנות בכמה אלפים ועם קצת מזל ובדיקה במוסך מומלץ לפני קניה אפשר לנסוע איתם שנה או יותר בעלויות טיפולים סבירות, ועדיין לקבל רמה מינימלית של בטיחות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
ומעבר לכל זה הוא רכב שטח אמיתי, כלומר עם מרכז כובד גבוה מה שהופך אותו לפחות יציב בכביש..

שאלה לגבי רכבים גבוהים - גם בקרוסאוברים הקטנים (כמו ספורטאז', נירו (אולי זה לא קרוסאובר, לא יודעת), ארונה, ועוד) מרכז הכובד גבוה או שהיצרנים דאגו לשים "משקולות" בתחתית הרכב?

פורסם

כשאת רוכשת מכונית בת 14 שנים בפחות מ-10K כל מה שתקבלי אחרי שנה זה בונוס, צאי מנקודת הנחה שהרכב לא יהיה שווה כלום אחרי שנה. אם תקבלי משהו - סבבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שאלה לגבי רכבים גבוהים - גם בקרוסאוברים הקטנים (כמו ספורטאז', נירו (אולי זה לא קרוסאובר, לא יודעת), ארונה, ועוד) מרכז הכובד גבוה או שהיצרנים דאגו לשים "משקולות" בתחתית הרכב?
אני לא מומחה גדול בזה, אבל לדעתי התשובה מורכבת משני אספקטים עיקריים:

א. לקרוסאוברים כמו אלו שציינת יש בסיס גלגלים ארוך מזה של הג'ימני

ב. מרכז הכובד מושפע ממיקום החלקים הכבדים ברכב, לא רק מהגובה שלו. אני מניח שבקרוסאוברים יש מרווח גחון קטן יותר מאשר בג'ימני, שנובע מהעובדה שהרבה מערכות כבדות (מנוע וגיר למשל) מותקנים נמוך יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רכב מצויין וכמו שנאמר, אמין אמין אמין!

יש כזה לגיסי משנת 2004, שהוא גם סטודנט וחוץ מטיפולים הוא לא רואה מוסך.

נכון הרכב ערום, אבל עם מעט השקעה מתקינים מולטימדיה ורמקולים, והרכב בונבוניירה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך להגזים עם הבונבוניירה, האיגניס גבוהה וצרה עם צמיגים דקיקים ומתנדנדת ברוחות צד. בכביש בין עירוני במהירויות גבוהות בגשם שוטף הרכב מרגיש ממש מידלדל ותצטרך להתקין בידוד ומערכת ממש טובה כדי להחליש את רעשי הכביש. בשביל תחבורה בסיסית ואמינה הוא מספיק, אבל הוא לא מציע שום דבר מעבר לזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...