Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי השבוע רכב שנראה במצב מצוין ומבעלים שנראים אמינים.

הרכב מסוף 2014 עם קילומטראז' נמוך, פחות מ36,000.

לאחר בדיקה עם המוסך ועם הבעלים הסתבר לי שלא נעשה לו טיפול תקופתי מאז סוף 2015, אז היה עם כ-8,000 קילומטר. אני מבין שהחשש העיקרי הוא מההשפעה על המנוע עקב הזמן הארוך בו לא הוחלף שמן מנוע.

אשמח אם מישהו שמבין יגיב ויוכל להסביר לי האם הסיכון במקרה כזה הוא גדול, האם בהפחתת מחיר הקנייה שווה לקחת את הסיכון ואם כן באיזה הפחתה.

אציין שהרכב עבר בדיקה במכון לפני טרייד אין שלא בוצע בסוף ובבדיקה המנוע עבר כתקין.

תודה לעונים!

פורסם

סוג הרכב משנה בכדי לדעת האם מדובר ברכב נדיר וייחודי או ברכב שניתן למצוא בקלות בשוק המשומשות.

לדעתי במקרה הזה עדיף לחפש רכב שטופל לפי הוראות היצרן והיבואן, גם אם המחיר יהיה גבוה יותר.

פורסם

כן יש רכבים שיותר רגישים עם טורבו וגיר רובוטי אז הייתי נזהר הרבה יותר אם זו הגירסה עם הטורבו הייתי מוותר אם האטמוספרית הייתי בודק טוב את הרכב בכל זאת עבר שנתיים וקצת מאז הטיפול האחרון .

קח בחשבון שבמידה והרכב באחריות אז היא כבר לא קיימת בגלל החוסר בטיפולים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לדעתי לא קרה שום דבר מיוחד, בהפחתת מחיר מסויימת הייתי קונה. אחריות בכל מקרה נגמרה כבר.

פורסם

הרכב הוא ממוכר פרטי ועבר בדיקה לפני העברתו לטרייד אין, לבסוף המוכר החליט לבטל ולנסות למכור לבדו.

בכל מקרה ירדתי מהעניין כי השתכנעתי שמשהו שם לא נראה טוב בין אם בכוונה או בתום לב. עדיף למצוא רכב שאפשר לקנות עם שקט נפשי.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...