Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראיתי היום הונדה FRV שאני ממש רוצה לקנות. יש כמה מכות פח. לא רציני.

הרכב עשה 200 אלף ק"מ (אני יודע שעם טיפולים הרכב מגיע ל-300 אלף ק"מ בכיף).

מה שיותר הפריע לי, שאחרי ההנעה יש רעש. אותו הרעש שיש כשמניעים כשהאוטו כבר מונע רק קצת חלש יותר.

יש את הרעש ל-2 שניות ואז זה נעלם.

מישהו מכיר את הבעיה? משהו רציני?

מעבר לזה, האם ידוע לכם על בעיות מוכרות ברכב הזה שכדאי לי לבדוק לפני הקניה?

זה רק 34 אלף (או פחות) אז אני לא חושב שאקח לבדיקה מסודרת במכון. מתכוון לבדוק בעצמי. מקסימום להביא חבר שקצת מבין שישלח מבט על המנוע ויעשה סיבוב.

תודה רבה מראש!

פורסם

הרעש שאתה מתאר היה קורה לי ברכב הקודם שלי שהיתה הצטברות בוצה במנוע ולקח כמה שניות לשמן להתערבב ובינתיים הרכב הרעיש מאוד, וזה פסק לאחר כמה שניות, לא בהכרח שזו אותה הבעיה אבל שווה לבדוק את העניין.

לגבי הרכב האם הוא מטופל בצורה מסודרת?יש קבלות?

בכל מקרה מאוד ממליץ לקחת לבדיקה - כדי שלא תגלה שהמכונית עברה פגיעת שילדה רצינית וכל הכסף שלך ילך לפח,תחשוב על זה שאתה משלם 500 ש"ח כדי להימנע מקנס של כמה עשרות אלפי שקלים.

במינימום אבל זה לבדוק עבר ביטוחי שאפשר לעשות את זה היום ב-10 שקלים.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

ייתכן ואתה שומע את הסטרטר ממשיך להתחכך בגלגל התנופה ומיכלול הבנדיקס לא חוזר בזמן מה שאומר ככל הניראה שהסטרטר יידרש שיפוץ/פתיחה/גירוז. מחכים לעידכון בעניין.

• תוכן חדש...