Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום הכל יודע. אשמח לשמוע את עצותיכם (עדיף מבוססות ידע קונקרטי ולא דעות אישיות).

קיבלתי דרישה לתשלום חוב ארנונה עבור דירה שבה גרתי בשכירות לפני שמונה שנים. התקופה שבגינה החוב היא מהשנה שלאחר שעזבתי את הדירה (כלומר מלפני שבע שנים, כאשר אני כבר לא גרתי בדירה). טוב שלא נזכרו אחרי שלושים שנה. :brickwall:

קצת פרטים: כאשר נכנסתי לדירה העברתי את הרישום בעיריה על שמי על מנת לקבל הנחה. כאשר החוזה שלי נגמר אני יצאתי מהדירה. למיטב ידיעתי, שותפה שגרה איתי, נשארה בדירה, חתמה על חוזה חדש מול בעל הדירה ונכנס שותף חדש (מניח שגם הוא חתם על חוזה).

עכשיו, לאחר כל השנים האלו, קיבלתי דרישת תשלום. הסכום אומנם לא גבוה (נגיד שעתיים עבודה שלי) אבל זה מעצבן בכל זאת. :x

פניתי לבעל הדירה, אך הוא ענה שזו בעיה שלי מול העיריה.

פניה לעיריה לא הועילה גם כן - אמרו שמבחינתם החוב רשום על שמי ואין להם אפשרות להעביר חוב זה למישהו אחר. הציעו שאבקש מבעל הדירה לשלם חוב זה מטוב ליבו (מה שאני לא מצפה שיקרה לאור תגובתו הנ"ל).

את השותפה ההיא אין לי דרך לאתר כעת, וגם אם היתה, לא סביר שהיא תתנדב לשלם את החוב. אני מבין שהייתי צריך לדאוג שהרישום בעיריה יועבר לשותפה שנשארה בדירה, אבל לא חשבתי על זה באותו זמן. :mm_blush:

האם יש לי מה לעשות בנידון?

יש לציין שככל שתשלום החוב יתעכב כך יצברו עוד כל מיני הוצעות גביה, ריביות, שקרכלשהו... - כך שעלי לפעול מהר.

תודה לכם.

פורסם

רוצה את הדרך המתישה או את הדרך הקלה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה עובד שעתיים בשביל לשלם את הסכום הנדרש. כמה שעות ייקח לך לשכנע את בעל הדירה לשלם/ למצוא את השותפה מלפני 8 שנים ולשכנע אותה לשלם/ להגיע לבית משפט ולשכנע את השופט ( או מפקחת על בניינים משותפים ) לבטל?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למיטב ידיעתי, ברגע שאתה רשום בעירייה בתור אחראי לארנונה - אתה נושא באחריות לתשלום עד אשר יבוצע שינוי ברישום (כלומר, האחריות תועבר לאדם אחר ע"י כך שהארנונה תהיה רשומה על שמו). היית צריך לעדכן את העיריה כאשר יצאת מהדירה, בכדי שמבחינה רישומית - האחריות תחזור לבעל הבית.

עקב כך, אתה נושא באחריות לחוב שנוצר, גם אם לא גרת בדירה.

מעבר לכך - מומלץ לבדוק אם יש חובות נוספים שנצברו על שמך (משנים יותר מאוחרות).

לגבי הנושא של 7 שנים - זאת תקופת ההתיישנות של חוב ארנונה, ולכן העיריה "נזכרה" כעת לטפל בנושא.

שורה תחתונה - לשלם את החוב לפני שיצבור תוספות שונות ומשונות + לבדוק ולוודא שאין חובות נוספים.

פורסם

למיטב ידיעתי הדלה אין התיישנות של 7 שנים על חוב ארנונה

מכיר מקרה של גביה אחרי 15 שנה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יפה שציינת בדיוק כמה שעות עבודה זה שווה -

זה המדד הכי טוב שיש, כי הוא לא תלוי בכמה מישהו מרוויח לשעת עבודה.

בקיצור, עבור שווי של שעתיים מחייך, לא משנה מה הסכום - שלם ודלג הלאה. עוד שבוע תשכח שזה קרה בכלל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
למיטב ידיעתי הדלה אין התיישנות של 7 שנים על חוב ארנונה

מכיר מקרה של גביה אחרי 15 שנה

קיים גם קיים רק התקופה מתאפסת אם בוצעו הליכי גביה / אכיפה במהלך התקופה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מנסיון העבר...

אין לך דרך להוכיח שהחוב לא שלך.

כן הייתי מבק לבטל ריבית.ש

היות והחוב ישן ועד היום לא ניסו לאתר אותך ורק עכשיו נזכרו.

זה לא מעט ריבית..8 שנים.

פורסם

יש דרך להוכיח

במקרה בו והוא שכר דירה אחרת והעביר את הארנונה באותה רשות על שמו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...