Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחול קיימים מערכות להתקנה שמשתלטות על הרכב כולל כיבוי והדלקה מהסמארטפון או ע"י שלט חכם. למה לא מתקינים אותה בארץ?

פורסם

בהרבה מדינות שבהם החורף קר מאוד ומגיע למינוסים לא קטנים נוהגים להתקין מערכות REMOTE START שונות בכדי שיהיה אפשר להניע את הרכב מספר דקות קודם מרחוק ולהביאו לטמפרטורת עבודה + שיהיה קצת יותר חמים בפנים לתחילת נסיעה.

בארץ מערכות כאלו לא כלכך נפוצות כי אין בהם צורך כלכך.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אני התקנתי שליטה מרחוק על הרכב לפני כמה חודשים....תענוג - במיוחד בחורף.

לא הלכתי על שליטה מהטלפון כי רוב היצרניות הגדולות של המערכות האלה תומכות רק במדינה שלהן עם האופציה הזאת.

התקנתי מערכת עם שלט שממנו אני יכול להניע ולכבות את האוטו של CRIME-STOPPER

פורסם
אני התקנתי שליטה מרחוק על הרכב לפני כמה חודשים....תענוג - במיוחד בחורף.

לא הלכתי על שליטה מהטלפון כי רוב היצרניות הגדולות של המערכות האלה תומכות רק במדינה שלהן עם האופציה הזאת.

התקנתי מערכת עם שלט שממנו אני יכול להניע ולכבות את האוטו של CRIME-STOPPER

איפה התקנת את המערכת ומה העלות?

פורסם

רועי תוכל לתת סדר גודל מחיר? אלפייה? 4000? תן כיוון...

בנוסף- אתה משאיר את המזגן על חימום, מכבה את הרכב ואז בהתנעה מרחוק החימום נדלק?

הרכב נשאר נעול למרות שהוא מונע, נכון?

פורסם

רק קח בחשבון שאין לך כיסוי ביטוחי !!

כדי להניע את הרכב משלט רחוק/טלפון עלך להשתיל את שבב המפתח צמוד לסווץ באופן קבוע וזה מבטל את מפתח מקודד ומבטל קודנית .

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

בגדול אתה יכול להניע ולכבות את הרכב מרחוק עד מרחק של 600 מטר בערך.

ברגע שהרכב מונע הוא נשאר נעול עד שתפתח אותו [מאותו שלט של ההנעה], ההגה כמובן נשאר נעול ככה שגם אם הרכב מונע ומישהו יפרוץ לך לאוטו הוא לא יגיע רחוק, צריך את המפתח כדי לשחרר את ההגה.

אצלי הוספתי סוויץ' נוסף לרכב עם מפתח גולם וצ'יפ של הרכב כדי שאני אוכל לעקוף את האימובילייזר ולנטרל את המערכת מתי שרק ארצה על ידי הוצאת המפתח מהסוויץ' הנוסף.

המערכת עצמה עלתה לי בסביבות ה 400-500 ש"ח מארה"ב ולגבי התקנה תצטרכו לדבר עם סשה, אני לא יכול לתת מחירים בשמו והמחיר שקיבלתי לא יהיה נכון כי הוא חבר מאוד קרוב שלי וגם כי כל רכב וההתקנה שלו, ממליץ בחום להתייעץ איתו.

התייחסות לשאול:

הקודנית עדיין עובדת וגם האימובלייזר - רק המערכת יכולה לעקוף אותם וגם את זה אני יכול לבטל כמו שכתבתי על ידי הוצאת המפתח גולם.

כדי להניע עם מפתח עדיין צריך להקיש קוד ולהניע עם מפתח עם הצ'יפ של האוטו.

• תוכן חדש...