Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד פעם המשטרות האלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה שאנשים מקשקשים פה יא אללה!

תפסיקו לשחק אותה כבר! כל המפגשים האלה זה מפגשים של חבורת ערסאוותים שמחפשים להראות באמת כמה ה*ין שלהם גדול....

צריך לחסל את המפגשים האלה ומהר! מי שיש לו מכונית "ספורטיבית" לא צריך לבוא למפגשים כאלה, אלא באמת לסתום את הפה ולא ללכת ולהשוויץ!

צודק.. הוא צריך להשאיר את הרכב בחנייה

טוב מאוד שהמשטרה באה למפגש הזה, וטוב מאוד שהיא דפקה כמו שצריך את מי שהיא דפקה, כי הגיע להם!

חבורת אנשים חסרי צלם אנוש שלא מכבדים זכויות אדם בסיסיות... ולא. אני לא שמאלני... אבל אני בנאדם שמסוגל לחשוב.

שוב צודק, ההתכנסות הזאת הייתה בילתי חוקית, סכנה לציבור, לעובדי תחנת הדלק ומזיקה לכל אדם שנקלע תמים שהגיע לתדלק

(באמת הייתה איזה TT אחת שעיקבו אותה שעות והוא באמת בא רק לתדלק (אני לא אכנס לפרטים אבל שוטר אחד איים עליו באלימות וסרב להציג תעודת שוטר כשנתבקש)

והבוחן שצחק על מי שנכנס במעקה/מדרכה/מה שלא יהיה - הגיע לבנאדם! כאילו מה המשטרה הגיעה ואתה מחפש לעשות שטויות בכוח?

גם אתה וגם אני לא יודעים מה בידיוק קרה שם וגם אם זה סביר זה לא יהיה צודק להעלות השערות.

נגיד והוא כן עשה שטויות בכוונה וריסק לעצמו את הרכב צודק מגיע לו (ואל תעלה עכשיו את הנושא הזה של "אם הוא היה מוריד הולך רגל בדרך" כי אם הוא באמת סתם עשה שטויות אני מסכים איתך, אין מקום לדברים האלה בכבישים ציבוריים.

המשטרה צריכה אפילו להקצין את דרכי פעולתה! אין יותר הורדה מהכביש, שיהיה החרמה של הרכב! שאנשים מטומטמים ילמדו להבא לא להגיע למפגשים באמצע אזור עירוני וסואן כדי להגביר את מקדם הפוזה והאגו!

מה הטעם באמת במפגשים? מי צריך את זה הא? שכולם ישארו בבית אין לתחום המוטורי כל עיניין בארץ.

רוצים מפגשים? יש מספיק מקומות רחוקים, שקטים, ונוחים להיפגש בהם מאשר באמצע העיר...

באיזה סדר גודל..?

תעשו לי טובה, כל מי שמנסה להצדיק את המפגשים האלה ומנסה ללכלך על השוטרים הוא חתיכת תת רמה, ותת אנוש. ולא אני לא מגזים.

איזה קטע! שוב אתה צודק!! רק בגלל שנחכתי במפגש הנ"ל אני:

פשוט תתי רמה ותתי אנוש יש במדינה הזאת. ואתם חלק מהקהילה הזאת. אתם האנשים שחותכים אותנו ברמזור ועוקפים אותנו במעברי חציה, אתם אלה שגונבים אדום ומעיפים אותנו על עמודים, אתם אלה שמתפרעים על הכביש ואח"כ כשמנסים לרסן אתכם וללמד אתכם לקח אתם מתלוננים על מערכת "דפוקה".

אתם הדפוקים

פשוט גועל נפש.

סוף שבוע נעים ורגוע בכבשים ובכלל גם לך איש טוב :)

12345 תווים.

hope for the best, expect the worse.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבוב באמת חלק מהאנשים שנוכחים שם הם ערסוותים שגם אני ממש שונא אבל הם רק חלק מהמיפגש כנל לגבי אלה שבאים לשם בשביל להישתולל ולעשות פוזות .

אבל זה עדיין חלק מהאנשים ולא כולם..מה אים אלה כמוני שבאים לראות מכוניות .ללמוד .ולא עושים שטויות ובסוף השוטרים דופקים אותנו אה!? זה פייר!?

אני צריך לחזור הביתה עים פחות אלף שקל בגלל אותם שוטרים!?!

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם

לא נכנס לויכוח מי מה ומו

כל אותם דפוקים שממשיכים להסתכן ולהגיע לשם עם הרכבים שלהם שידוע להם שהמשטרה לא תתן להם לצאת משם בקלות, תמשיכו להגיע למפגשים האלו.

ותמשיכו לחטוף דוחות.

ותמשיכו לבכות ולקלל.

זה בסדר, כל אחד והקטע שלו.

אני גם בטוח שיש אחוז גבוה מכם ש"משפרררר" את הרכב שלו (גרביונים על הבקליות וכו') על מנת להגיע לאותם מפגשים ולצאת כבעל אשכים גדולים בעניי הילדים בני ה16 17 שמפנטזים על איך גם הם ישימו גרביונים שחורים ומדבקות כאלו "יא אללה" על הרכב שלהם כשיקבלו את הרשיון. כאשר למעשה בפועל כולם מחכים לראו איזו תאונה עסיסית או איזה מרדפון קטן על חשבונכם.

זה בסדר. כבר אמרתי.

כל עוד המשטרה מזיינת אותכם, תמשיכו להשתולל ולשים ברכב דברים ששוטרים לא אוהבים.

העיקר שיהיה לכם על מי להתלונן.

גילוי נאות:

כבעליו הגאים של ג'יפ ששוטרים אוהבים לעצור-

אני ממש לא אוהב שוטרים. וממש ממש ממש לא אוהב בוחני תנועה.

וממש ממש ממש ממש ממש נגד הורדות מהכביש.

לכן מאותה סיבה, אני לא אגיע לאותם מפגשים שברור מאליו שהם מועדים לפורענות משטרתית.

ולאותם ילדים שממש ממש חשוב להם להגיע למפגשים האלו כי זורם להם דם מוטורי בוורידים.. והתרבות המוטורית חשובה להם מאוד... קדושים מעונים שפשוט שמו גרביון לבקליות מאחורה כדי שלא יהיה להם קר... היי- הנה לכם מחשבה...!...->

חשבתם פעם פשוט להחנות את הרכב שלכם מרחק הליכה של 3-5 דקות מהמפגש ולהגיע לשם ברגל על מנת להמנע ממפגש עם בוחן תנועה?!..................

תמשיכו ככה.

המשטרה מתה עליכם......................

אציין שוב שאני ממש לא מחבב בוחני תנועה ולא מאחל לאף אחד מפגש עם אחד שכזה.

ידוע לכל שהם שומרים על החיים שלנו.

אני בטוח שכל ההורדות האלו במפגשים חסכו לנו מאות חיי אדם ותאונות קטלניות

יש למישהו כאן מושג לאיזה תאונה עלול לגרום ספויילר יפה שמחובר חזק חזק על הבגאז' של הרכב?!?!

או מדבקה על הדלת שעלולה לבלבל את הנהגים שלידך שעלולים לחשוב וואו אני במסלול מירוצים והופ להתנגש ברכב לפניהם?!?!

סכנה!!!

הכל מוצדק!...................

חבר'ה

שורה תחתונה

זו המדינה שלנו

זו המשטרה שלנו

ואתם ממשיכים להיות דבילים ולעשות את השגיאות הכי מטומטמות ובניהם להגיע לאותם מפגשים ולהגיש להם את הרכבים שלכם על מגש.

תמשיכו ככה. לפחות אתם פותרים לאט לאט את מצוקת התקציבים של המשטרה.

-ארז-

פורסם

תמשיכו ככה. לפחות אתם פותרים לאט לאט את מצוקת התקציבים של המשטרה.

-ארז-

הכסף הולך למדינה ותקציב המשטרה לא מושפע ממנו.

גם בוחני התנועה לא מקבלים העלאה במשכורת בגלל שהם "פירקו" פנקס דו"חות שלם בערב אחד.

לבוחני התנועה יש מספיק שכל בשביל לדעת שבקלית או ספויילר אינם קשורים למירוץ ואינם מסכנים את הציבור.

למרות שאני מכבד ומוקיר את אחינו כחולי המדים :inlove: יש שיגידו שהם מתנהגים כפי שהם התנהגו אתמול כי הם נכנסו כ"כ חזק לתפקיד שלהם עד כדי כך שהם שכחו את המטרה הראשונית, והם מענישים כי הם יכולים ורוצים לעשות זאת. הם משוכנעים שזה "הנהגים הרעים כנגד השוטרים הטובים". הם שכחו שתפקידם לשרת את הציבור ולא לרדות בו.

יש שיגידו ששוטרים מאמינים שהם מעל החוק ולא ראשונים בין שווים. שוטרי תנועה נוהגים מעל המהירות המותרת שלא לצורך מבצעי כדי להספיק לקלוט כמה שיותר עברייני תנועה על הכביש (כאשר הם עוקפים אותם מימין:wink: ).הם נוסעים בשולי הדרך כי הם לא אפקטיביים כשהם תקועים בפקק (גם כשהם אוספים שוטרים למשמרת :wink: ). ועוצרים עברייני תנועה מסוכנים (טלפון ללא דיבורית וכד') תוך חסימת נתיב והפרעה לתנועה.

יש גם כאלו שיזכירו שהחוק היבש אוסר על הורדת הידיים מההגה למעט העברת הילוכים, שלא לדבר על שיחות עם אנשים אחרים בעזרת מכשירים אחוזים ביד. כמו טלפון נייד, מכשיר קשר משטרתי ומערכת כריזה.

יש גם כאלו שיגידו (אבל הם באמת גסים אז קחו אותם בערבון מוגבל...) ששוטרי התנועה ובוחני התנועה נטפלים לאזרחים תמימים ורודפים סררה בגלל חסך בילדות, הפרעות אישיות, שיממון במיטה, או שהם סתם מאותגרים מרחבית באזור החלציים.

אני שב ומדגיש שזוהי אינה דעתי הפרטית, ואילו אני אישית סולד מדעות נלוזות אלו.

פורסם
הכסף הולך למדינה ותקציב המשטרה לא מושפע ממנו.

גם בוחני התנועה לא מקבלים העלאה במשכורת בגלל שהם "פירקו" פנקס דו"חות שלם בערב אחד.

לבוחני התנועה יש מספיק שכל בשביל לדעת שבקלית או ספויילר אינם קשורים למירוץ ואינם מסכנים את הציבור.

סליחה, אבל בקלית צבועה בשחור או עם גרב כן מסוכנת, אתה פשוט לא רואה את האיתות ביום.

(כאשר הם עוקפים אותם מימין:wink: ) אני לא ראיתי מעולם שוטר עוקף מימין. גם לא לצורך מבצעי. ואני המון על הכביש. אם ראית,דווח. הם חוטפים חזק על עברות תנועה!

ועוצרים עברייני תנועה מסוכנים (טלפון ללא דיבורית וכד') תוך חסימת נתיב והפרעה לתנועה.

דיבור בטלפון ללא דיבורית הוא מסוכן ביותר (אני רציני) והפך למכת מדינה. מצידי שיעלו את הקנס על זה ל 5000 ש"ח כי זאת עברה שאין כל הצדקה לעשות אותה.

אין לך דיבורית ואתה ממש חייב לקבל את השיחה, תעצור בצד.

מה זה הפנטזיות האלה על חסימת נתיב, מה זה, סטרסקי והאץ? אותך פעם חתכו ככה כדי לעצור אותך? אל תספר לי סיפורים על אח של חבר שלי שמע מדודה שלו....

יש גם כאלו שיזכירו שהחוק היבש אוסר על הורדת הידיים מההגה למעט העברת הילוכים, שלא לדבר על שיחות עם אנשים אחרים בעזרת מכשירים אחוזים ביד. כמו טלפון נייד, מכשיר קשר משטרתי ומערכת כריזה.

השימוש בקשר או בקריזה הוא לזמן קצר ואינו מפריעה לנהיגה. אם אתה רוצה להתקרצץ עליהם, הם יכולים להתקרצץ עליך, שמעת פעם על מישהוא שקיבל קנס על עישון תוך כדי נהיגה? אתה הרי נוהג עם יד אחת כשאתה מעשן. הם מעלימים עין מעישון אבל אם תציק להם......

יש גם כאלו שיגידו (אבל הם באמת גסים אז קחו אותם בערבון מוגבל...) ששוטרי התנועה ובוחני התנועה נטפלים לאזרחים תמימים ורודפים סררה בגלל חסך בילדות, הפרעות אישיות, שיממון במיטה, או שהם סתם מאותגרים מרחבית באזור החלציים.

אף אחד מהנ"ל. אתה רואה את השוטר והבן-אדם בתור ישות אחת אבל תבין שזה לא ככה, זה בן אדם כמוני וכמוך וזאת רק העבודה שלו..

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים עם יניב בכל מילה...

וכספי הקנסות הולכים ועוד אבוהע למשטרה ולא לשום מדינה. ובערך 90 אחוז מהקנסות הולכות למימון ניידות תנועה...

השוטרים באמת לא אמורים לרדות בעם אלא לשרת אותו. אבל לעניות דעתי הם לא שולטים ביד קשה ולא נטפלים, אלא עושים את העבודה שלהם. וכאותם אנשים מתאספים כל יום חמישי בצורה קבועה באותו מקום - הרי אתם פשוט מספקים להם את הפרנסה! ומגיע לכם! כי אתם פשוט כמו חבורת שועלים שנתפסה באותה מלכודת אבל ממשיכה לחזור לאותו המקום... עד שפשוט תלעסו לעצמכם איזה רגל...

ד"א... אפרופו מפגשים שמספקים לאנשי התרבות המוטורית את הסיפוק האמיתי - גם במפגשים של מועדוני רכבי האספנות ישנן מכוניות מודרניות מדהימות אחת אחת(מצטער אבל לא FIAT TIPO 1.4 עם ספויילר שהדביקו עם נזלת)

מפגשים של חוליגנים כדוגמת המפגש המדובר צריכים לעבור רילוקציה לנגב במקום מרוחק מהציוויליזציה, שבו גם אם הם יעשו שטויות הם לא יהרגו אף אחד חוץ מעצמם... הרי ידוע לכולכם שהת'רדים האלו של "תאונת אופנוע במפגש" או "עוד פעם המשטרות האלה" וכו' וכו' יחזרו וישנו על עצמם, עד אשר יפתח האשכול שכותרתו "תאונה עם אבידות בנפש במפגש"... ואז בעזרת השם כל האידיוטים שאוהבים לעשות שטויות יקבלו קצת שכל ויפסיקו עם הזבל בשטח בנוי...

פורסם
סליחה, אבל בקלית צבועה בשחור או עם גרב כן מסוכנת, אתה פשוט לא רואה את האיתות ביום.

היי, זה עדיף על הישארלי הממוצע שלא מאותת בכלל..... :roll:

פורסם

וברוך השם גודלת מיום ליום ותנו לנו צ'אנס להתבטאות

ולחברי אני אומר דבר כזה אל תדאגו היום שיהיה לנו מקום משלנו והחוק יפסיק להציק לנו ושיפורי רכב יהיה דבר חוקי (כמובן עד גבול מסויים) הולך וקרב בעזרת השם

אריק

**ההודעה נערכה עקב חילול שם המקום ביום שבת קודש (וגם עקב שימוש בשפה פוגעת ומעליבה)

ברוך השם , יום יום*********

.

פורסם

לבטא את עצמנו באמצעות כלי הרכב שלנו (קיטים ומדבקות) ...

ולחברי אני אומר דבר כזה אל תדאגו היום שיהיה לנו מקום משלנו והחוק יפסיק להציק לנו ושיפורי רכב יהיה דבר חוקי (כמובן עד גבול מסויים) הולך וקרב בעזרת השם

אריק

יצרני המדבקות מחכים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תגיד מי אתה חושב את עצמך בדיוק?? מר מושלם שכמוך!!!

מי אתה שתשפוט מי יבוא לאן או מה ישים ברכב שלו!!

אריק היקר,

*********נערך עקב שימוש בשפה פוגעת**********

אני לא מתיימר לשפוט מי ישים מה ברכב שלו. ושיהיה לכל אלה שכן שמים מי יודע מה ברכב שלהם לבריאות.

אבל אני כן מתנגד בתוקף למפגשים שמעודדים חוליגניות ערסאוותית....

וזה מה שקורה ביילו....

וכל גאוני הדור שמתלוננים על זה שהורידו להם את הרכב מהכביש סתם מתבכיינים כי הם לא צריכים להגיע עם רכבים משופרים למקומות שהם יודעים במאה אחוז שהמשטרה הולכת לפשוט עליהם.

יש לך רכב משופר? לבריאות

אתה מגיע איתו ליילו? לבריאות אבל אח"כ אל תתלונן שהורידו לך את הרכב מהכביש, שהרי ידעת שאתה מסתכן בזה כשאתה מגיע עם הרכב ליילו.

סופ"ש נעים ומקווה שהבהרתי את הנקודה שלי

פורסם
ולמר מגאן, רק על פילטר הורידו אותך? תראה לי אישור בחוק לאגזוז ששמת מאחור, שאין לי מושג אפילו למה שמת...

רק על הפילטר.. (הורדה +1000ש"ח)

יש לו אישור על האגזוז.

פורסם

אוהד יש לי אישור על האגזוז ועל הגלגלים רק על הפילטר הורידו אותי +1000 שקל קנס... אבל לאחר שיחה קצרה אים אחי שהוא במקרה שוטר כנראה שמה שהבוחנת עשתה לי לא היה ממש חוקי כי להחליף פילטר זה לא שינוי במבנה רכב!...[ביררתי עים בוחן תנועה]...אז כנראה שיהיה מישפט...

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם

אריק היקר...

יש לך כמה טעויות לגבי הדיעה שלי ותן לי לתקן אותך בפעם המי יודע כמה....

אני לא מתנגד למפגשים. אפשר לעשות מפגשים בצורה נאותה ותרבותית ולא להרים אמברקסים ולעשות שטויות.

וחבל שזה מה שקורה במפגשים האלה. אנשים שנוסעים כמו משוגעים, וחושבים שהם מאוד גברים...

תאמין לי אין לי מושג איך אף אחד לא נהרג עדיין... כנראה מישהו שומר עלינו שם למעלה...

אתה חושב שחסרות דרכים לעשות מפגשים של מועדוני מכוניות?

תראה את מועדון הרודסטרים - עושים טיולים ברחבי הארץ(וכן אפשר לפתוח מועדון של מכוניות משופרות ולעשות טיולים בארץ ולהישאר במהירות החוקית, עד כמה שקשה להאמין)

אתם בהחלט יכולים להתחיל לחרוש את הארץ בצורה מתורבתת ולעצור במקומות נחמדים ויפים ולפתוח מכסי מנוע לחצי שעה-שעה בלי לעשות בלגאן גדול ומיותר ולהתחפף לפני שבוחני התנועה יצליחו להגיע אליכם....

אם אתם לא תעשו בעיות לא יעשו לכם בעיות...

אבל שוב כמו שאמרתי, אם אתם מגיעים למפגשים הנ"ל כשיש סיכוי רב שהמשטרה תפשוט בהם, האחריות נופלת אך ורק עליכם ואין לכם על מה להתלונן, כי אתם צריכים לקחת את הסיכון הזה בחשבון....

אני אישית חובב תרבות מוטורית, וחובב תרבות אדם....

הבעיה במפגשים האלה שאין בהם שום סטנדרט מבחינה אנושית וכל תת-רמה שחושב שהאוטו שלו "משופר מהתחת" מגיע למפגשים האלה.

אין לי שום בעיה עם התקהלויות שכאלה, אבל כשזה מגיע לתתי רמה לסוגייהם מתחילה להיות לי התנגדות עקרונית.

עצם זה שהמפגשים האלה מורכבים מאחוז לא מבוטל של ערסים מקשה על השתלטות על ההתנהגות של המשתתפים... שכן הם חלק מאוכלוסיה בעייתית!(לא שאני מפלה חס וחלילה... אבל כן אני שונא ערסים)

ואני בטוח שכולכם תסכימו איתי. כי זאת האמת....

שוב. אם היו מפגשים קצת יותר תרבותיים של מכוניות משופרות הייתי מגיע בכיף - אם הייתי יודע שהאחוז הדומיננטי של האנשים שמגיעים למפגשים האלה הם בעלי מנת משכל יותר גבוהה מזה של ברוקולי....

אם היה קצת יותר סינון(דבר שבעצם בלתי אפשרי בלי קיומו של מועדון רשמי) במפגשים האלה אני בטוח שהייתם נהנים הרבה יותר והיו מגיעים הרבה יותר אנשים איכותיים למפגשים האלה, והיו הרבה פחות פשיטות של המשטרה(באם הייתם בוחרים מיקום קצת פחות בולט)

פורסם

לדעתי המיקום דווקא ממש סבבה, לא התחנה עצמה, אלא המגרש שם ליד.

ממש אני לא מבין למה אי אפשר באמת להגיע למפגש,לחנות כמו אנשים נורמליים, ואז לדבר, להסתכל, להתרשם.. במקום זה פשוט רוצים תשומת לב בכוח, וחייבים דווקא להכנס לתוך התחום הצפוף של תחנת הדלק עצמה, כשבמרחק 5 מטר יש חניון עק של כמה דונמים שלא מפריעים בו לאף אחד...אני בטוח שאם אנשים יתחילו לעשות את זה כמו שצריך, אולי במפגש הראשון או השני המשטרה עדיין תגיע לביקורות, אבל אם הם יראו שכדרך קבע אנשים לא עושים בעיות ומתנהגים כמו בני אדם, הם יפסיקו לבוא ולהציק גם אם יהיו שם מכוניות משופרות באופן בלתי חוקי בולט לעין.

רק מה לעשות שדווקא האלטרנטיבה הזו למפגש, שהיא הכי טובה שיש- גם נהנים, גם לא מפריעים וגם לא תהיה משטרה, לא תוכל לעולם לצאת לפועל אפילו שכל הצדדים מרוויחים, כי כל הערסים, מלבד העניין שהם ערסים ורוצים תשומת לב, גם באים בקבוצות ואי אפשר לגבש אף אחד לאחדות דעים, וחבל...

בתכלס, להעביר את המפגש הזה בנעימים או לא, זו בחירה של הבאים למפגש בלבד ולא של השטרה, או בעלי המקום, דווקא בקטע הזה הכדור במגרש שלנו.

פורסם

אגב החנייה הגדולה ליד התחנת דלק עצמה...

המשטרה יכולה לגרור משם רכבים?

יכול ליהיות שתיהיה להם סיבה מוצדקת לגרור משם רכב חונה?

שוב - אני מדבר על החניון הסמוך לתחנה עצמה

• תוכן חדש...